Eeeeee w programie na dzisiaj nic takiego nie ma ... http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/program ... ale się podjarałem
-
-
Aluminium Konin - Cracovia :)
kto bedzie dzis na czacie w czasie meczu???????????
perszing....5 to za mało...ja mam 10:)
Miejmy nadzieje, ze worek z bramkami szybko sie otworzy, ale na duzy wynik nie ma co liczyc. Kiedy nasi ostatnio strzelili wiecej niz 3 bramki?
CRACOVIA PANY!
Nie mam meczu na Polsacie Sport. Nie piszcie bzdur...
16:25 Magazyn Ligi Mistrzów
16:50 2. liga polska - mecz: Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin
19:00 K.O. TV Classics
20:00 K.O. TV - magazyn bokserski
20:25 Piłka nożna - mecz towarzyski: Holandia - Belgia
To wyciąg z dzisiejszego programu TV Polsat Sportowy
No i lipa z ta transmisja jakos sie za brdzo nie ludzilem ze bedzie ciekawe co teraz powie ksg ...
tiaa
a teraz daja powtorke LM :)) Bo mecz Ruchu byl taki, ze wstyd.
Przewidzieli:
GROSSE 197 :))))))))))
fiore
Marcin3xl
Triada
miedziany
Pasiak ksc
obs08
no coz a jednak nie bylo transmisji...... no ale zwyciezyliscie i to sie chyba liczy.... to pozdro i zycze udanej gry w ekstraklsie...pozdro
No i wygraliscie i zrobiliscie kolejny kroczek ku pierwszej lidze. Szkoda tylko ze w Koninie poza Swistakiem i paroma kibicami pasow reszta nie przejawiala zbytniej ochoty do prowadzenia dopingu. Pozdro :)
Gratulacje! Zasłużone zwycięstwo choc moze za wysokie. Cracovio nie zawiedż mnie - na wiosne przyjerzdzam na derby!
alesz slaby mecz byl:/
panie FoSsA - ładne mecze to są jesienią. Wiosną liczą się [b]zwycięstwa[/b]. Ważne jest też to, ze kibice KSG i Aluminium miło nas przyjęli w Koninie. To też sie liczy. Panowie Indi i ksg - zapraszamy do Krakowa. Będziecie też mile widziani :)
pod konievc mevczu "objawił się" po stronie trybuny głównej nasz nowy FanClub - nieliczny (3 osoby), nieletni (średnia wieku 10 lat) ale głośno krzyvcząvcy "Cracovia!"... :):):):)
niestety nie mieliśmy pod ręką żadnych gadżetów :(
Dawno tak nie piknikowalem :) A przydalo mi sie troche odpoczynku po wieczorku kawalerskim ostatniej nocki :)
POZDROWIENIA z Warszawy
16.10 ma być relacja z meczu na TVP 3
Kto to ?? :)))))
[img]http://www.lech.poznan.pl/kibice/uploads/galery/On_tour/konin_cracovia/IMG_4150.jpg[/img]
apcio - zacznij się interesować hokejem... szczególnie tym kobiecym :):):):):)
Możliwe,że Cracoviaczka ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)