Czy wie ktos moze czy beda pokazane dzisiaj bramki z tego meczu i o ktorej godzinie???? z gory dziekuje
-
-
tv3 Krakow...
Pewnie tuz przed 22.
ok dzieki
22.45
a nei 21 cos ??
właśnie było..ale tylko bramki bardzo szybko...moze cos jeszcze pozniej pokaza
no niue wysilili sie :( 30 sekund im to zejęło?....
hmmmm.....
Albo mi się wydawało albo bramkarz Podbeskidzia nie bardzo chciał obronić strzał Świstaka...
Trzeba będzie powtórkę na stop-klatkce oglądnąć.
jak nie byłeś na meczu to nie gadaj ! ! ! ! Podbeskidzie wybijało piłki z linii bramkowej juz wczesniej by mogło byc zwyciestwo !
Byłem.
...ponoć mecz bełchatów - cracovia w reginalnej 3, pytanie czy na żywo??
teraz są wiadomości na TVP3
Ludzie, wyście chyba poszaleli! Skąd ta podejrzliwość? Podbeskidzie walczyło z wielką determinacją. A pan pizza okazał się niezłym napinaczem! Przy strzale Świstaka bramkarz był zasłonięty i wystraszony kanonadą Pasów!
Panie pizza po prostu nie dał rady, też oglądałem, niewiem czy za to druga bramka dla podbeskidzia była oki...
Pozdrawiam!
lecą mecze
Panie Pizza, za pierwszym razem tez mi sie troche tak wydawalo. Ale ten ruch reka, cofniecie jej, nastapil juz po wpadnieciu pilki do bramki.
Kamilku_ksc co Ty pierdzielisz? Jakim napinaczem? Na kogo sie napinam?
tak to wygladalo jakby nie chcial obronic ale gdyby sprzedal mecz to chyba by wczesniej puscil bramke i nas tyle nie wku....al:)
Karolo: całkiem możliwe. Jak tylko zobaczę powtórkę to się przekonam.
Panie Pizza - tylko pamietaj, ja nie dysponuje zadnym magnetowidem i innym cudem co by sobie ta sytuacje poprzegladac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)