przyjedzcie bedzie fajnie
-
-
PRZYJAZD DO KRAKOWA NA MECZ Z TSP
Trzeba grupe zorganizować do odbierania zabłąkanych kibiców i kibicek drużyn przeciwnych o pokojowym nastawieniu :))
Słuchajcie, jakbyscie chcieli zobaczyć czy warto, to popatrzcie na to zdjęcie :). Paula, pozdrowienia ze Szczecina.
[url]http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=30&file=39.jpg&album=97[/url]
O żesz w mordę , Paula nie było Ci zimno?
Było zimno i to bardzo.
Ale całe życie Podbeskidzie.To tak było dla naszych kopaczy na rozgrzewkę:)
Pozdrowienia dla szczecina.Dzx za podesłanie tej foty.
Ostatnio na meczu w Gdyni dwóch Arkowców sie mnie pytało czy też się będę rozbierać.
Zaraz cała Polska mnei będzie znać:)
Pozdrówki
jak to mówi mój ziom...żenua
Dobra rada - proponowałbym raczej przejazd autobusem relacji Żywiec - Busko Zdrój przez Bielsko i Kraków. Wyjazd z Żywca 6 45 - w Bielsku ok. 7 20, a w Krakowie jesteś już o 09:45 i cały dzień na zwiedzanie Krakowa w towarzystwie jakiegoś pasiaka zamiast podrózy do 14.
no jeszcze to przemyślę dam wam dziś znać:)
Paula:proponuje pociąg z B-B głównego o 6:47 jedzie na główny do Krakowa (przyjazd 9:40 - czyli koło 10) ,bez przesiadek , raczej nie ma spóźnień no chyba że zimą,
albo autobusem , polecam Cieszynem albo Bielsko , mają nowe maszyny, często jeżdżą i są promocje dla studentów (bilet od 11- 15PLN)
Heh a na Tym zdjeciu to ciekawe po co cie policja optoczyla ? ?
Tylko jak będziesz szła na stadion, to na ul. Piłsudskiego strasznie kostki się ruszają i można przepadnąć. No a tak ogólnie to mam żonkę z Pietrzykowic. No i znajomych na ul. Komorowickiej i nie tylko zresztą. Mam też szwagra, kibica Podbeskidzia. Nie podeślę Ci go jednak, bo chłopak zajęty już jest. No i lubię Bielsko zresztą. Podcienie jeszcze istnieją? Dawno już tam nie byłem.
podoba mi sie ten opis KRETE wlosy hehe :)
cos mi sie wydaje ze sie zjawi duuuuża ekipa po PAULE :D :)))))) :P
Uwaga uwaga, mamy zaszczyt zaprosic:
GANG BANG : 1 WOMAN TAKES 35 DICKS
WEDNESDAY 12 th MAY 2003
Paula wez flage my cie odbierzemy poznasz po bialo czerwonych kominiarkach i siekierach :D :D :D
Bedziemy trzymali kartonik z napisem "czekamy na Paule - Nie strzelajcie policjanci!" :D
Paula nikt nie jedzie do nas z TSP zadne dziadki ani pikniki ? moze popytaj wsrod swoich najpierw.
bez kitu, porażka na całej linii...
Ja bym Cię odebrał , lecz pracuję od 6 do 14 ,ale napewno Cię zobaczę na meczu .Pozdrawiam .
Od nas jedzie kilka osób ale idą na krytą nie wiem czym ani o której jadą bo są bardzo nie zdecydowani. Ja będę 14:15 na dworcu. jestem już umówiona tam z jednym od was.
Mam nadzieję że uda się wejść mi do klatki.
Kurde jeśli będę jedyną osobą w klatce to troszkę obciachu sobie Podbeskidzie narobi:)
Pozdrówki.
P.S mam nadzieję że nikt mnie w Krakowie nie zabije:)
Przede mną jeszcze tyle wyjazdów:)
eeee u nas nie ma krytej (jeszcze)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)