koszmar, a juz myslalem ze ten dzien skonczy sie tak pieknie, wygrana Cracovii, 2 miejsce, przegrana Zaglebia, i tu wszystko poszlo sie je..ac!!
-
-
ARKA 1:6 BEŁCHATÓW
nic sie nie stałoooo Areczko nic sie nie stałooooo!!!!!!!!!!!!
Trzeba przyznać, że ten wynik robi wrażenie. Bełchatów jest w świetnej dyspozycji. Mam nadzieję, że to się niebawem skonczy.
Miłość Arki do Cracovii nie zna granic. Zrobią wszystko, abyśmy na jesieni ciągle grali w tej samej lidze.
tO NIE Bełchatów jest świetny, ale nasi przyjaciele grają do dupy (słabiutki Piast też ich ogral). Ale my im podarowaliśmy 5 pkt :))))
Arka dala popis!!!!!! A my im dalismy punkty... Ale kazdemu sie moze...
Belchatow jest w sztosie, Pogon chyba uciekla, relane szanse na 3. miejsce i gra w barazach. Chyba, ze nas pobija mocno w Lubinie. Tam tez sedzia bedzie gral...
Pasy grac, czekamy na swietny koniec sezonu i duzo punktow! Szkoda czekac na nast. rok!!!!!!!!!!!!
Co trzeba zrobić, żeby przyznać, że Bełchatów jest naprawdę dobry? Falstart na początku (0:1 w Łodzi - pechowo w 90 minucie) a potem zwycięstwo w Szczakowej 2:1 i w Radomsku 1:0, no a teraz pogrom Arki. Takie wyniki muszą budzić respekt. Jeśli tego ktoś nie widzi to jest ślepy. Trudno będzie wywieść jakieś punkty z Bełchatowa.
do czasu tego meczu co nieco moze sie zmienić, dzisiaj byśmy pewnie dostali becki od Bełchatowa, ale...
ten mecz dopiero będzie :)
PAS, popatrzmy z innej strony:
Fuks w Szczakowej, ktora runde rozpoczęła tragicznie i wtedy jescze sie nie pozbierała - nie budzi mojego uznania. Wymęczone 1:0 u siebie z Tłokami stawiam nizej niż krytykowane nasze 2:0 z Piastem. Pozostałe wyniki budzą większy respekt, ale...
jak gra Radomsko - widzial każdy (jakim cudem oni zaszli tak wysoko - nie wiem, juz Stasiak mi się nbardzierj podobał - poważnie)
Polar i Ruch u siebie - to nie sa przeciwnicy
na temat gry Arki i naszego podarowania im punktów też mam swoje zdanie
Co nie zmienia faktu, że Bełchatów gra nieco lepiej od nas i będzie tam trudno wygrać.
Ech gdyby Pawka pól roku temu mial nieco więcej siły....
Swoją drogą to my też powinniśmy byli wygrać z Arką 6-1...
W Krakowie chyba nawet z 8:0 (licząc setki:)
MIś z tym "nieco" to przesadziłeś. Bełchatów aktualnie gra DUŻO lepiej a przedewszystkim PEWNIEJ i SKUTECZNIEJ od nas:-( .
Kolegi icek,
To, że Bełchatów gra nieco skuteczniej od nas - to wynika z klasy przeciwnika (ładny wierszyk, nespa?). Nie o to chodzi.
Myśmy też (np. w 1997/98) grali SKUTECZNIEJ (9:1, 7:1, 4:0, 4:2, itp), PEWNIEJ, a przede wszystkim DUZO LEPIEJ od Radomska i Hetmana. I co?
A genialny, wspaniały (Twoim zdaniem) - Bełchatów męczy się u siebie do 64 min. ze słabszymi niz Piast Tłokami (wymęcza 1:0), do 75 minuty remisuje u siebie z beznadziejnym Polarem, do 52 min. jak wyżej z tragiczną Arką.
Na temat ich zwycięstwa w Jaworznie mam swoje zdanie (sedzia jesienią ewidentnie przekręcił B. w Bełchatowie, to teraz wyrównano rachunki)
Co nie oznacza, że mecz w Bełchatowie będzie spacerkiem :)
Piłkarsko Szanowny kolego Miś,
Macie racje i nie macie. Moja opinia o Bełchatowie jako najmocniejszej obok Szczakowianki drużyny 2 ligi jest Ci znana. Faktycznie zgadzam się ,że Bełchatów nakpewniej "ukręcił" Szczakowiankę kilka kolejek temu. Natomiast co do męczenia się z drużynami słabszymi ale grającymi systemem 1-8-1-1;) to wczorajszy mecz pokazywał jak to bywa. Przecie nasi całkiem sensownie kopali do 2-iej czerwonej kartki. Natomiast później przebijanie się przez 8 obrońców na 16-ce wyraźnie im nie szło.
Mnie zaimponowało zwycięstwo wyjazdowe w Radomsku i wczorajsza dewastacja Arki:-(
Ale w sumie zgadzam się, że grajac najbrzydziej nawet jak się da z tym składem i tak możemy wygrać z każdą drużyną tej ligi, nawet z Bełchatowem....oczywiście możemy też przegrać z prawie każdym.
No to tyle pisania rannych komunałów bo 30-04 na kalendarzu a ja jeszcze przelewu z 1% podatku na budowę "Ziemi Swiętej" nie wysłałem. Trzeba się za PIT-a brać.
Jakby przypadkiem się tak stało, że na końcu sezonu zdobędziemy tye samo punktów co Bełchatów - i przynajmniej jedno z tych miejsc będzie premiowane awansem, to wynik w Bełchatowie będzie miał decydujące znaczenie - urządza nas bramkowy remis, no ale wiadomo, ze różnie może być w innych meczach, więc chciałoby się zwycięstwa :)
GKS Bełchatów ma 7 zwycięstw z rzędu . Oni u siebie będą groźni. Ważne,żeby 15 maja pojechać tam w jak największej ilości bo zdobyłem informacje ,że wczoraj było w Bełchatowie tylko 3 (sic!) kibiców Arki Podobno miało być ich więcej ale nie wiem nic więcej na ten temat. Jeśli ktoś wie to niech pisze
Bedzie wam ciezko bo teraz spolki surowcowe sa na fali Zagłebie (miedz) , Bełchatow (wegiel brunatny), reszty nie pisze bo to sa rzeczy oczywiste.
Miś: "na temat gry Arki i naszego podarowania im punktów też mam swoje zdanie"
jakie?
Ojej a co waszej Areczce się stało?Dobra, nie będe waszych ziomali wyśmiewał ,takie bęcki dostał od nas Groclin:)Ale chyba za rok wszystko wskazuje na to,że w III lidze spotka się z Arką,Lechia:)
zapomnij cieciu ze sie spodkacie z ARECZKA w 3 lidze!!!!!!!!!!
JEST NAS TRZECH --ARKA --CRACOVIA --LECH--
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSYYYYYYYYYY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)