Troszeczke moze nie w temacie ale mam pytanko: kiedy ma byc powtorka na polsacie niekodowanym? Jutro o 9.30 czy jakos w nocy??
A jesli chodzi o mecz i oprawe do bardzo mi sie podobalo (bylem pierwszy raz), natomiast nie podobal mi sie sedzia!!! Nie mam po prostu slow co on wyczynial!!!
-
-
Wrazenia po meczu Cracovia-Pogon
Pfffffff Oprawa jak na San Siro Pfffffffff moze najpierw kupcie sobie tablice switlna a nie jakies kartoniki podnosza pffff
mecz sympatyczny .. coz przypomnial mi sie nasz mecz z Arka w poprzedniej rundzie gdzie dominujacym motywem bylo Arka Gdynia k.. swinia .. ale to juz chyba tak jest ..emocje :D no i wyszlo na moje czyli remisik (chociaz po cichu na naszymforum stawialem na 1:2 prawie ... )...a sedzia ..coz telewizja presja .. ranga spotkania .. ale w 1 lidze widywalem slabszych
To ma byc oprawa jak na San Siro!!! Pfffff kupcie sobie tablice swietlna
nie macie swojego forum??
jak wy z pogoni mowicie ze u nas bylo brzytko to jak bylo u was! u was to byl dopierosyf! a w krakowie bylo super! wielkie podziekowania dla OPRAWCOW!
Sledzie idzcie sobie do swojego forum - tu was nikt nie zapraszał. Zresztą i tak niedługo zostanie wam co najwyżej pogrywanie w IV lidze jak ptaszek odleci do widzewa. Czego bez kozery wam życzę :)
Swoją drogą to było wiadome, przecież ptaki się żywią śledziami :))))
Irecki ja bym raczej powiedzial ze wy bedziecie mieli przyjemnosc walki o ekstraklase ale w nastepnym sezonie bo w tym juz przegraliscie.....a forum jest ogolnodostepne, zarowno dla was jak i dla nas.
Plotki o Ptaku sa smieszne gdyz odpowiednio skonstruowany status spolki uniemozliwia Ptakowi zmiane siedziby klubu.Co najwyzej zostaniemy bez sponsora,co kazdemu klubowi sie zdarzyc moze....
"Wielkie brava naleza sie takze Opravcom za profesjonalna....oprawe:)" - hahahahaha!!!
" proszę państwa to tylko II liga a wygląda jak na San Siro !!" - w tym momencie cały Rocker Pub w Szczecinie zgodnie parska śmiechem jak oszołomiony:D jakie San Siro? Jaka oprawa? chodzi Wam o te kilka rac i o to cos, co pewnie w założeniu miało być kartoniadą??
Radzę zrobić zrzutkę na tablicę świetlną oraz na... elektroniczną tablicę wyświetlającą numery zawodników, bo jak sędzia techniczny unosił te śmieszne drewniane tabliczki, to poczułem się jakbym oglądał mecz Portugalia - Polska w siatkówkę:D
A pytając już poważnie: czy ta atmosfera jaką obejrzałem w telewizji to naprawdę był Wasz szczyt? Bo z tego co tu czytam to każdy z Was pęka z zachwytu...:/ Widzę, że daleko Wam jeszcze do takich firm jak Pogoń, Lech czy Legia...
gros trochę szacunku. Zastanawia mnie jak będziesz się bawił na meczu np. Pogoń-Lukullus, albo Pogoń-Polkowice. Nie ma co to jest EXTRAKALSA !!!
Gros, co za skromnosc bije z twojego postu, ... takich firm jak Pogon..., no comments
Moze nie mamy zajebistych tablic swietlnych ale przynajmniej mamy swoj klub, nie przenoszony na sile z innego miasta. Bylismy biedni - przetrwalismy - jestesmy z tego dumni. Bez proszenia sie Katowic, Lodzi czy innych miast o wnoszenie aportem druzyny. Tyle.
Atmosfera na trybunach to nie byl szczyt, mnie sie bardziej podobala Korona w zeszlym sezonie, i ludzi wiecej, i goscie przyjechali. Tylko wynik lepszy. A oprawa jaka by ona nie byla i tak lepsza niz u was. Akurat w tym temacie przyganial kociol garnkowi.
A Seth dziwnym trafem nie przegralismy jeszcze rywalizacji o awasn, z miejsca II bedzie trudno ale III i baraze jest realne. Wez kalkulator misu i sobie policz jak w pamieci za trudno. A jak nie awasnujemy to trudno, w nastepny roku sie uda.
Warto pamietac ze my jestesmy beniaminiem a wy spadkowiczem. I w tym swietle to wszystko troche inaczej wyglada
Troche wiecej pokory, "zwyciescy" portowcy
misiekm, gros po prostu odreagował wasze napinki. Ja tez spodziewałem się więcej. Zawiodła trochę organizacja (ognie w dzień to brak efektu, kartony niezsynchronizowane). Ale ja w oprawach to amator więc nie obstaję.
A co do oprawy na meczu w Szczecinie to praktycznie nie bylo jej wogule.
Ale nie bylo jej z wiadomych przyczyn.
Tylko POGON!!!
Seth - sorry, ale jestes głupi.
Ptak jest mistrzem w obchodzenoiu statutow (tak zrobil w ŁKS, tak zrobił w Piotrcovii [b]i tak zrobi w Szczecinie[/b] jak się Jurczykowi i Czesnemu powinie noga)
Jemu chodzi o:
a) tereny
b) wypromowanie pilkarzy (nie ważne w jakich barwach)
bo jedno i drugie to kasa
Ale wy wierzcie muslepo nadal.
WIELKI NIEDOSYT - WIELKA SATYSFAKCJA
Wielki niedosyt - bo Pogoń była do ogrania. Nie dlatego, że to słaby zespół. Wydaje się, że to drużyna o największym doświadczeniu spośród grających w II lidze. Mieli kilka wyjść w kontrataku na naszą bramkę, 4 razy groźnie było pod naszą bramką - strzelili 2 bramki. Solidna obrona, dobrze rozumiejący się atak. Przez I połowę Cracovia mimo przewagi w polu nie potrafiła znaleść recepty na Pogoń i nie stworzyła dobrych sytuacji (poza sytuacją Bani po którym sędzia powinien podyktować karnego). A mimo to w II połowie Pogoń chwilami broniła się desperacko, bo Pasy zagrały bardzo agresywnie i mechanizm szczeciński zaczął zgrzytać. Po wyrównaniu mieliśmy kilka okazji, ale skuteczność wykończenia akcji nadal poraża. Szkoda głupiej bramki na 1:2 i to w chwili gdy stadion mógł oczekiwać bramki dla Cracovii.
Wielka satysfakcja - bo Cracovia zagrała naprawdę dobry mecz w II połowie. No i to desperackie dążenie do zdobycia bramki... Za II połowę nie ma się co wstydzić; a że dziś przeciwnik nie pozwolił na więcej? - Trudno; nie graliśmy z frajerami!
Jeśli tylko Pogoń zagra do końca fair, to zdobycie minimum 3 miejsca jest w naszym zasięgu.
fair - cóż... nauczyłem się na to fair nie liczyć.
jednym z pozytywów dzisiejszego meczu - spotkanie po wielu, wielu latach z kolegą ze studiów - tym bardziej miłe, że jego syn gra w Cracovii (dotychczas myślałem, że to tylko przypadkowa zbieżność nazwisk)
:):):)
Pas - Nie wiem jak Pogon ale Ptak nie zagra fair.
Dopiero wróciłem - musiałem ukoić nerwy rumem;-)
Moje wrażenia z meczu:
I połowa to gra zachowawcza z naszej strony czyli kopanie piłki jeden do drugiego itd... poza tym duzo nerwowości co wynikało pewnie z rangi spotkania. No i Pogoń, która nic w tej I połowie nie pokazała wykorzystała jedyna chyba szanse jaką miała i 0:1 w plery:-((
II połowa - dobra zmiana Szczoczarza, który wniósł wiele ożywienia, ale Przytuła to mógł zostać na ławce. Widać było, że chłopaki zaczęli wreszcie biegać za piłką akcje się zazebiały brakowało strzału. Wreszcie karny i 1:1. I wtedy kilka naprawde zajeb.. akcji mieliśmy no tylko po co się przewracać na polu karnym zamiast oddać piłke koledze na lewą strone żeby strzelił?? Wiadomo, że sędzia drugiego karniaka nie podyktuje ( chyba zeby był ewidentyny ) .
Co do sędziego to nie uważam żeby wypatrzył wynik meczu ( chyba że druga bramka dla Pogoni była ze spalonego - ale to zobacze sobie na spokojnie przed TV) sędzia był po prostu słaby - nadawał się na sędziowanie max. 4 ligi. Nie wiem jak tacy sędziowie mogą gwizdać na tak ważnych spotkaniach w II lidze jak to dzisiejsze?? To już nie pierwszy raz jak przyjeżdża taki ćwok z gwizdkiem do Krakowa. Nastepnym razem trza se chyba zamówić jakiegoś Coline albo Andersa Friska ;-)
W końcówce to straszne nerwy... po 2 bramie dla sledzi to chwyciłem lekką załamke. Dobrze, że Kaziu uratował remis.
Ale ja i tak wierze: I liga I liga CRACOVIA!!
perszing nie chce Cie martwic sedzia Zyro sedziuje w I lidze. Przynajmniej w zeszlym roku sedziowal i tez zaliczyl kilka "swietnych" meczy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)