Jak to w końcu jest. Bo najpierw słuchy że mecze mają być.. później cisza. A dziś znowu słysze że mecz ma być, a żadnej informacji na stronach polsatu. Czy któś coś słyszał na ten temat. Pozdrawiam.
-
-
Sobotni mecz w polsacie sport???
Dla nas kibiców Pasów to nie ma żadnego znaczenia bo i tak wszyscy stawimy się na stadionie przy Kałuży!
Tak jest panie Majster !! !!
ale w takim wypadku będzie można sobie nagrać nasz triumf na video :-)
no jak wszyscy przeciez nasz stadion nie pomiesci tylu milionow !!!!!!! a transmisja bedzie w polsacie sport na 99% (zawsze moze sie cos wydarzyc)
HEJ PASY GOL ... :)))
TRANSMISJA NA 100%
WIADOMOŚĆ BEZPOŚREDNIO OD CZŁOWIEKA Z POLSATU!
fiu fiu. mam nadzieje ze nikomu nie przyjdzie do glowy pomysł, że sobie w domu zostanie i w TV obejrzy.
Nie ma to tamto i tak wszyscy na stadion! Zawsze przeciez mozna nagrac mecz na wideo, a potem sobie ogladac do znudzenia:)
Rock*n*Crack, jak ktoś nie dostanie biletu, ponieważ już nie bezie, wtedy zostanie niejako zmuszony.
Ps.SUPER REKLAMA DLA KLUBU, BRAWO!
Craco tez wiem ze na 100% ale wiesz a jak np. ktos okradnie woz polsatu z kamer czy cos o to mi chodzilo :)) POZDRO !!!
HEJ PASY GOL ...
Wszyscy na Kaluzy......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)