Ha, ha. Kajakarską? Mieliśmy nawet sekcję sportów motocyklowych!!!!
-
-
Ksiązki o Cracovii
Dziekuje Misiu. Jest to dla mnie wielka pomoc i przy okazji przyszlorocznego meczu przyjazni w ekstraklasie pomiedzy naszymi druzynami poznasz moja wdziecznosc:). Dziekuje tez innym.
Puyol spodziewaj sie jakichs zamowien na "Pasy" w najblizszym czasie.
Podałem tylko namiar:))) Ten mail to nie do mnie...
kajakarską też mieliśmy (to nie była wioślarska). Reprezentantką była Magdalena Angelus (ME w 1934, 4 miejsce). O żużlu fakt zapomniałem (bodaj lata pięćdziesiąte). Ale tam reprezentantów akurat nie mieliśmy (najpierw III, potem II liga)
Aha - zapomniałem jeszcze też o sekcji gimnastyki kobiet (2 reprezentantki)
Gdyby ktoś chciał sprzedać "Księgi Pamiątkowe Cracovii" albo inne wydawnictwa jubileuszowe, wszystko jedno z którego roku - proszę o kontakt na priv. Dam dobrą cenę.
mosie55 : trzymaj rękę na pulsie Allegro. Można tam czasami kupić coś o Cracovii. Tylko uzboić trzeba się w cierpliwość...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)