Witam PASIAKI.Właśnie siedze w BERLINIE(pracuje tu sezonowo) i chciałbym wam pozyczyc wszystkiego najlepszego w dzisiejszym dniu.Pokonajcie BEłChatÓW,niech CRACOVIA zagra w 1 lidze!!!!Powodzenia równiez składam wszystkim KIBICOM Pasów,pokazcie,że jestesmy najlepsi,najgłosniejsi i najbardziej "widoczni".Niestety nie moge jechac do Bełchatowa,ale obiecuje ze na mecz z POGONIĄ,pomoge wam w dopingu!
POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
WITAM PASIAKI,POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!POKAŻCIE SIE Z JAK NAJLEPSZEJ STRONY :-)
hmm
Dlaczego ma polski adres,jesli siedzi w berlinie?
BUHAHAHAHAHAAHAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha ot, kolejny bareizm..
Bez kitu,moze sie myle,nie znam sie na tym,ale mozna robic takie czary...
moze ma polskiego windowsa :)
O boże wiedziałem,ze zareagujecie na to.Wiadomosc wysłałem E-mailem do Polski,a Posta wystawił mój młodszy brat!!!Bo ja nie moge ogladac waszej strony tutaj w Berlinie.O to chodzi.Odpowiedzi mi tez przesyła e-mailem do mnie,tutaj do Berlina!!!!
Troche wiecej kultury
Nie no stary luzik,ja tez siedze teraz w Can Cun i jedyne co robie to wysylam maile do Polski,wiec Cie bardzo dobrze rozumiem...
pozdrowienia z Mongolii, z koleżanką analizujemy skład Pasów na mecz z Bełtami
[img]http://www.chinawallchallenge.co.uk/pix/woman.jpg[/img]
A ja pozdrawiam z Iraku , jestem właśnie przetrzymywany przez iracką bojówke al-Kaidy ale gdy im powiedziałem że dzisiaj gra Cracovia to pozwolili mi kożystać z netu i zaczeli odprawiać modły do Allacha o zwycięstwo Craxy ;D
Lazio pozdrawia Berlin!!!
Pasy musza dzis przynajmniej zremisowac.
B.
Moskwa z Wami za PASAMI !!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)