Czy nasza Mloda Załoga tzn. Young Squad wreszcie cos pokaze na Focha w sobote?
I czy pikniki zbieraja sily na sobote?
Narobimy wstydu mlynowi ;-)))
oj pomylilem dzial - przepraszam P.P. Moderatorow
Wiadomość zmieniona (19-05-04 15:27)
-
-
Czy MZ jednak cos pokaze?
O Wielki Karolo, w dwóch damy sobie radę:).
Jakie we dwóch, hę? A ja, k...., to co?! :)))
No i JA :)
eeeej ja sie pytalem o Young Squad, a nie Geriatyk Boys :P
ja też będę... i RoMan i Wieloryb...
PIKNIK FORZA SQUAD :D:D
Lepiej rozsiasc sie po calym stadionie i podrywac swoje sektory do dopingu pod batuta Swistaka.
to trzeba Świstaka sklonowac:-)
ale czemu Santo i ReW się nie raklamują ??
Właśnie gdzie jest księciunio i Tołdi zawsze ich pełnoa tu nic...:)
Bo z YS nic nie wyjdzie,śpiewać się nikomu nie chce a jeżeli już ktoś z nas mowi zeby spiewali to sie slyszy "Spierd.. małolacie" itd... a druga strona bez naszej pomocy w dopingu sobie radzi a oparwy to oni chcą oglądać a nie w niej uczestniczyć.
ja zbieram siły ...
jak zwykle na całe gardło...
ale będzie ciężko jeżeli przyjdzie dużo nowych kibiców, no chyba, że emocje będą jak na podbeskidziu - w II połowie oczywiście!.
Nie no..czekajcie... nie potępiać młodych odrazu...na Podbeskidziu wpadli ostro na Focha i darli kopary ile mogli, trochę może niezdecydowani byli co śpiewać i kiedy ale wydaje mi się, że się starali, nie zasługują na obsuwę tylko na wsparcie...niewielu ich było, nikt im nie pomógł, to się zmieszali i poszli...
dokładnie ... tam przyshlismy chcelismy cos spiewac to czulismy ze spiewamy sami ... ja tam słyshałem siebie ... a do tego jeszcze mi jakies dziady krzyczaly : siadac bo nci nei widac , albo idzcie sobie spiewac do siebie ... co my tam mozemy zrobic ?:(
o najbliższy mecz się Santo nie bój ;) pomożemy :)
:/ eh no nie wiem ja widze ze nikomu sie nic nie chce ...
To jest trochę poj... Ja zrobiłem stronę, z Rewem nad tapetami się męczyłem, a dziś od Santa się dowiaduje, że nasza organizacja upada(lub już upadła)
spoko, nie zniechecajcie sie..
Kamil wytrwałość jest cechą pasiaka!!!! Powolutku, a bedize dobrze, nie od razu Kraków zbudowano:).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)