Czy ktos wie moze czy przyjezdzaja Czarne Koszule i czy jest jakas opcja zeby wejsc z nimi i czy jak jest taka mozliwosc ktos sie wybiera ? No i trzeba bylo by tez do Poznania jechac, pewnie pojade ;-) a tam z wejsciem napewno nie bedzie problemu ;d
-
-
wisla - POLONIA
jak by była taka opcja to też bym wchodził z Polonią
Ja bede z Warszawy, ale nie jako klasyczny wyjazdowicz - wpadne pewnie dzien wczesniej i wyjade dzien pozniej ;)
Trzeba wiedizec czy chipy obowiązują.
Nawet jak nie obowiązują to trzeba mieć bilet zakupiony w Warszawie i być na liście.
Ostatnio to sprawdzali nawet numer serii dowodu czy się zgadza.
chipy nie obowiazuja juz od polowy sezonu-tylko posiadacze chipow maja tansze bilety o 5 zl,inni musza byc na liscie imiennej-gdzie nalezy podac swoj pesel,no i trzeba miec bilet ktory w tym przypadku bedzie przez Wisłe wyslany do Warszawy-liczba w zaleznosci od tego ile Polonia zamówi-zapraszamy na fete:)
na fete??? mati-ty sie narkotyzujesz???
Nie hamer na tym meczu beda serek Feta rozdawać :)
Wiadomość zmieniona (24-05-04 20:30)
co ty stales za mną na meczu ze piszesz hammer a nie hamer??:-)
to jak wygląda sprawa z tym wejsciem na reymonta???/
bedzie wysyłana jakaś lista od nas do Wawy?
ja myśle ż emożna by sie zebrać pod algą i zobaczyc co dalej chociaz jesli nas bez tej listy nie wpuszaczą to lipa :/
w zeszłym sezonie gdy wchodziliśmy z Polonia Impel robił straszne problemy dokładnie sprawdzali pesel i inne dane, nawet nie wolno było wnosic żadnych rzeczy zwiazanych z Cracovia!!!
Olać Impel, wchodźcie do nas, będzie przynajmniej zajebiście
a weszliscie w koncu w zeszlym roku czy nie??
moze pojdziemy z naszym hektorem to nas wpuszczą:-)))))))))
Jestem przekonany, że nie będzie na tym meczu kibiców gości. Pieski będą świętować mistrza - pewnie zostania otarte bramy na murawę.
Do nas Motor też nie przyjechał z tego samego powodu.
Hamer tak było nas ponad 11stu moze troche wiecej
www.90minut.pl
"Zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w najbliższym meczu wyjazdowym oraz tysiącem złotych ukarana została Polonia Warszawa za zakłócenie porządku na stadionie podczas meczu ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki.
Za brak odpowiedniego zabezpieczenia na gospodarza tego meczu nałożono karę finansową w wysokości pięciu tysięcy złotych."
Ahahahahah!!!!!
Czy dostanę nagrodę za wywróżenie tej wiadomości???
A my dostaniemy kare za Katowice i do Poznania też nie pojedziemy czyli wszystko w normie :(
Szkoda ze nie wejdziecie, zobaczylibyście jak się Mistrz Polski bawi ;-)
Zabawę to będziecie mieli jak niejaki Bogusław C. przyjdzie po swoje POŻYCZONE Wiśle pieniądze i zażąda ich zwrotu...
Wtedy na pewno będziemy aby to obejrzeć: niezależnie od zakazów stadionowych :-)
hehhehe Marcio mam nadzieje ze jesteś wróżka i ze to sie spełni:-))))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)