... autobusami po meczu ?? Kiedys to bylo i bylo dobrea teraz duzo ludzi chodzi na mecze i wszyscy byliby zadowoleni. I my i normalni pasazerowie mpk. Czy wie ktos cos moze czemu tego nie ma czy bedzie a jak nie to dlaczego ??
-
-
Co z podstawionymi...
Człowieku chyba na głowe upadłeś ??
dlaczego ? co zle bylo jak byly ??
czlowieku !!!
Pitek:już tłumaczę,sprawa się rozbija o to kto jeździ podstawionymi autobusami, nie mniej jednak...a zresztą.POzdro
ja pier... to w takim razie czemu robimy oprawe skoro oni tez ja robia takie gadanie jest bez sensu POZDRO :)
Pitek: a wiesz czemu Opravcy nie maja balonów w oprawach??Do zobaczenia jutro...Pozdro
moge sie tylko domyslac a czemu mamy w takim razie kartony ? jak mozesz przybliz mi to bardzo cie prosze to jest troche chore rezygnowac z lepszego transportu szybszego a zreszta ...
HEJ PASY GOL ...
Pitek: to taki konwencjonalizm odgórny...
acha ostatnio duzo rzeczy jest odgornych :)) dobra skoro tak ma byc to niech bedzie POZDRO DLA KUMATYCH NIE KUMATYCH I RESZTY :)))
Pitek, ja Ci to później wytłumaczę.
hehe znalazl sie tlumacz :]]] pozniej to ty mi nic nie bedziesz tlumaczyl
POZDR JUREK hehe do wieczora :)))
Tego jeszcze nie było na tym forum :)))))
Ciekawe...
eee Pitek, a gdzie Ty autobusem wracałeś?
były podstawiane jakos kolo '96/'97
SPOX... Rock*n*Crack - faktycznie takie były - przynajmniej do mnie... na PROKOCIM i może wtedy to było wygodne :)
...ale nie sądzę by pomysł to był dobry - po pierwsze jest nas teraz tylu, że klub ani MPK nie da rady z ilością taborów ;)
...poza tym jeździmy czym chcemy, gdzie chcemy - bo jesteśmy ludźmi a nie zwierzętami i NIE JEŹDZIMY Z PSAMI :)
BO TO MIASTO JEST NASZE... YEAH :)
Dobra juz po mnie pojechaliscie :))) NIGDY NIE CHCIALEM JEZDZIC PODSTAWIONYMI :]]]]]
HEJ PASY GOL ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)