No wlaśnie tak jak w temacie w przyszlym sezonie dojdzie w ekstraklasie do meczu przyjaźni pomiedzy Polonią i Cracovia. Najstarszy klub polski zagra z najstarszym klubem w Warszawie. Wiec ja mam pytanie do tych co ogladali wczoraj mecz Francja Brazylia z okazji 100 lecia FIFA. Jak Wam sie podobaly stroje i pilka uczestnikow meczu?
Pilka byla brozowa uszysta na wzor tej jak grali przed laty pilkarze. Stroje byly tez wedlug mnie super. Spodenki z paskami i kieszeniami, duze Koszule... brakowalo mi tylko, zeby Dida mial czapeczke na glowce.
Co sadzicie aby zrobic cos takiego w przyszlym roku na meczu z Cracovia??
taki temat zalozylem na forum Polonii i poki co odzew jest znakomity a jak Wam sie podoba ten pomysl?
Pozdrawiam
-
-
Mecz przyjaźni Polonia- Cracovia
Po pierwsze: Wy utrzymać się musicie a my awansować (czego i Wam i nam serdecznie życzę i w co mocno wierzę)
Po drugie: poza strojami pilkarskimi jakżesz wspaniale by wyglądały "stroje z epoki" i inne "drobiazgi" na trybunach (i tego FIFA nie miała - więc możemy być lepsi)
Po trzecie: to co wtedy zrobimy z "Do przerwy 0:1"? :):):):)
Ale FIFA nie umiescila na stadionie ani jednej reklamy co znajac Sępa Blattera musialo go ko$ztowac wiele nieprzespanych nocy...
Oczywiscie na trybunach wszyscy obowiazkowo w kaszkietach i plaszczach.
Do przerwy jak najbardziej 0:1 :).
To, ze Wy awansujecie i my sie utrzymamy juz pewne (mam wojka w PZPNie ;)
Acha zapomnialem dodac, ze w planach jest tez awantura z kibicami Warszawianki. Psia krew z nimi!:D
a moze by tak w jednoczesciowych Kamerunu :)
Jak wejdziemy do 1 ligi to mamy jeszcze jeden mecz przyjazni (rownie wazny) z Lechem :)
A co do meczu to mysle ze ciezko bedzie u nas zrobic cos takiego na boisku ale uwazam ze na trybunach i tak bedzie wystarczajaco wspaniale !!! Dla takich meczy sie zyje, a raczej dzieki nim !
Cracovia Krakow Polonia Warszawa zawsze razem !
...są dwa koronne kluby ;-)
to chyba z tamtego meczu
[img]http://www.fifa.com/images/cms/actionimages/ronnie_zoom_bg.jpg[/img]
A co do naszego meczu to pomysł przedni, kurde to było by coś!!!
Gambrinus tylko bez takich czarnych antychrystow :D pod jedny dachem z takimi??:D Ma byc retro:)
eee to Saracen-galernik z Gujany przypłynął i wystawili go jako ciekawostke ;)
co się dziwicie zdjęciu - w reprezentacji Francji ani jednego europejczyka chyba nie ma.....
TD "do przerwy 0-1" to klasyka,chyba kazdy kibic ma ta ksiazke przeczytana,Paragon i spolka=) To jedna z dwoch ksiazek ktore przeczytalem w zyciu z mila checia i nikt mnie do tego nie zmuszal=)
Liptoon - czy ta 2-a to "ojciec chrzestny"? ;-))))))))))))))))))
ja obstawiam, ze "80 lat KS CRACOVIA" :-)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)