Witam mam takie pytanie.
Czy istnieje możliwość oceny poszczególnych zawodników po każdym meczu?(0-10).Sporo by taka ocena pomogła kibicom niemieszkającym w Krakowie.
PS gratuluje wyniku z Polarem. Pozdrawiam
-
-
oceny zawodników?
oto moje propozycje:
Olszewski 7
Wacek 6
Skrzyński 6
Węgrzyn 5
Baster 6
Nowak 8
Giza 7
Baran 9
Makuch 5 (Szczoczarz 6)
Ankowski 7
Dudziński 8
...reszta za krótko grała
BASTER 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olszewski 7
Wacek 6
Skrzyński 6
Węgrzyn 7
Baster 7
Nowak 8
Giza 7
Baran 8
Makuch 5 (Szczoczarz 7 - ale za malo podan do niego)
Ankowski 6
Dudziński 6
Baster, Baran - 9
Nowak - 8
Olszewski, Giza, Węgrzyn-7
reszta- 6
Baran - 10 !!! Najlepszy na boisku. Zagrał niemal bezbłędnie...
Mam nadzieje ze „oceny zawodników” przyjmą się i będę podawane po każdym meczu.
Baranowi dał bym 10 ale przytrafił mu sie jeden burak ( choć niszkodliwy). Natomiast zrobił przeżut na drugą strone boiska za plecy naszemu zawodnikowi. Dlatego moja ocena Baranka to 9.
Kaziu 7- widać ze pod koniec meczu brakowało mu siły, i jden kiks po którym mogła być bramka.
Nowaczek 8- miał pare nieudanych dośrodkowań ale pozatym OK! Bardzo pracowity
Olszewskiego nieoceniam bo niewidziałem jego interwencji na początku meczu a potem miał mało do roboty. Choć widać klase i rutyne.Dał bym mu 7
Wacek 5- jeden ze słabszych wystepow WACKA
Ana 7 - poprostu dobrze grał i pewenie wykonany karny
Makuch 6- starał sie ale mu niewychodziło
Baster- pewny pónkt obrony 7
SZczota- z niego coś bedzie 7
Szwajdych 6-niemiał za dużo czasu zeby sie pokazac z tąd moja nota to 6
Skrzynia- dobrze rozumie sie z KAZIEM, niemam zastrzeżen ale niczym niezaimponował 7
Dudziński mało go zaobserwowałem nieoceniam:)
Giza 7
dresik! Dudzia nie widziałeś?
zarobił karnego, biegał za dwóch, no i centra na głowę szczoty!!!
Olszewski 7
Wacek 6
Skrzyński 6
Węgrzyn 7
Baster 9
Nowak 8
Giza 7
Baran 10 !!!!!
Makuch 5 (Szczoczarz 6)
Ankowski 7
Dudziński 8
Olszewski 7 - pewny na bramce, wylapal kilka groznych uderzen
Wacek 5 - malo dynamiczny, niepewny, gubil sie
Skrzyński 6 - jak na niego przyzwoity wystep, moze terminowanie u Kazia zrobi z niegoprawdziwego obronce, w kazdym badz razie jak na razie jest troche drewniany
Węgrzyn 7 - w sumie pewny punkt, ale ten jego kiks z II polowy przyprawil mnie niemal o zawal
Baster 8 - szybki, przebojowy, dobre rajdy lewa strona, fryzura i wzrost niczym Roberto Cralos, z gra troche odstaje:)
Nowak 7 - nie jest to jeszcze ten Nowak co w III lidze (moze przeciwnicy nie ci), ale wszystko chyba na dobrej drodze
Giza 6 - niczym szczegolnym sie nie wyroznil
Baran 8 - srodek pola nalezal do niego, brawo
Makuch 5 - niespecjalnie udany wystep, niepotrzebna zolta kartka
Szczoczarz 4 - wolny, zagubiony, bojazliwy jakis taki, jedyny plus to glowka w poprzeczke
Ankowski 8 - strzelec bramki, asystowal przy drugiej, probowal rozgrywac
Dudziński 5 - slabiutko, odsuwal sie od pilki gdy ta do niego leciala, plus to wywalczony karny
Baster i Baran najlepsi na boisku
Baster walczył i grał zajebiście.Podobała mi sie tez gra Węgrzyna oraz Barana I Ankowskiego.
dudzinski pierwszy do zmiany!takiej ilosci spalonych to jeszcze nie widzialem.nie wiem czy gral na ataku ale jesli tak to jestem pelen podziwu!w pierwszej polowie ani jednego celnego strzalu na bramke!!!!!!!!!!!!!!!!!dno!moze gdyby nie ten karny na tym to bym sie chyba zalamal!Szczoczarz wszedl na druga polowe a byl o wiele bardziej widoczny dudzinski w 2 polowie troszke pobiegal a podawanie wyszlo mu na zdrowie bo jest w tym widac o wiele lepszy niz jako snajper
blad no_remorse,
oddal jeden celny strzal, w bramkarza :)
to jesli w bramkarza byl celny to przepraszam;)
podsumowując głosowało 6 osób (na Dudzinskiego 5)
oto srednie oceny:
Olszewski 7,0
Wacek 5,67
Skrzyński 6,17
Węgrzyn 6,67
Baster 7,67
Nowak 7,83
Giza 6,83
Baran 8,83
Makuch 5,33 (Szczoczarz 6,0)
Ankowski 6,83
Dudziński 6,6
jesli bedzie zaineresowanie to moza tą zabawe poprowadzic dalej, a na koniec rundy wybrac najlepszego gracza wg internautów!!
Co o tym sądzicie??
Ja oczywiście jestem za. Dario dobry jesteś z matematyki wiec mógłbyś dalej te statystyki pociągnąć gdybyś oczywiście miał czas. Pozdrawiam
w sumie mógłbym ale nie wiem czy bedzie zainteresowanie, w pierwszej kolejce tylko 6 osób oceniło piłkarzy.
A z matematyki lepszy jest mój kalkulator! :)
Szczota zdecydowanie lepszy od Dudzinskiego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)