Czy moze ktoś potwierdzić że jutro będzie padać ?:( a może zparzeczy ... ( mam nadzieje )
-
-
Pogoda :(
Santo,
O ile dobrze analizuję dane z internetu, to do godzin popołudniowych ma padać. Nie trzeba będzie zraszać murawy. Ale z prognoz wynika też, że późnym popołudniem pogoda w zachodniej Małopolsce ma się poprawić.
Zobaczymy.
niedobrze bo ma być zimno
:-(....
do 9:00 malejace opady potem ladnie, temperatura ok 12 -14 stopni, niebo ladne bez chmur deszczowych, wiatr z kierunku zachodniego o sile ok 16km na sekunde, wilgotnosc od 40 do 60% a w niedziele mozliwy deszcz ze sniegiem...
to prognoza na jutro centusie
co sie przejmujecie pogada! po jednym na rozgrzanie i spiewamy!! bedzie bardziej goraco niz kiedy kolwiek!! atmosfera bedzie taka ze az sie ludzie beda rozbierac!! a deszce nam nie bedzie przeszkadzal bo nie jestesmy z curu tylko z krwinek bialo czerwonych nie??
kur.. nie bedzie padac, WSZYSCY NA MECZ!!!!!
Pada, ale co tam WSZYSCY NA MECZ!
Dalej pada:(Ale nie zmienia to faktu ze na mecz trzeba iść!!!
Panowie, pogodą to sie może tłumaczyć Bełchatów! Tutaj jest Cracovia i tutaj sie idzie mimo zamieci śnieżnych.
Jaki deszcz? Toz to mzawka ledwie, boisko bedzie lepszejsze do gry.
Dopoty grad nie pada Cracovia gra :))))))
Bedzie padac do popoludnia a pozniej ma sie wypogodzic.
+++ONLY PASY CRACOVIA+++
doskonale:)
A ja przekroczyłem magiczną liczbę 1000 postów;)
FIKUS Q..WA MAĆ !!! DOPING TO NA STADINIE ŻYBY ŚLEDZIE ZOBACZYŁY I USŁYSZAŁY GDZIE SĄ, A NIE TU. TUTAJ JEST TYLKO CRACOVIA, WIĘC OSZCZĘDZAJ GARDŁO,
POZDROWKA
Poda jest swietna. Chlodno , juz nie pada.
Wspanialy mecz nas czeka!
Do boju Cracovia!!!!!!!!!!!
Już nie pada!!
Po poludniu ma sie przejasnic!!!
Mecz bedzie piekny!!!
Oby już nie padało bo będzie błotko. A wczoraj podobno jeszcze polewali murawe wodą. Kuźwa na prognoze nie patrzą czy co??
Osoboście to mi deszcz nie będzie przeszkadzał oby tylko 3pkty zostały w Krakowie - to może lać non stop;-)
Raz pada,raz nie.
A tak swoja droga,to z moich obserwacji wynika ze nasi dobrze graja przy padajacym deszczu,lub przy mokrej murawie.
a/ Podbeskidzie-Cracovia 0:3
b/ Cracovia-Stasiak 2:1
c/ Bełchatów-Cracovia 0:2
spokojnie już się przejaśnia----a pozatym murawa była bardzo sucha to taką ilość wodu wchłoneła bez problemu......teraz powalcują i będzie jak tralala
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)