(63) 211-31-60,,, 242-88-95 tu masz tele. do klubu
-
-
Aluminium Konin - Cracovia :)
242-88-95,
W klubie jest tyko woźna, która poza sprzątaniem to nic nie wie... i nie ma telefonu do kogoś kompetentnego.
Dzięki ksg!
Wiadomość zmieniona (29-05-04 11:33)
dzwonilem teraz do jednego kumpla i mowil ze na bamk bedzie transmisja w polsacie sport
ksg: masz kogos blisko stadionu? Jak bedzie transmisja to chlopaki z oblsugi juz pewnie sie kreca.
Ma ktoś może jakiś numer do polsatu? Ja dzwonie i dzwonię i nikt nie odbiera:(.
W programie jest transmisja wczorajszego meczu Ruchu z Zagłębiem. Nic z tego nie kumam - patrzyłem na sobote i tak tam jest napisane. Zresztą zobaczcie sami: http://www.polsat.com.pl/tv/
to jest ten mecz?
Prawdopodobnie to jest powtórka meczu Ruch-Zgłębie.
No to świetnie - lepiej powtarzać ten śmieszny mecz niż transitowć live nasz z Aluminium. totalny bezsens.
Poprostu Polsat sport nie ma licencji na pokazywanie wszystkich meczy tak jak Canal+ tylko z tymi klubami z którymi sie dogadał,z Koninem sie pewnie nie dogadali finansowo i nie moga przeprowadzić transmisji meczu Cracovii z Aluminium.
No to zostaje radio Krakuf...
teee mecz bedziue bankowo pokazywany w polsacie sport
hmm jeśli to prawda ksg to zajebiście:-)) będe siedział przed TV w takim razie i miał przygotowane 5 browców na każdą bramę dla PASÓW.
fan (29-05-2004 , 13:47 ) - IP: 80.55.117.*
Czy ktoś moze potweierdzić, ze dzisiejszy mecz będzie transmitowany przez Polsat???
szydera (29-05-2004 , 13:58 ) - IP: 217.96.175.*
kur.. tak dzisiejszy mecz jest transmitowany przez polsat sport jebane glupki ile razy mozna pytac o to samo???wszyscy na stadion ja juz jade o 15 nara
to jest z stronki aluminimun czyli mecz na POLSACIE JEST NA 100%
Nie bardzo mi sie chce wierzyć... Może jakiś link oficjalny na ten temat?
www.aluminium.lm.pl
pisze ze C+... o co tu biega?
cytat ze strony Konina
"Jutrzejsze spotkanie transmitować będzie na żywo telewizja Canal+. Nie pozwólmy, by telewidzowie oglądali puste trybuny konińskiego stadionu. Na spotkaniu zjawi się na pewno liczna grupa kibiców Cracovii i prawdopodobnie zaprzyjaźnionych z nimi kibiców Lecha Poznań. Zapraszamy wszystkich konińskich kibiców na stadion. Liczymy na gorący i kulturalny doping naszych piłkarzy."
Ja mam w domu tylko polszmat sport : ((... może ktoś wie gdzie to będzie można zobaczyć
W dzisiejszym programie canal+ nie ma przewidzianej transmisji z meczu - raczej pomyłka z tym canalem.
Eeeeee w programie na dzisiaj nic takiego nie ma ... http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/program ... ale się podjarałem
kto bedzie dzis na czacie w czasie meczu???????????
perszing....5 to za mało...ja mam 10:)
Miejmy nadzieje, ze worek z bramkami szybko sie otworzy, ale na duzy wynik nie ma co liczyc. Kiedy nasi ostatnio strzelili wiecej niz 3 bramki?
CRACOVIA PANY!
Nie mam meczu na Polsacie Sport. Nie piszcie bzdur...
16:25 Magazyn Ligi Mistrzów
16:50 2. liga polska - mecz: Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin
19:00 K.O. TV Classics
20:00 K.O. TV - magazyn bokserski
20:25 Piłka nożna - mecz towarzyski: Holandia - Belgia
To wyciąg z dzisiejszego programu TV Polsat Sportowy
No i lipa z ta transmisja jakos sie za brdzo nie ludzilem ze bedzie ciekawe co teraz powie ksg ...
tiaa
a teraz daja powtorke LM :)) Bo mecz Ruchu byl taki, ze wstyd.
Przewidzieli:
GROSSE 197 :))))))))))
fiore
Marcin3xl
Triada
miedziany
Pasiak ksc
obs08
no coz a jednak nie bylo transmisji...... no ale zwyciezyliscie i to sie chyba liczy.... to pozdro i zycze udanej gry w ekstraklsie...pozdro
No i wygraliscie i zrobiliscie kolejny kroczek ku pierwszej lidze. Szkoda tylko ze w Koninie poza Swistakiem i paroma kibicami pasow reszta nie przejawiala zbytniej ochoty do prowadzenia dopingu. Pozdro :)
Gratulacje! Zasłużone zwycięstwo choc moze za wysokie. Cracovio nie zawiedż mnie - na wiosne przyjerzdzam na derby!
alesz slaby mecz byl:/
panie FoSsA - ładne mecze to są jesienią. Wiosną liczą się [b]zwycięstwa[/b]. Ważne jest też to, ze kibice KSG i Aluminium miło nas przyjęli w Koninie. To też sie liczy. Panowie Indi i ksg - zapraszamy do Krakowa. Będziecie też mile widziani :)
pod konievc mevczu "objawił się" po stronie trybuny głównej nasz nowy FanClub - nieliczny (3 osoby), nieletni (średnia wieku 10 lat) ale głośno krzyvcząvcy "Cracovia!"... :):):):)
niestety nie mieliśmy pod ręką żadnych gadżetów :(
Dawno tak nie piknikowalem :) A przydalo mi sie troche odpoczynku po wieczorku kawalerskim ostatniej nocki :)
POZDROWIENIA z Warszawy
16.10 ma być relacja z meczu na TVP 3
Kto to ?? :)))))
[img]http://www.lech.poznan.pl/kibice/uploads/galery/On_tour/konin_cracovia/IMG_4150.jpg[/img]
apcio - zacznij się interesować hokejem... szczególnie tym kobiecym :):):):):)
Możliwe,że Cracoviaczka ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)