[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/podbeskidzie/images/podb007.jpg[/img]
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/podbeskidzie/images/podb030.jpg[/img]
-
-
PRZYJAZD DO KRAKOWA NA MECZ Z TSP
Szacuneczek dla Ciebie Paula!!!
heh tez widzialem a nawet slyszalem przez chwile jak przez telefon wyrazala swoje zadowolenie ze ku zdziwieniu TSP prowadzi 2:0 do przerwy... po zmienie stron siedzialem niedaleko i obserwowalem po kazdej brace... sami sobie pomyslcie jaką musiala mieć mine :)))
tak czy owak pozdro i szczacunek ze byla(ś)!
(a jednak da sie w polsce ...normalnie)
Dzx Tomek że po mnie przyszedłeś.Buźka dla Ciebie:**
Wogóle jesteście super nikt mnie nie obił a ni nic.
Ochrone macie tylko dziwną ("ściągnij barwy albo wyjdź"-miałam bez koszulki po stadionie łazić?).
Bardzo dobrze wspieracie swoją drużynę.Mam nadzieję że w końcu doczekacie sie pierwszej ligi i kiedyś spotkamy się na meczu Extra klasy:)
Pozdrówki
Nie ma za co ! :-)
My kibice musimy sobie pomagać (pomijając Wisłe i pare innych klubów)
zapraszam następnym razem !
Co jak co ale na chłopaków ze Skawiny zawsze można liczyć ;) Drejk - Bukowska?
tak Bukowska ! :-)
a mozna wiedziec kto pyta ?
Oprócz niej było jeszcze 10 osób TSP i nie zostali wpuszczeni do klatki, poprostu bez komentarza co ten klub wyprawia, co mu dało że ich nie wpuścili
dalo mu to, ze nie dostal kary i mozesz sobie pojechac leniwcu dzisiaj na mecz, a takze nastepny na stadionie ogladnac.
Panie i Panowie - myslcie czasem - myslenie ma przyszlosc.
Dokładnie , ja byłem z Paulą gadać z ochrona zeby wpuścili ich na mecz ale oni że nie i lepiej zeby sciągła barwy ! !
W sumie mają racje , rużnie sie to mogło skączyć gdyby zostali wpuszczeni
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)