Jak sie obudzilem to od razu zaczalem spiewac "Hey Pasy gol.....":)))
-
-
Doping...
A ja nie mam głosu!!! Dobrze, że tu, na forum się pisze, a nie mówi!!!
Wszyscy kibice stanęli wczoraj na wysokości zadania!!!
Już dawno nie byłem tak dumny z naszych kibiców!!!
Oby tak dalej!!!
Szkoda, ze przy wychodzeniu ze stadionu nie podwycilismy co usilnie probowal zaintonowac Klaros ;-)
"Cześć, cześć, cześć - Kraków żegna wieś" :))
Głos rzeczywiście w wersji okrojonej.
Przyczepiło mi się "Hej Pasy gol".
Mało było k.. ale można było bez nich. To tylko mały minusik związany z dopingiem.
Czy ktoś to nagrywał?
Na końcu sami piłkarze śpiewali "Hej, hej Cracovia!"
Bełchatów nas spuścił do trzeciej ligi - dlatego są na nich bluzgi - co prawda część trybun tego nie pamięta bądź nie może pamiętać - ale ja nie zapomnę...
Pewnie nie powinniśmy na nich bluzgać, ale co poradzić takie emocje, i tak było tego bardzo mało....
a pieśnią Wisła to stara k... chce mi się rzygać - no ale została już w zasadzie zmarginalizowana jak zresztą cały doping negatywny
A mnie zabrakło "jesteśmy u siebie" :(
Doping---------->rewelacja, coś pięknego po prostu
Długa trybuna bardszo ciężka do odpowiedniego zgrania a jednak... nawet hooliganka nie odpuściła sobie przez cały mecz ani na chwilę, nie wspominając już o całej reszcie. Śpiewy zaczęły się przecież jeszcze 15 min przed meczem, kiedyto było nas może ze 100 osób ... To był doskonały doping w pełnej rozciągłości. Będą filmiki , prawda BIŚ ??? ;)
Nasi chłopcy mogli się czuć jak u siebie !
Kowal, Baylay...Rafał,Craco- gdyby nie Wy to dopingu by nie było, krótka piłka. Szacunek:)
o tak bylo nieźle ... a mozebyc jeszcze lepiej
Siedzieliśmy na głównej trybunie i mogę powiedzieć jedno, że nie tylko drużynie Stawowego rośnie forma, ale także Naszym kibicom. Wg mnie doping na poziomie nie spotykanym na Kałuży. Aż miło było słuchać!
Przełamaliśmy się na Podbeskidziu.
Brawo Świstaki!
hahahah...Świstaki...dobre w ch...:)
spoczko meczyk pozniej bije do ziomkow ogladnac kasete z wyjazdu!:)
doping - w skali od 1 do 10 - nota 9 :):):)
L. jakie kurde 9,oj podpadłeś mi i to bardzo:-/
nie ma 10 tylko i wyłącznie z trzech powodów
primo:cobyś Ty i inni nie popadli w samouwielbienie :):):)
secundo: mam nadzieję, że 10 to wystawię (w tej skali) 12 czerwca po wiadomym meczu, którego skutek wiadomym będzie :):)
terzio: "VIP"-y to na wyjazdach też doping (taka już nasza nowa, świecka tradycja) ... tym razem byli nieco za cicho :(:(
Wiadomość zmieniona (16-05-04 17:15)
hey pasy gol mozna ciagnac bardzo dlugo bo nie jest meczace:) i mam nadzieje ze na meczu z Pogonia caly stadion pociagnie tak kilkanascie minut!!!!
bEŁCHATÓW SPUŚCIŁ NAS DO III LIGI CHOĆ WYSTARCZYŁ IM REMIS DO WEJŚCIA DO EKSTRAKLASY PAMIĘTACIE ???
a kto nie pamięta !!
Doping!
400 fanów z Krakowa dopingowało cały czas swoją drużynę. Byli głośniejsi niż 2000 kibiców Bełchatowa. Po meczu piłkarze dziękowali swoim kibicom za doping. Ci skandowali: "I liga, I liga, Cracovia!". - Dziękuję fanom za doping, byli wspaniali także w poprzednim meczu z Podbeskidziem, kiedy nie zwątpili ani na moment w naszą wygraną. To im w 60 procentach zawdzięczamy, że wyciągnęliśmy z 0-2 na 3-2 - mówił Marcin Bojarski. - Dla takich kibiców chce się grać!
Źródło: (AS), Dziennik Polski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)