Jako że przygotowujecie się z opravą do meczu z Ruchem....
[b]mogę zaproponować ze swej strony OPRAVCOM darmowy wydruk i ksero tekstów piosenek i haseł w ilości takiej by każdy kibic wchodzący na mecz z Ruchem otrzymał 1 egzemplarz za friko, pozostaje sprawa opracowania i podesłania mi na maila, co do odbioru to się jakoś ustawimy. Ja niestety nie mam na to czasu, więc niech ktoś z OPRAVCÓW to opracuje myślę że najlepiej w formacie 2 sztuki na A4 [u]jednostronnie![/u] bo na 2 stronne nie będe miał czasu przekładać w kserze czy w drukarce, może też być 1 stronne A4 - tylko sprawa pilna bo w środę jadę na delegację a w czwartek wyjeżdżam na weekend, więc góra jutro do odbioru. OPRAVCY do dzieła - wykorzystajcie tę okazję!!![/b
PS. Jeżeli będą 2 sztuki na A4 to będziecie sami musieli pociąć.
-
-
Propozycja dla OPRAVCÓW!!! PILNE!!!
Dzięki, odpowiedzialny za śpiewniki sie z tobą skontaktuje.
Ino wartko. Pozdrawiam
No to mi się troszke pozmieniało i wyjazd na delegację mam jutro. Więc czekam na maila z opracowaniem mini śpiewniczka bo część bym druknął dziś, a część w środę. W czwartek będę tylko kilka chwil w pracy więc... INO WARTKO!!!
Brajt, jesli ty bedziesz podsylal spiewnik Dementorowi, to mam do Ciebie prosbe - przejrzyj dokladnie jeszcze raz wszystkie texty zeby nie bylo jakis literówek. Naklad idzie duzy wiec szkoda by bylo zeby sie tam bledy zawieruszyły!
spoko, juz zarzucam odpowiedni temat u nas
Brajt sprawdź maila
Paweł wielkie dzięki za pomoc :)
sprawdzilem i nic nie ma, swojego maila tez poslalem, w innej sprawie
Wojtek: nie ma sprawy :-)
Ok Brajt sprawdz teraz
Craco, dwa maile do Ciebie poszły już :).
Dementor - jest w tej chwili przygotowane 3 sztuki na a4, ale tniemy oczywiscie sami
oki
czekam na maila
jeszcze tylko ostateczna wersje wybierzemy i pojdzie. dzieki wielkie!
Możnaby założyć na forum temat z piosenkami i wrzucić tam teksty. Zawsze to ktoś by sobie wcześniej przejrzał i pośpiewał pod nosem albo potrenował przed lustrem ;-)
Poza tym pomysł spiewnika jest ok.
Poslane! dzieki wielkie!
Dementor dzieki!!!
Drukowanie rozpoczęte... aczkolwiek brakuje mi jakiegoś logo OPRAVCÓW lub Cracovia Netservice... moze by dołożyc jako cień... Chodzi mi o to żeby kibice wiedzieli ze tym się zajęli inni kibice, a nie np. klub czy Profesor ;-)
Dementor daj mi odpowiedź,znalazłeś coś:)????????????????????
Ps.Wyjazd o mało by nie doszedł do skutku.........
Dementor sprawdz maila.Pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)