Coraz bliżej do meczu na szczycie,pojawiają się głosy aby powitać ich
śledziami na SREBRNEJ TACY od kibiców.
Uwazam że ten pomysł, jest kiepski a nawet bardzo kiepski.
Wymyślmy sposób przywitania
Najlepszy pomysł będzie zrealizowany przed meczem+nagroda specjalna
od spikera- "ZGRZEWKA PIWA ŻYWIEC"
.
-
-
Jak przywitać Pogoń ?
Nagroda zostanie uroczyście wręczona ,na wtorkowym spotkaniu w E.
Moje skromne zdanie...
Cały stadion [b] Do boju Cracovia...[/b]
Paweł właź na czata!!!
Na dzisiejszym spotkaniu pojawił się taki pomysł by 6 kibiców przed meczem niosło trumnę z napisem Piotrcovia dookoła boiska....(ale to by chyba było drogie??).
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Tak Tak ,Zubereg...słyszałem zaś ze Stary Kibol ma robić te trumnę...:)
Pytanie- Kto zakupi trumnę ? + 6-ciu odważnych nie anonimowych
zapytasz ich w sobotnie popołudnie odpowiedzą, nie pamiętając o wcześniejszych deklaracjach "ALE O CO CHODZI "
Ja jednak trzymam sie swego...Paweł wychodzi z helikoptera i zaprasza kibiców do dopingu:
1.Do boju...
2.CRa-Co-Via,Cra-co-via,Cra-co-via...
Generalnie oni nas przywitali w Szczecinie okrzkiem !
"Cwel , Cwel Cracovia !"
A my ich zgodnym chórem:
"P.i.e.r............ Pogoń siallllaalala lalala"
Może dodam (dla tych co tam nie byli) że pożeganiom również nie było końca. Z jedenej i drugiej strony padało wiele słów z wyrazami ogólnego szacunku :))
Wśród nich królowało z naszej strony:
"Chodżcie tu świnie chcemy zaruchać w Szczecinie"
(nie wiem komu zawdzieczamy ten utwór, możliwe że jakiemuś Poznaniakowi)
To takie wspomnienia i małe zobrazowanie tego co by się działo jakby przyjechali (przynajmniej jeśli chodzi o doping)
Teraz nie ma co bluzgac skoro ich nie bedzie
Wiadomość zmieniona (21-05-04 01:28)
Pokażemy że potrafimy kulturalnie dopingować i tyle...przecież my to umiemy!!!A niech ktoś mi sie wyrwie z (...) to zagryzę:))
Świstak załatwmy całą Polskę qolturą - walimy na całego i na pełnej k. :))))))))
ba:)
Mecz dopiero w sobote a mnie juz nerwica chyta a jeszcze w sobote mam egzaminy w szkole i chyba trzeba będzie sobie walnąć kielicha na uspokojenie :))
Czekam na wiatr co rozgoni ....
Swistak musimy pojechac Pogoń ....co ??..ty ...
niewidze kulturalnego dopingu podczas kiedy oni bluzgali na nas w Szczecinie.
........ksc na mecze zabieramy thc...... ......3XL
nie interesuje nas jak nas przywitacie , mozecie byc pewni ze bedziemy ! - ale wiem jak my was pozegnamy POGON WYGRAŁA
kori tyle ze my w Szczecinie bylismy.. a ich u nas nie bedzie (pomimo 1ligowej napinki na necie)
z gory mowie ze porownanie z Jagiellonia jest mylace, bo oni bluzgali na naszych pomimo ze nas nie bylo wiec im sie odwdzieczylismy..
zubereg - mam nadzieję, że nie był to Twój pomysł - bo pomysłodawcy tak pojebanego pomysłu należałoby pogratulować "kultury, taktu i umiaru" :(:(:(
jak przywitać? najlepiej NIE ZAUWAŻYĆ, IGNOROWAĆ ...
no może to co powtarzałem w jednym z innych wątków:
1 strona: Pogoń?!
2 strona: tak !?
1 strona: jesteś "ptak"!
... choć ten "parykarz" też mi się podoba :):):)
=>=>=> Kablo - i zagraj im tę badziewiatą melodyjkę - max. 10 sekund - co oni grają (hermes - coś tam...) przerwij i powiedz, że niestety ale u nas "szajsu się nie słucha" :):):)
Panowie na pełnej k.... Pogoń śledzie syfem jedzie !!!!!!!!!!!!!!!
Karry:Mial byc hoolturalny doping
Short - słuchaj , wiem ze ich nie będzie.Dlatego jestem przeciwny dopingowi anty typu ..gdzie masz kibiców
ale na dwie strony mozemy zaspiewac Pogoń - co ?? efekt murowany
a wogóle to dlaczego ma być kulturalny doping , takowy mozemy pokazać przeciez z ŁKSem
......ksc na mecze zabieramy thc.... ......3XL
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)