witam mam pytanie ... jestem z tarnowa i chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic jakies koszulki, szaliki cracovii i wielkiej triady ?? za nie dlugo wyjezdzam za granice i chcialbym sobie takowe rzeczy nabyc, vlepki tez by sie przydaly ... prosze o jakies wskazowki na jakiej ulicy to jest .. jak tam dojechac z dworca ... w jakich dniach jest sklep otwarty ... z gory dziekuje i pozdrawiam
TARNOVIA TARNÓW & CRACOVIA KRAKÓW FOREVER
a drugie pytanie to ma ktos moze szal tovii i craxy ?? taki łączony ?? tez bylbym zainteresowany
-
-
sklep
KOlego, Wielicka 101, na przeciwko fabryki Kabla , czynny codziennie od 10-17:).
Wielicka 101, jeśli jedziesz tramwajem to trzeba wysiąść na Starowiślnej,
ale możesz z pod dworca wziąść taryfe to masz dojazd pod sam sklepik praktycznie.
chcesz sie dokladnie dowiedziec gdzie to jest to zostaw swoj mail to do ciebie napisze albo zostaw gg jak chcesz.
+++ONLY PASY CRACOVIA+++
JeyJey ciekawie po tym Krakowie sie przemieszczasz...
kolego Tarnoviaku.. tramwajem 3,13,9,23,24,6 wysiadasz na przystanku "Kabel" i idziesz pod adres Wielicka 101 - duzo boisk latwo zobaczyc z trwamwaju :)
jest to JEDEN przystanek od Dworca - Plaszow - w strone Biezanowa Nowego
Z Płaszowa na Kabel jest 4-5 minut drogi na nogach wiec nie trzeba jeździć tramwajami. Jak wyjdziesz z dworca PŁASZÓW prosto do Wielickiej (dwupasmowa ulica) a potem w lewo i zobaczysz Kabel.
Short mylisz sie !
w strone Prokocimia ! :)
ale on bedzie na dworcu głownym a nie płaszowie :D
Sklepik na Kablu czynny od 10-17 ale niestety bez sobót i niedziel :/
czyli mam wysiasc jeden przystanek przed dworcem głownym ?? dzieki wiekie .. a vlepy tez tam mozna kupic ??? i czy ma ktos moze szalik zgody tarnovii i cracovii ??
nieeeeee...
kurna musze jechac na stadion niech mu ktos wytlumaczy jak dojechac na Kabel!
skad bedziesz jechal ? z dworca glownego ?
bede jechal pociagiem z tarnowa ... a gdzie wysiade to mi to obojetne byle bylo blizej :)
z tego co pisze mozna wywnioskowac ze bedzie jechal pociągiem
czyli jesli wydsiądzie na dworcu Kraków - Płaszów
to będzie OK
9 dni później
Szukałem odpowiedniego wątku.... ale w końcu zdecydowałem się ten pociągnąć... Mam pytanie: Gdzie można kupić ten szal :
http://www.cracovia.krakow.pl/sklep/fotki_art/szal_veni.jpg
oczywiście poza sklepem internetowym. Na kablu nie mają :(
Ostatnio,jak zawitalem na Wielicka,to takowy byl...czyzby juz wyprzedali?
Mnie powiedziano że w ogóle tego wzoru tam nie sprzedają....
tez bylbym zainteresowany szalem Veni Vedi Vici ... jak ktos takowy ma i chcialby go sprzedac to prosze o kontakt na email tupac@poczta.okay.pl .,. interesuja mnie tez szale lecha poznan. arki gdynii i tarnovii pozdrawiam
PASY WRACAMY DO EKSTRAKLASY !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)