Bylo cudownie, zalujcie:)
Doping najlepszy z mozliwych do osiagniecia przy 600 gardlach
Tylko nas bylo slychac, kto nie wierzy niech zapyta ziomali
-
-
GKS BEŁCHATÓW - CRACOVIA 0 : 2
Było na bank ponad 600 osób. Ja oceniam na jakieś 8 stów....
Hej Pasy gooolllll...
wróciłem wyjazd super, doping super, meczyk super no i oczywiście wynik super...
O co ja widzę Cracovia jest w I lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps. Hej Pasy gol Pasy gol Pasy gol Pasy gol SialalaSialalaSialalala - ta melodia mnie prześladuje;-)))
EXTRA SUPER ja tez miałem nie jechac ale namówił mnie Enigmatyczny Robert:) w piatek przez cały dzien I WARTO BYLO Dzieki. DOPING LIGA MISTRZÓW:) 101%
Nas ok 650, 800 to lekka przesada, doping doskonały, na pełnej kur...GKS usłyszałem tylko raz ,jakiś bełkot GKSSSSSS...wszyscy śpiewali nawet Panowie JG (szacunek), racowisko doskonałe, zresztą zwariowałem.
DOPING,DOPING,DOPING DOSKONAŁY!!!!
mecz-wariacja
Niesamowicie !!!
A ta radość po bramkach :)))))))))))
Okrzyki radości i walenie w blachy za trybuną :)) Jakby tornado przeszło :))
To było piękne!!!
Więcej takich meczyków!!!
I ten doping!!!
GRATULACJE OD POLONII WARSZAWA!!!!!!!!!!!!
1 LIGA!!!1 LIGA!!! CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!
Czuję, że wygramy juz wszystko do końca!!!!
[img]http://www.dolsat.pl/~yasni/craxa/c5.jpg[/img]
hehe...no Bełchatów..teraz Was czeka zrobienie nowego transparentu:))
Dla takich chwil warto żyć...po strzelonej bramce M.oszalał rozebrał się z bluzy i biegał wpółnagi...ja również zwariowałem...podniosłem jakiegos 90 kg kolesia i tak razem tańczyliśmy, cudo, po drugiej bramce ORGAZMMM...wszyscy, widziałem jak jakaś kobieta rzuca się na obcego faceta, jak wszyscy się cieszą, doping to...fala zniszczenia...zaczynało 2,3 osoby i od razu WSZYSCYYYY!!!
Jak coś jeszcze sobie przypomnę to napiszę...
nie czytałem jeszcze wszystkiego i nie wiem czy ktoś o tym pisał:
- z dobrej strony pokazał się Świstak, zupełnie inny zawodnik niż w meczu z Podbeskidziem,
- najlepszy zegar jaki dotąd widziałem na polskich boiskach, animacje po golu smutne twarze;-), ale mi się to podobało,
- dobrze przygotowana murawa, za to sektor dla gości dramat, kraty, drut kolczasty i płasko jak licho,
- styl gry wreszcie taki jak za dawnych czasów, piękny gol Bani, ciągła ofensywa, no i trochę szczęścia zwłaszcza w końcówce,
- doping super, na Pogoni po takim wyniku powinien być komplet i dopiero wtedy będzie atmosferka,
- kolumna samochodów wracających do Cracova miała chyba ze dwa kilometry!
Reasumując:
powoli dochodze do siebie....ten ból glowy.....
było nieźle...
mi serce do teraz wali do kata,mama kolegi przyszła do mnie na kwadrat upewnic sie u moich rodziców ,ze wszystko jest ok.euforia po pierwszej bramce jak na pammiętnym meczu z Podhalem u siebie.Szok!!!!!hej gool Pasy goooool sialalalalalallalalal!!!!!!
Na stronie Bełchatowa napisali cyt."...Pomimo iż była drużyną lepszą, piłkarze Cracovi wykorzystali dwa błędy naszje obrony, i wygrali mecz 2:0..."
Buhahahhahahahhaha.....Bełchatów był drużyną lepszą......Chyba się komuś coś pop....o...
DelGado ma rację, sektor dla gości to normalne wsiowe chamstwo
No ale przynajmniej nie jest w pseudo - remoncie jak u nas !
A działacze potrafią wpuścić nas na mecz i zatrudnić duzo ochrony !!!
Bełchatów potrafi a my nie ???
To był bezwątpienia ajlepszy mecz CRACOVII pod wodzą Wojtka....
Wynik mówi sam za siebie...i oby tak dalej to nikt do niego pretensji miał niebędzie.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
hurrraaa!!!!!-sorry ale właśnie się do netu dorwałem:)))
I liga I liga CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)