Jak wyszla kartoniada??
Moze ktos zdradzic??
Niech sie ktos odezwie kto siedzial od strony focha
-
-
Kartoniada
wyszla kozak tylko chyba troche za wczesnie ;-)
ja niestyet kartonik trzymalem to nie wiem ale napewno super:D
a co tam pisalo wogole??
Wyszla spoko, z pewnym ale. Mianowicie jak wniesli koszulke, to ladnie wszyscy wstali i podniesli kartony. Tyle ze pilkarze nie wychodzili. Wiec po 1-2 minutach wszyscy siedli. Jak weszli pilkarze to znow wstaly literki P i A a siedziala reszta. Jak siadly te literki to wstala literka S a reszta machala choragiewkami. W koncu wszyscy siedli i dobrze :))
jak ktos zrobil fotke to prosze o wklejenie...
Romanos odpowiedz masz na maila
Kartoniada wypadła słabo tak jak wasza oprawa... Wasz doping opierał sie na 3-4 piosenkach i bluzgach na Pogoń, oj coś słabo dzisiaj pasiaki a mozną było się spodziewać czegos więcej...
Są dobre zdiecia kartoniady ! Pojawią się napewno na necie !
Portowy przy waszej frekwencji i waszym stadionie to wy wypadacie bardzo blado pod wzg. oprawy i dopingu.
Robinksc jedno ci wysłałem na maila
No fakt z oprawą u nas nie najlepiej ale widać poprawe u naszej młodej grupy ultras , co do dopingu to mamy dosyć dobry i głośny a przedewszystkim bez lżenia na inne zespoły (zupełnie ianczej niż jesienią).
Do zobaczenia w 1 lidze ( Cracovia ? )
Portowy myśle że będzie kolejny mecz w przyszłym roku i mam nadzieje że wtedy bedziecie mogli przyjechać.
My u was byliśmy i też się nasłuchaliśmy !
JAk się tu mogę co do opravy wypowiedzieć, to uprzejmie na przyszłość powiedzieć wcześniej co ma być sygnałem do powstania z kartonem w garści, bo był swoisty chaos..
Ale dzięki kartonom poleciała pierwsza całostadionowa pieśń "Do booooju Cracoviaaaaaaaa"
Było naprawdę extra
do Portowego i innych śledzi:
- jesienią w Szczecinie co druga piosenka była pod naszym adresem:" Cracovia Pasy- biało czrowne k....y, lub cwel, cwel CRACOVIA "
... więc darujcie se te gadki i nam nie zarzucajcie, że dużo bluzgaliśmy, poprostu sie wam odwdzięczyliśmy, nic więcej !!!
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/pogsz13.jpg[/img]
Dla mnie bomba!
Aha i nie wiem czy wiecie ale z choragiewek powstal napis KSC...
[b] NAWET NIEWIECIE JAK SIĘ CIESZĘ :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Zajebista kartoniada;-) Nawet dziadki przede mna podnosily :-)))A ty sledziu siedz w puszce a nie odzywaj sie...
Kartoniada mi sie podobała:).
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/pogonsz/images/pogsz028.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)