Cyrk na murawie i trybunach. Panie sędzio zmiana: Karol Piątek na gniazdo, Łysy do koszenia trawy. W ogóle to wszyscy: żel, fura, dupa!
-
-
Wszystko do dupy!
Ludzie. CZEGO WY CHCECIE???????????
Po jednym [b]wygranym meczu[/b] wywalacie kapitana
Po kolejnym [b]wygranym[/b] meczu wszystko jest do dupy
TO KIEDY NIE BĘDZIE DO DUPY, jak [b]przegramy[/b] po ładnej grze 0:3 jak w Szczecinie?
(i to niby ja jestem ten czołowy malkontent:)))). Ciekawe, że jak ja narzekam to od razu jest zjeba, a innym wolno :)))
OPAMIĘTAJCIE SIĘ DO CHOLERY
To że doping był dzisiaj słaby - fakt. Gra też. [b] ALE MAMY PUNKTY. I TO SIĘ DO QN LICZY[/b]
Doping faktycznie był do dupy. Świstak wróć!!!
mam podobne wrazenia po meczu
mecz wygrany ale jakos czuje sie jakbysmy przegrali z kretesem
Nie ma wyjścia...
trzeba zacząć przegrywać po pięknej walce...
o, to, to - Hwat masz rację. Grajmy pięknie - tak jak np. z Arką w Gdyni. Spadek już nam nie grozi - Polar może mieć max. 40 pkt, a my mamy 41 :))). I wszyscy będą zadowoleni, hehehe :)))). No chyba, że zajmiemy po przepięknej grze 11 miejsce i trafimy na Hutnika, albo Wieliczkę (gdzie jest paru co mają cos do pokazania :)))
Łezka się w oku kręci na taką możliwość....
heh.. w Gdyni bylo pieknie ? chyba ogladalem inny mecz
Wiadomość zmieniona (30-04-04 00:40)
short wybacz ale wolałbym oglądać mecz na którym łoimy Legię, Wisłe lub przynajmniej Górnik Polkowice. Jakoś mecze podarunków mnie nie bawią.
short - jesli [b]TY[/b] nie widzisz "lekkiej" ironii - to nie dziwię się innym :PPPP
chyba slyszysz ze bija ale nie wiesz w ktorym kosciele
mowie jeno ze w Gdyni wcale gra naszych grajkow nie byla piekna,
jedynie o to chodzi.. nie wiem czego Ty sie tam wiecej dopatrzyles
biją to kibice Dospelu swoich piłkarzy.
W Gdyni niczego sie nie dopatrzyłem, bo i nie mogłem (ja niestety w piątki pracuję:), opieram się tylko na wypowiedziach niektorych forumowiczow - traktując je tak samo zresztą jak i prawie wszytkie inne z [i]lekkim[/i] przymrużeniem oka :))))
Boże słyszysz i nie grzmisz. Ja idę spać, Kocham was pasiaki. I wraz z wami przejmuję się grą mojego zespołu. Ale nie jest źle. Naprawdę nie jest źle. Pamiętam jak jeszcze na początku rundy jesiennej zastanawialiśmy się czy się utrzymamy. Mam podać linki?
Narka
Wiadomość zmieniona (30-04-04 01:00)
Miś moj poprzedni post byl do Hwat'a :)
short, ale o Gdyni to nie Hwat pisał, ino ja.
A na marginesie: skoro wszystko do dupy to i ten temat też jest do dupy :)))))))))))))
no wiec tamten poprzedni byl do Hwata a przed-poprzedni byl do Twojego
wybacz jesli moj " irony detector" ;) nie wykryl tego co winien wykrywac ale wpadl mi do kufelka chmielowego napoju ktory udalo mi sie spozyc w ilosciach sporych po meczu.. by zapomniec o tym BLAMAZU!! na trybunach i troche mniejszym na boisku..
dobre forum nie jest zle ;)
Widzę, że mamy podobne problemy ;)
short, a Ty myślisz, że ja w E. to coca colę piłem, a po powrocie do domu to niby jakiś odtrzeźwiacz sobie zaaplikowałem? Jeśli tak myślisz to jestes w takim samym błędzie jak uczestnicy wtorkowego spotkania w E. :))))
no tak panowie sedzia potrafi spierd....ć całe widowisko (czerwone kartki)i to juz na poczatku meczu hmmmmm....
a moglo byc ciekawie......
jam byl we wtorek w enigmie jeno rad jestem zem sakiewki z domu nie zabral bo ino bym na me prokocimskie wloscia nie wrocil nawet z psem (tfuu ;) ) przewodnikiem ;)
ide spac czego i Wam zycze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)