Tak się pare razy zastanawiałem ..... a może my nie chcemy wejść w tym roku do ekstarklasy ? To są na prawdę duże koszty, organizacyjnie też nie jestem przekonany czy sobie tak sprawnie poradzimy. Może z punktu widzenia planowania długookresowego to nie byłoby takie złe gdybyśmy mieli o rok dłużej na przygotowania ?
Nie doszaukujcie się w tej wypowiedzi żadnej złośliwości bo jej tu nie ma.
-
-
Żegnaj ekstraklaso...
Ja też czekam, jak będzie trzeba poczekam jeszcze rok, a z Pasami będę na zawsze, na dobre i na złe.
Co wy kur.. tak pesymistycznie rozkminiacie wszystko, jescze pare kolejek zostało, Będzie Dobrze:)!!
Jasiu ma 100%.
Problem w tym, że Bełchatów jest ze trzy razy lepszy od cieniutkiego Lubina.
Na 2 miejsce nasze szanse zmalały bardzo. Ale do trzeciego jest tylko punkt i 7 meczów do końca. Wszystko się może zdarzyć. Tym bardziej, że jest dużo meczy między zainteresowanymi.
Czy wy co poniektórzy jesteście ślepi ? Czy nie widzieliscie meczu z Piastem? Nie słyszeliście lawin śmiechu z powodu nieudolności naszych kopaczy? Czego spodziewaliście się w Lubinie? Już wtedy ironizowano, że Cracovia wejdzie do ....................... Unii! Owszem Stawowy wiele zrobił dla Cracovii, ale już więcej nie potrafi. Taka jest ta nasza gorzka prawda!
Wiadomość zmieniona (03-05-04 22:21)
Zgubilo nas to ze myslami bylismy juz w extraklasie i myslelismy ze nic nam nie moze juz przeszkodzic w jej zdobyciu.
A tu pśikus.
Ja wielce dziekuje ukochanej Cracovii ze sprawila nam tak wielka radosc jak wybicie sie z dna i Awans do 2 ligi!
Mam takie pytanie , wiem ze byla wielka szansa ale czy nie zaduzo wymagacie od tak mlodej drozyny jak Cracovia ? mamy zawodnikow lecz nie mamy Zespołu , ze stadionem tez ciezko nie warto poczekac az wszystko sie ustatkuje - przyklad bełchatów , juz niedulgo my takze zawojujemy 2 lige tak jak w zeszlej polowie i wejdziemy z wielka sila do extraklasy dajcie im szanse!
JEJ ODDAŁEM SERCE SWE!
mlodej ? srednia wieku o ile pamietam to chyba 26 lat
Chodzi mi o zgranie.
Nie wszytsko jeszcze stracone w tej rundzie.Jak nie w tej to w następnej.
kur.. mac punktow jest w ch.. do zdobycia ale trzeba miec kim bramki strzelac a my nie mamy takiego kogos Bojar nie bedzie przeciez zawsze zapier......... za napastnikow !!!!! NIE MA ATAKU i tyle odemnie i sorki za przklenstwa ale juz jestem zalamany :((((
mosiek
g**** prawda.
Bełchatów nie jest dobry.
Z KIM ON GRAŁ?
z samymi z dołu tabeli.
Wyjątek ściekowianka, ale tu był "odpowiedni sędzia"
a już z ŁKS-em przegrał
czy my jesteśmy gorsi od ŁKS?
NIE!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)