"...Więc apeluje do wszystkich fanów by wybrali sie w tą niezbyt daleką podróż (ok.200 km) i pokazali tubylczym piknikom na czym polega prawdziwy doping!..."
Jesteście żałośni ponieważ uważacie że w Bełchatowie są pikniki. A ile u was ludzi przychodzi na mecze a ile u nas w Szczecinie?? I My Was nie wyzywamy od pikników. Brak wam klasy. Czy tylko napinać się potraficie ? Udowodnijcie swoją klasę na boisku zobaczymy co po meczu będziecie mówić. !! TROCHĘ SAMOKRYTYCYZMU !!!!!
-
-
WSZYSCY DO BEŁCHATOWA !!!
qrwa śledziu... jakbyś miał w śledziowie mistrza polski za kontrkandydata do kibicowania to byś miał te tysiące u was na meczach i byś się nie śmiał ile ludzi do nas przychodzi... sam jesteś żałosny bo ci przypomne że nie chodzisz na mecze Pogoni tylko na Ptakovie Piotrków Trybunalski...
Wiadomość zmieniona (14-05-04 10:42)
Pogoń-fan - ja nie w temacie trochę ale pisanie na podstawie jednej wypowiedzi "jesteście" "wyście" "uważacie" już dyskfalifikuje Cię jako rozmówce u większości forumowiczów.
zaraz zaraz temat chyba traktuje o wyjeździe...i na tym trza się skupić!!!
[b]WSZYSCY NA PEŁNEJ KUR...DO BEŁCHATOWA!!![/b]
Mam prośbę do was czy przed końcem sezonu moglibyście nie robić zadym na własnym stadionie bo bardzo bym chciał przyjechać do was z moją drożyną na ostatni mecz sezonu a jak zrobicie jakiś dym to znowu zamkną stadion dla przyjezdnych. Na naszym forum już atmosfera jest taka że na pewno będzie zakaz wyjazdu na wasz stadion i wszyscy pocieszają się tym że transmisja będzie na żywo w Polsacie Sport ale co to za pocieszenie. Dla was to może śmieszne jest ale nam ciągle najlepsze wyjazdy odpadają przez kibiców miejscowych zawsze zdemolują własny stadion kolejkę przed nami (Legia Chorzów i.t.d). Ktoś rzucił hasło że można by przyjechać i wejść na wasz sektor jak podobno zrobiło Pod Beskidzie ale wydaje mi się że z nami by to nie przeszło.
Pozdrowienia i powodzenia w Bełchatowie jak sędzia niebędzie drukować to 3pkt macie pewne.
barwami nie wiele byscie sie wyrozniali ;-)
Swistak: mowisz - masz! :)
"...qrwa śledziu... jakbyś miał w śledziowie mistrza polski za kontrkandydata do kibicowania to byś miał te tysiące u was na meczach i byś się nie śmiał ile ludzi do nas przychodzi... sam jesteś żałosny bo ci przypomne że nie chodzisz na mecze Pogoni tylko na Ptakovie Piotrków Trybunalski..."
Widzę, że Dementor i inni z Waszego forum leczą kompleksy Pogoni i nazywacie nas Piotrkovia. Jaka my Piotrkovia ?? Nie błaźnijcie sie ludzie !!!
A no taka, że nie jaki ptok kupił wam miejsce w lidze a Pogoń gra w IV lidze.
Wy jesteśnie ptacovia - coś tam jeszcze - I tyle!!!
Śledzie to się tylko napinać potrafią.
Lechici i tak są najlepsi!!!!!!!!!!!!!!
ma ktos jeszcze jakies wolne miejsca na ten wyjazd
Kebab jak coś to zawsze masz autobusy !
ja informuje że mam komplet, więc do mnie już nie piszcie :)
Bardzo ciekawe skąd będą te autokary. Już widze jak firmy przewozowe sie pchają i podstawiaja kibicom transport. No, chyba, że nie wiedzą że to bedą kibice jechać, ale wtedy przyjadą i przekonaja sie na miejscu kogo mają zabrać i koniec, dalej nie pojadą. Niestety, prawda jest taka, że praktycznie wszystkie miejsca w których możbna by wynajac transport są spalone. Tak bywa gdy wiara wyrwała sie rodzicom i żonom z chałup i mysli sie tylko o bieżącym wyjeżdzie, a nastepne juz ma w dupie śmiecąc, terroryzując kierowców itp.. Doswiadczenia po Cracovii, Zw...., i Hutniku firmy maja okropne. Jak ktoś wynajmie nam autobusy to mi kaktus wyrosnie...
boshe... ależ mam kompleks Pogoni... boshe... :D:D:D całe szczęscie że dziś urlopik i leczę swe kompleksy w napoju sączonym z piknej butelczyny... :D:D:D
mam szybkie pytanie Czy sklep na Wielickiej bedzie czynny przed wyjazdem na GKS bo musze kupic barwy bo te co miałem rozdałem.
Panowie...doping, doping, doping!!!
Ma ktoś pożyczyć megafon, taki jak miałem na Bełchatowie?
No to szukamy megafonu - hop!
Zapraszam do Bełchatowa napewno bedzie dobre widowisko!! Zobaczycie że Gieksa tez potrafi sie dobrze zaprezentowac!! 1 Liga 1 liga gks!!!pozdro
MEGAFON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ma ktoś 2 wolne miejsca w samochodzie albo busie?
MEGAFON
w związku z niedyspozycją głosową tow.świstaka (wyjaśnienie zanajdziecie: http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=131274&t=131274) ten MEGAFON chyba jest niezbędny.....
no co.. żaden nie jest ministrantem albo nie ma znajomego proboszcza? :):):)
Czy ma ktoś 2 wolne miejsca w samochodzie albo busie?
PROSZĘ...
Czyli nikt nie ma 2 miejsc?
ja niemoge jechac autobusami bo pasowało by mi żeby mnie ktoś odwiózł po meczu do domu a autobusy raczej nie pojadą przez niepołomice
po meczu na piwko a rano do domku
Czy ktoś wie co z tymi autobusami na mecz do Bełchatowa? Trzeba się wcześniej zapisywać, czy przychodzimy przed 15:00 na żywioł?
Ja już się pakuję :-)
przewoznik autobusowy sie wycofal ale maja byc jakies busy podstawione
wiec tak czy inaczej cos bedzie
[b]wielkie dzięki za zorganizowanie busów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brawo chłopaki----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. oby się znów ktoś nie wycofał
a z dobrym wiatrem to może być ze 20 busów z wielickiej
nasz busik juz pełny brak miejsc ???
no to w drogę panowie i do zobaczenia
Czy jest [b]MEGAFON?[/b] ;)
Ile biletów już mniej wiecej poszło?
:P
Wiadomość zmieniona (14-05-04 21:29)
megafon już jest
:D Fajowo
Karry z busa odpadł :napinacz Kiwka i podobno zubereg , znalezli tanszy transport ,jak cos to dzwon na moj kom.
Megafon załatwiony
ok i tak mam full zbieramy się tej co mówiłem .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)