Podobalo sie?? Jak wyszlo w tv? Piszcie opinie..
-
-
Jak sie podobala Oprava???
zajebioscie bylo na początku jak poszla muza z omena Opravcy wyszli na boisko wylądował helikopter i wysadzil komentatora
Wedlug mnie zajebista.
Race + ognie + flagi + sektorowka + kartoniada=Miodzio!
Bravo cala ekipa Opravcow!
oprawa super!!!!!!!!!!!!
kur** zaje***** bylo nie zapomne, tego najlepszy mecz na jakim bylem, THX opravcy za wspaniale przygotowana oprave
Opravcy zasługują na uznanie!!!
+++ONLY PASY CRACOVIA+++
Tylko nie patrzcie na oprave przez pryzmat wypowiedzi Prezesa :)) troche to było na wyrost powiedziane przed meczem.
Robimy co jest w zasięgu naszych możliwości finasnowych, organizacyjnych i mozliwości naszego stadionu !
Myśle że było dobrze.
A po co ta piosenka o Wiśle. Oprawa byłaby ekstra gdyby nie te przekleństwa
dolfuss jeden raz i słabo a ty się jeszcze czepiasz ??
Nie odrazu wszystko będzie jak trzeba ! Takie mecze muszą być co chwila a nie raz na ruski rok !
Ja napisze tak, bo faktycznie apetyty zostaly rozbudzone przez Prezesa. Kartoniada fajna, bardzo fajna ale za wczesna i nie wyczekana a potem jush zrozumiale trudnosci z koordynacja. Ladowisko z rac fajowe, to byla niezla jazda z tym helikopterem. Sektorowka, znany acz lubiany motyw. Racowisko ja na range meczu przysztalo, fachowe. Choragiewki, tym razem przeplatane, nie ulozone. Cool. Efekty po karnikaku fajne.
Nie bede komentowal bo mi nie wypada. Ale pogadam z Craco. Moze jush cos mu podpowiem na I lige.... heh
Oprawa? Chwilami fajna, momentami brak koordynacji przy kartoniadzie.
Doping?
Sorry Koledzy - 50% to wioska! Bluzgi na Pogoń, kilkakrotne próby **** to stara...
Bardzo daleko nam do Lecha...
Tak tak doping dzisiaj nie zachwycił (oprócz głośnego Cracovia, Cracovia).
Po Bełchatwowie mi osobiście oczekiwania wzrosły. Ale widać przebieg meczu odgrywa bardzo ważną role.
Oprawa - w porządku
Doping - słaby (jak na tyle widzów)........
to był mój wielki debiut w Opravcach :-) bardo fajne uczucie tak sobie pośmigać
Jak ma być doping dobry jak ludzie sie starają kserują a na gnieździe to olewają !
Oprawa fajna, helikopter i wogóle..
Ale doping, w 2 połowie lepszy bo w 1 momentami fatalny. Co robił na gnieździe Łysy, tego nie wiem pewno on sam też nie wiedział, Świstak jest najlepszy w koordynacji młyna i niech on to robi a nie Łysy , który mu przeszkadza
cały czas sie uczymy i może kiedyś też będzie u nas tak jak na Kolejorzu
oprawa super! oprawcy wiedza co robic!! ale ze spiewaniem idzie nam troszke gorzej!!!
na podstawie relacji w TV powiem ze wasza oprawa byla dobra ale nie bardzo dobra nie wyszla wam troche ta kartoniada "pasy" i za duzo bluzgow zreszta tak samo jak unas na jesieni to bylo nie do unkniecia! ale ogolnie oprawa pozytywna!
nie zapiminajmy że gramy jeszcze u siebie z Łks-em i Szczakowianką...
Oprawa mizerota,chyba ze jej glowna atrakcja mial by helikopter bo nie wiem...race to juz jest standard w IV lidze i nic poza tym...Doping przez cala druga polowe My ciagnelismy (grupa na lewo od "gniazda" i wyglodnialych wrobelkow na nim...)...Troche samokrytyki "opravcy" czy jak tam sie nazywacie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)