Co wy z tym Dudzińskim? Facet zapierdzielał aż miło , wypracował karnego , zrobił jeszcze dwie setki a wy piszecie jakby przeszedł obok meczu...
-
-
oceny zawodników?
Jesli Dario nie chce, moge sie zajac tymi statystykami.
Trzeba by bylo opracowac jakies zasady, na poczatek proponuje wlaczyc do oceniania tylko tych pilkarzy ktorzy spedzili na murawie minimum 30 minut
Witam...
Bardzo fajny pomysł... Jeśli pomysłodawcy wyrażą zgodę, to zbiorcze oceny Forum mógłbym archiwizować w Biuletynie i porównywać je (na bieżąco po każdej kolejce i narastająco od początku sezonu) z ocenami wystawianymi przez Tempo (patrz niżej).
Myślę, że byłoby to ciekawe i pouczające... :)
FORUM: TEMPO:
Olszewski 7,0 6
Wacek 5,67 6
Skrzyński 6,17 6
Węgrzyn 6,67 7
Baster 7,67 6
Nowak 7,83 7
Giza 6,83 6
Baran 8,83 7
Makuch 5,33 4
Szczoczarz 6,0 5
Ankowski 6,83 7
Dudziński 6,6 6
Baylay - 100% racji na temat Dudzińskiego...
Pozdrawiam
Crac
hmmm nie powiedzialem ze nie chce, tylko ze slabe zainteresowanie.
Poza tym uwazam ze zasady powinny byc płynne jesli przykladowo gosc wejdzie na ostatnie 10 minut meczu strzeli 2 bramki i tym samym wygra mecz to z checią mu wstawie dziewiąteczke (9). A co do samych statystyk to poprowadze!
Pomysłodawcą jest Darek, a ja ze swojej strony oczywiscie chetnie nawiąze współprace!
Poza tym myslalem tez, ze na koniec rundy mozna by nagrodzic zwyciezkiego pilkarza (np.unikatową koszulką netservice)
Piszcie więc regulamin... :)
Jeśli mogę coś zaproponować...
Byłoby dobrze, gdyby zasady klasyfikowania piłkarza były podobne jak w Tempie (tylko wtedy można porównywać wyniki)... Tam klasyfikują zawodnika, gdy ten rozegra min. połowę meczu, a czerwona kartka oznacza „0” (tak mi się przynajmniej wydaje).
Może warto zastanowić się też nad odrzucaniem ocen skrajnych – dwie, trzy „1” lub „10” zaproponowane przez „dywersantów” mogą skutecznie storpedować całą zabawę... Typowanie należałoby chyba ograniczyć tylko do meczów w Krakowie...
Pozdrawiam
Crac
Jesli glos bedzie wyjątkowo podejrzany (i nie bedzie sensownego uzasadnienia) to oczywiscie nie zostanie uwzgledniony.
Moim zdaniem
1) Nie powinno bys scislego regulaminu!!! Piłkarzy oceniają internauci i kazdy jest sobie fachowcem. Jesli tak jak np. Dresik w swoim glosie nie ocenil Dudzinskiego to uwazam ze jest to dopuszczalne. Sam czsem sie lapie na tym, ze wychodze po meczu i nie potrafie powiedziec jak gral którys z zawodników.
2) Zawsze bylem przeciwny temu, ze czerwona katka od razu znaczy ocene 0. Moim zdaniem w niektórych sytuacjach moze obnizyc ocene ale niekiedy (faul taktyczny dla ratowania druzyny) nie powinna miec znacznego wplywu. Oczywiscie kartki wynikające z glupoty powinny znaczaco oslabiac ocene.
3) nie stosowal bym tez scislego przepisu dotyczacego czasu przebywania na boisku.( pisze o tym powyzej). Oczywiscie kilkuminutowych bezbarwnych epizodów nie sposób ocenic.
...jak cos jeszcze wymysle to dam znac!
Popieram to!!! Fajna zabawa:)
A co do Dudzinskiego to poprostu mało był widoczny i niezwróciłem na niego takiej uwagi jak na pozostałych zawodników, a pozatym w pierwszej połowie miałem kijowe miejce i nawet niewiedziałem że to on, a niesłyszałem jak spiker mówił skład bo sie gdzieś spoźniłem z 5 min:)
ALE POMYSŁ POPIERAM JAK NAJBARDZIEJ
Najbardziej widocznym zawodnikiem w tym sezonie będzie niewątpliwie "Kazek" Węgrzyn [b](193 cm, 91 kg)[/b]... "Dudzio" [b](177 cm, 72 kg)[/b] przy nim to "pchła"... ;-))
Pozdrawiam
Crac
BASTER 10
BARAN 10
jeszcze niezle jak zawsze gral Nowak i Olszewski!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)