tak ja jestem tego samego zdania !!!
-
-
W sprawie ŁKS-u...
Wreszcie!
Bravo Swistak,Bravo Ci,ktorzy to ustalali!
Respekt.
Resovia na sektor dla przyjezdnych ! hehe nienawidze tego klubu
przychodze ze szkolki a tu same dobre wiadomosci..
Swistaczku czy to efekt enigmatycznych konsultacji ;) ?
Z tą resovią może byc problem i to duży .Żadna ekipa się tak nie schańbiła jak oni ?Nawet na totalnych wiochach gdzie grają pilkarze klasy C piłkarze są nie ruszani.Te chamy nie potrafiły tego uszanować!!!.Bo chamy honoru nie mają za grosz!!!.Także sądzę że znajdzie się sporo chętnych na honorową ustawkę z nimi . Ja myslę że nie przyjadą wcale -bo zdaja sobie doskonale sprawę że nie są tu delikatnie mówiąc ,,porządanymi goścmi".I nie ma tu co porównywać ich do Arki na łksie czy Zawiszy u nas .To są ludzie honorowi (nie przyszło by im do glowy by bić jakichkolwiek pilkarzy).Także moim zdaniem Zawisza tak ,Tychy tak -chamy wioskowe NIE.
ja mysle ze dyskusja czy powinni czy nie powinni jest bez sensu..
decyzja z gory jest.. i tyle
co zrobia to zrobia, kto ma byc to bedzie, pozdro dla kumatych ;)
nie ma co zwiekszac cisnienia
kto był ten wie..
Super!!! I tak ma byc! Mowcie o tym wszystkim znajomym zeby nie bylo potem lipy. Ja takze lubie ŁKS.
Koledzy z osiedla pytają się czy pod pojęcie zaczepiania Resovii, które jest zabronione, podchodzi sprzedanie kontrolnego liścia ? :)
Sauron już drugi raz z Tobą się zgadzam ,lubię ŁKS , Zawisza może być ale Xerovii nienawidzę i nie wiem czy przypadkiem akurat ŁKS jak jest dobrze wychowany nie powinien z xerovią chwilowo dać na ten jeden mecz sobie na wstrzymanie bo po tych głupotach Zaborniaka mały klaps się im rzeczywiśćie należy.
Jak Resovia ma być kulturalnie przywitana skoro oni biją naszych piłkarzy ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
a po za tym jest to mecz z ŁKS-em nie widze powodu by xerovia przyjezdzala
taaa.. to po co Arka przyjechala na mecz ŁKS- Cracovia.. przeciez to nie byl mecz Arki...
ale to były oddzielne sektory i nie mielismy zakazu jeśli wszystko ma być ok to xerovia to mina i short jesli nie czujesz tej różnicy to albo nie jestes przewidujacy albo... nie bede konczył. Jesli chcemy zeby gazety nie pisały głupot na drugi dzień to lepiej o tym pomyslec bo co innego internet a co innego stadion
ja rozumiem, tez "nie lubie" raxy.. laxy.. xaxy.. xerovii ;)
tyle ze ja osobie ktora im pozwolila przyjechac nie mam zamiaru wchodzic w droge.. bo to nie chodzi bynajmniej o Misiora :)
To jak oni mają być z nami na sektorze - to będziemy się kłócili jeżeli chodzi o doping.... !?
To juz wiem że na ten mecz nie przyjdę!!!Chybaże ŁKS i spółke zamkną w klatce.Jak tak dalej pójdzie to może na derbach zWisła wejdzie naszym sektorem i będą siedzieć z nami??Dla mnie to nie ma sensu!!!!!
Jeżeli mają być z nami to będzie ciężko - doping z dwóch stron :(
tak... i wywiesz sobie flagi na naszym mlynie.. troche pomyslunku.. usiada sobie gdzies obok- razem, rozwiesza swoje fany i tyle, a to ze w czasie przerwy sobie pojda do klopa, kupic kielbaske czy cole to chyba nie jest jakas tragedia.. nie rozumiem niektorych
jezeli to co napisal Swistak jest "odgornym zarzadzeniem" to nie rozumiem po co tu jakakolwiek polemika na temat tego czy ma byc Resovia czy nie, jezeli beda mieli ochote to przyjada jako nasz zgoda i juz, po co debatujecie nad tym czy powinni czy nie, przeciez to i tak od Was nie zalezy. Fajnie bylo w Łodzi, nikt Arki nie ruszal, Polonia pila w barze ŁKsu i nikt nie mial zadnego ale, ja osobiscie Arki nie znosze (mysle ze wiekszosc ŁKSu "nie przepada" za Arka), a Wy teraz macie jakies "widzimisie"...
pozdrawiam..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)