Moim zdaniem Piotrek gra mecz za meczem całe 90 minut ! A widać że bardzo często to właśnie on nie wykorzystuje sytuacji 100% .....
Powtarza sie sytuacja "Ankowskiego" grał mecz za meczem - grał coraz słabiej ... a teraz wogóle nie gra ! Jak Piotrek będzie nadal wystawiany z meczu na mecz to jestem pewny że sytuacja się powtórzy !!!
Może trener dałby szanse "Szczocie" (Łukasz Szczoczarz) cały czas siedzi na ławce , jak mu się skończy kontrakt to odejdzie powie "nie przyszedłem tu poto żeby oglądać mecz z ławki ....." Karol Piątek po meczu z Jagą powiedział : Przyszedłem tu , aby grać , tymczasem rzeczywistość jest zupełnie inna . Teraz nawet nie zmieściłem się na ławce rezerwowych.Niewiem jak będzie wyglądała moja przyszłość.Mam kontrakt do czerwca i prawdopodobnie OPUSZCZĘ CRACOVIĘ !!!
Najpierw kupujemy zawodników a potem ani sami odchodzą ....
A Ci którzy są już zmęczeni i widać że nie dadzą rady już grać grają ! A potem mamy z tego powodu same problemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pzdr ....
Wiadomość zmieniona (04-05-04 11:10)
-
-
Bania - powinien odpocząć !!!
Nie tylko ty tego nie rozumiesz !
Po co sciagac było Piatka ?
Bania jest zawodnikiem juz nie perspektywicznym i nawet jesli awansujemy to trzeba bedzie szuakc za neigo napastnika
Na Pieście mieliście taki skład jaki większość chciała... m.in. Piątek, Szczoczarz... nie sprawdziło sie, więc po co dalej to pisać, przyznajcie sie do błędu...
mało osób interesuje się coraz gorszą skutecznością Piotrka .....
Pzdr
Bania i Dudziński już dawno powiini siedzieć na ławie, a Baster już dawno powinien grać w pomocy. Widzą to wszyscy OBIEKTYWNI kibice ale trener tego niestety nie widzi że grają napastnicy CALKOWICIE BEZ FORMY!!!!
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Piotrkowi grozi to samo co Ankowskiemu, analogia aż boli. Jak by nie strzelił karnego ostatnio, to już b był komplet. Ja Piotra bardzo lubię i szanuję, i dlatego byłoby mi szkoda gdyby za wszelką cenę wystawiany spalił się na popiół. Tylko kogo za niego wpuszczać? Szczota dla mnie jest ciągle słabszy od Bani i od Dudzia. No chyba że opalenizną nadrabia u niekórych.
Bania na Madagaskar ! ( na wypożyczenie do końca rundy ) .
Łukasz
co ty piszesz? "mało osób interesuje się coraz gorszą skutecznością Piotrka ..... "
postów na ten temat pewnie kilkaset juz było
W ataku powinien grać Szczota i Wróbel .Bania jest bez formy ,a Dudziński jak napastnik to ,,ZUPEŁNE NIEPOROZUMIENIE"
potter napisał(a):
> W ataku powinien grać Szczota i Wróbel .Bania jest bez formy ,a
> Dudziński jak napastnik to ,,ZUPEŁNE NIEPOROZUMIENIE"
zgoda ... ale zauwaz ze wrobel tesh nie strzela to raz
i dwa ... to czemu dales zupelnie nieporozumienie do cytatu ?:))))
Bania-chyab 158 temat o nim. Stawowy go przegrzał to wiadome.
Bania, jak Bania. Wierzę, że to jest kwestia przełamania się i powrotu skuteczności. Bo Piotrek umie się znaleźć, wyjść na pozycję, uciec obrońcy, przyjąć piłkę pod kryciem, ogólnie dojść do sytuacji. Dla mnie totalnym nieporozumieniem jest Piotrek Giza. W tej rundzie nie widziałem udanego jego zagrania. Że wspomnę "najcięższe grzechy": zero przerzutów długich, celne podania tylko do najbliższego partnera na dwa metry i to przeważnie do tyłu, brak pomysłu na grę, zaś akcje ofensywne to typowa jazda bez głowy, polegająca na usilnych, aczkolwiek bezskutecznych, próbach skopiowania wyczynu boskiego Diego (daj Mu Panie życie jak najdłuższe!!) z meczu z Anglią w pamiętnym roku '86. Wraca Pawka, jest Baran, Bojarski, Drumlak i Przytuła. Czemu jeszcze Stawowy wypuszcza Gizę w pierwszym składzie??!!!
Odpowiedzi próbowałem poszukać ostatniej nocy w gwiazdach. Ale horyzont zasnuty był ciężkimi, posępnymi chmurami...
Szczoczarz ma 19 lat ale mu nie idzie. Wróbel jest cienki. Dudziński sobię nie radzi na ataku. Bojarski bardziej jest poczebny w pomocy , bo dobre przeprowadza akcję skrzydłem. Wypuszczenie Gizy do ataku.... tego nie skomentuje. Ankowski "podobno" źle gra, choć mi się wydaje że tak nie jest gra w CRACOVII II i mu dobrze idzie strzela bramki, więc on mógłby wejść w którymś meczu !! A Bania ma kryzys teraz gorzej mu idzie choć mi się wydaje że to po tej kontuzji nie iwem czemu ale jakoś Nowak grał świetnie ale teraz po kontuzji jest cienki !!! To powiedzcie mi kogo Stawowy ma wystawić jedyne co mu zostaje to kombinować w formowaniu ataku !!! Na przykład może wypuścić od 1 min Banię i Szczotę a potem np wpóścić za Szczotę Ankowskiego , może sobię poradzi któryś z nich ......
Craco a tak z ciekawosci ...za co szanujesz banie ..??????????????
Zgadzam się całkowicie - pan Bania powinnien odpocząć od futbolu w najblizszych tygodniach! a przynajmniej w najblizszych dwóch kluczowych meczach... Niestety tak jest smutna:( PRAWDA... Stawowy wystawiając Go notorycznie w pierwszym składzie liczy chyba na jakiś cud, bo w tej formie Baniowy tylko cudem moze zdobyć bramkę z akcji... Przecież każdy kibic Pasów dobrze wie że w obecnym sezonie Piotrek to nawet nie jest w połowie ten sam facet co jesieną, kiedy każde jego zagranie pachniało bramka, a teraz niestety pachnie strata piłki:( W ataku powinien grać Wróbel i Szczoczarz, w pomocy Makuch, Przytuła, Baran i Bojarski, w obronie Baster, Węgrzyn, Skrzyński i Kolasa. Na rezerwie: Bania, Dudziński, Radwański, Giza i Cabaj... Takie jest przynajmniej moje zdanie.
Patrycja w HP napisała:
Autor: patrycja (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 30-04-04 10:51
Co myslicie o grze Piotra Bani i o jego burzliwym zyciu prywatnym ... ???
pati
...teraz znowu pytanie do Craco o Piotrka Banię,może to Ty masz romans z Piotrem????
coś tu jest nie tak...
chyba chcialaby miec...
romans ma z nim paniena ktora nie potrafi uszanowac rodziny i malego dziecka...a ty karolo nie pisz pierdół...
a z toba swistak chetnie sie zgodze...cos tu jest zajebiscie nie tak...ale czy to nie sklada sie w jedna calosc...??? bania dobijany przez najblizszych znajomych i swoich przyjaciol po tym jak zostawil zone z coreczka nie moze zlapac formy..ciekawe dlaczego...???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)