jebać hutnik ! co mnie tointeresuje ?! dajemy to hasło na flage? [b]NIE[/b]
-
-
KTO KOCHA TEN WIERZY!
Na najbliższym meczu musimy pokazać naszym graczom że jesteśmy z nimi,
a jak to lepiej wyrazić jak nie przez gorący doping i oprawę ?!!!
Musimy dać z siebie wiele bo do końca rundy zostało jeszcze dużo ważnych meczy i nic nie jest przesądzone !!!
Tylko musimy sie postarać aby nasi gracze też w to uwierzyli tak jak My !!!!!!
Jednak jak juz to pisałem kiedyś w innych postach jeżeli nie awansujemy w tym roku to nic się nie stanie !!!
||| ||| ||| ... W SERCU MOIM PASY I NA DOBRE I NA ZŁE !!! ||| ||| |||
"Nie Ważne Jest Rzeczą Czy Mecz Ten Wygramy CRACOVIA ZAWSZE PANY"
Ja Wierze do samego końca i wiem że mamy zawsze szanse wejścia do EKSTRAKLASY i mam nadzieje że tak bedzie!!!!!
CrAcOvIa VoLA EaSt ! ! ! !
dajcie "kto kocha ten wiezy" niezle jaja beda
Santo... ja mówie co widać niekoniecznie jak jest... a ponad 20 osób to może choć 5 minut śpiewać bez zwracania uwagi na młyn... pamiętaj że szef ma najwieksze obowiązki ;) i odpowiedzialność...
poprawcie ten błąd bo naprawde to okropnie wygląda
poprawione
CRACOVIO - GRAMY DO KOŃCA!!!
Jest szansa z Bełchatowem ale jak znów będzie grał Bania Dudziński i Radwański którzy są całkiem bez formy to ciężko będzie o awans
Jeszcze będzie czas siła w Nas - CRACOVIA!
Dobrze muwisz Remian !!! Stawowy musi pomyśleć dobrze za nim wybierze skład na Bełchatów!!!
CrAcOvIa VoLa EaSt ! ! ! !
Wkońcu jakiś temat pozytywny, aż nie chce mi się czytać tego forum jak widze tylko "Stawowy musi odejść, ekstraklasa nie dla nas itd" Zamiast narzekać i się załamywać wszyscy w środe na stadion i dopingujemy naszych!! Jeszcze jest szansa !!
12-go na Kałuży nie będziemy żałować gardeł! Crrrrrrraaaaaaaaacoooviiiaaaaaa, Cracovia, Cracovia zabrzmi chór na pięć tysięcy głosów. Nie załamujcie się chłopaki! Jesteśmy z Wami! Wygramy, wygramy, wygramy! Niechaj żywi nie tracą nadziei!
Czy wygrasz czy nie ,ja i tak kocham Cie w moim sercu pasy i na dobre i na zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bądźcie realistami......I tak nie awansujemy......Nie ma się co łudzić :-/
martinez ten temat nie jest dla Ciebie ... jak chcesh sobei ponarzekac to jest dla Ciebie duuużo tematow ! ten zostaw nam ! optymista !
Może i nie awansujemy ale póki jest szansa trzeba wierzyć !! na pewno lepsze to niż załamać się wszystko olać (mecze) i bluzgać na piłkarzy i trenera.
Nie jest jeszcze wszystko przekreślone tylko musimy zacząc dobrze dopingować NASZYCH a nie na zwisłe cos spiewac lub na kogos innego .
Chodzimy na Cracovie ,Ją Kochamy Więc Jej Dopingujmy !!!!!!!!!!
CCRRAACCOOVVIIAA!!!!!!!!!!Przez Cały Mecz !!!
CrAcOvIa VoLa EaSt ! ! ! !
Wiadomość zmieniona (04-05-04 16:53)
Spiewamy o Cracovii Dla Cracovii o pokazemy ze jestesmy razem z Pokazemy ze maja dla kogo grac!
apropos.
wypowiedz Trenera Stawowego mnie troche irytuje ;-)
Mam prozbe do Opravcow przemowcie do rozsadku dopingujacym przed meczem i w trakcie proponuje aby wyklad na temat wiary wyjasnil tym co mysla inaczej niz my ze potrzeba wspierac swoj klub i tylko jego potrzeba sie wydrzec!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)