Wszyscy nam wypominają, że nie nadajemy się na II ligę o I nawet nie wspominając...
Że organizacyjnie odstajemy od czołówki.
ZMIEŃMY TO !
Oficjalnie zafundujmy premię Ruchowi za pokananie Zagłębia (ew jej 50% za remis)
Piastowi Gliwice za remis ze Szcynowianką.
Radomsku za pokonanie Zagłębia!
I będzie git.
-
-
Dostosujmy się...
ja moge dorzucic 20 zl:)
Moge rozbic skarbonke;)?
ZAJEBISTY pomysł :)
ZASTANAWIAŁEM się nad tym już podczas meczu z PODBESKIDZIEM - gdyby ten anonimowy sponsoro zaproponował te pieniążki piłkarzom z BIELSKA BIAŁEJ gol padłby szybciej niż ktokolwiek by sądził :)
PIŁKARZE wspomnianych klubów chętnie przyjmą takie premie... czy do swojej, czy do cudzej bramki - będą strzelać jak sobie życzymy :)
...a z tego co wiem, to jest to legalne - każdy może proponować premie i nagrody za wygraną lub przegraną... ostatnio był taki precedens: 1milion euro dla piłkarza BAYERNU za samobójczy GOL!
JA daję 1000zeta dla każdego piłkarza POGONI, ZAGŁEBIA, GKS i SZCZAKOWIANKI za samobójczy gol... i 2,3 i więcej tysiaków za każdy kolejny :D
napewno ?
Santo jesli nawet tomahawk nie ma, a ma dojsc zeby poinformowac pilkarzy i zapewnic ich, ze taka kasa bedzie - gwarantuje Ci kasa jaka bedzie potrzebna taka sie znajdzie - o to sie nie boj.
Kasa to najmniejszy problem...
ok ;) to niech dojdzie do tych piłkarzy i im zaoferuje nawet 5 tysiecy za samoboja ... ale tylko pod warunkiem ze to bedzie samoboj ktory zmieni wynik meczu bo co nam z tego jak beda wygrywac 6-0 i strzeli na 6-1 ?
najlepiej jest innych obwiniac .......udowodnijcie ze nie kupiliscie zadnego meczu w tym sezonie...potraficie?? hmm no mowcie kupiliscie cos??
Wiadomość zmieniona (25-05-04 22:38)
hmm o ile wiem to udawadnia sie wine. Obowiazuje, poki co, w naszej cywilizacji i systemie prawnym tzw. "domniemanie niewinnosci".
Wiec drogi gosciu, pomimo prostackiego w formie nawiazania do tematu, bardzo prosze o okazanie dowodow wskazujacych na to co nam zarzucasz w swojej wypowiedzi.
tak, najlepiej to się zrzucmy i kupmy sedziego , pewnie też można.. Przeginacie z tym samobójem. A oficjalna premia motywacyjna dla ruchu i podbeskidzia to świetny pomysł.
rebbe ja traktuje tego samoboja w kategoriach zartu, a premie motywacyjna kazdy moze ufundowac. Ot tak!
Usunalem kawalek co by nie bylo, ze temat rozmywam :)
Wiadomość zmieniona (25-05-04 23:03)
to przedstaw dowody ze pogon kupuje mecze szanowny nie prostaczny karolo, albo jakas inna druzyna jezeli piszecie na swoim forum o "dostosowaniu sie" . Jezeli chcecie sie dostosowac to doprowadzcie do tego zeby wasza holota nikogo nie nozowala. Moze wtedy papiez sie za was pomodli i awansujecie bo jak narazie czystymi faktami ekstraklasa wam sie nie nalezy
sh4k0 - a kiedy nasza hołota ostatnio kogoś zanożowała? Byłbym wdzięczny za przykład - może być z dokładnością do roku kalendarzowego lub sezonu.
OK.tez tak mozna ,kupic samoboja albo sedziego ,ale czy to ma sens????
i czy to jest sport.Krzyczymy jak sedzia drukuje.....sedzia Ch....i B...... a co ja tu czytam?????
Niech sport zostanie sportem i czysta walka na murawie a nie pod stolikiem .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)