Kamienie na autostradzie? To napewno nie pasiacy. Mogliscie szalików nie wsytawiać za okno bo pewnie tak zrobiliscie a przypone ze w Krakowie jest jeszcze wisła.
-
-
Kibice Piasta
Małe wyjaśnienie-kibiców Piasta po meczu zaatakowały 4 auta naszych ziomali z GKS-u Tychy,którzy byli również obecni na naszym meczu i wracali tą samą trasą co Piast.
PO PIERWSZE SZALIKI MIELISMY SCHOWANE JUZ NA STADIONIE,PO DRUGIE WIEMY ZE BYLI TAM NAPEWNO KIBICE GKS-U TYCHY,ALE BYLY AUTA ROWNIEZ Z KRAKOWA
GDYBY NIE TRZEZWOZC NASZEGO KIEROWCY TO MOGLO SIE ZLE DLAS SKONCZYC
DZIEKI TYM KIBICOM MUSIELISMY PRZECIAGNAC AUTEM PO TIRZE A DRUGA STRONA PO BARIERKACH
OCZYWISCIE JESZCZE PARE KAMIENI NA DROGE I UCIECZKA DO BRAMEK WYJAZDOWYCH Z AUTOSTRADY.A JAKZE CLOPAKI Z TYCH TEZ ZJAWILI SIE TAM POCZEKALI NA PARKINGU I POJECHALI(PEWNIE ZACZEKAC NA NAS W INNYM MIEJSCU)DOBRZE ZE AUTO NIE NAWALILO PO STARCIU Z TIREM ,KAMIENIAMI,I BARIERKAMI,POTEM PRZY PREDKOSCI 170 MIELI PROBVLEM ZEBY NAS DOJSC.
Wszystkiego dobrego dla kibiców Piasta
i ........ krótkiej pamięci
TO JEST ŻENADA CO SIE WCZORAJ STALO! NIE MOGE TEGO POJAC JAK MOZNA BYLO ODDAC PIASTOWI FLAGE?? NIE CHCE SIE TUTAJ KLOCIC NA TYM FORUM ANI PRZEMADRZAC ALE JAK TAK DALEJ BEDZIE TO ZANIEDLUGO CRACOVIA BEDZIE MIALA WIECEJ ZGOD NIZ KIBICOW! I ZANIEDLUGO WYJAZD DO LUBINA I ZNOWU SPOKOJ I PUCOWANIE SIE... BRAVO.. ROBMY TAK DALEJ...
mamy coraz bardziej pojebany kibiców ale co zrobić tacy tez sa potrzebni .
ciekaw jestem tylko co za BARAN zwiną im fłade !!!!!!
hmmmm.....
Piast: szacunek ode mnie!
Za wszystkich debili "realnych" (i "wirtualnych"-patrz niektóre powyższe wpisy) przepraszamy!
Ty craxa_1906 puknij się w łepetynke...
Człowieku widać że jesteś nie obeznany w temacie.Byłeś w Gliwicach w zeszłej rundzie???Chyba nie...Zostaliśmy bardzo ciepło przyjęci przez tamtejszych kibiców,nie jeden raz podkreślali oni swój szacunek dla Cracovii.Wypadałoby więc odwdzięczyć się tym samym,a nie bluzgać chamsko w ich kierunku.Szkoda słów....
Zauważyłem na Kałuży bardzo niepokojące zjawisko....Otóż repertuar śpiewów w większości ustalają małolaci dla których "skurowanie" kogoś i zaśpiewanie "Wisła to stara kur.." to mega podnieta.Trzeba coś z tym zrobić bo doping zaczyna wyglądać coraz bardziej żenująco.
Szacunek dla Piasta.
PIAST.....!!!!
CO...????
BRAWO!!!!
pozdro dla pamietajacych,czas konczyc temat .
no poprostu rece opadaja niektórzy co wypowiedzieli sie w tym temacie to chyba mają bardzo minusowe IQ jeżeli wiedzą wogóle o co mi chodzi
Tak jest, szacunek dla Piastunek. Dwaj ich piłkarze wywaleni z boiska przez sędziego przyszli sobie swobodnie na trybunę główną zaproszeni przez naszych "pikników" i usiedli sobie wśród nich. I tak powinno być, bo tu jest Cracovia, a nie jakaś prymitywna wiocha!!
craxa 1906 jak nie wiesz jak wygladala sytuacja z flaga to nie zabieraj glosu bo wiecej takich kumatych nam nie potrzeba i jeszcze wypier.... z tego foum jebane wislaki podszywajacy sie pod nicki pasiackie
nie było świstaka to nie oczekujcie ze mlyn sie zachowa tak jak powinien
po 1 bylem w gliwicach
po 2 jestem za cracovia
po 3 co wy mozecie wiedziec jak wy jestescie sezonowymi kibicami i wiekszosc z was to przezuty? jak bylismy w 3 lidze to 3/4 z was wogule nie bylo na zadnym meczu wiec o czym mu tu wogule rozmawiamy?
a teraz jestescie wielce kozaki jak cracovia jest w 2 lidze (prawie w 1) to macie najwiecej do powiedzenia! gdzie byliscie 2lata temu? na rejmonta:/ szkoda
oczywiscie nie mowie ze wszyscy sa tacy ale niektorzy....
a co do tego meczu w gliwicach co bylismy goscmi to nic nadzwyczajnego nie bylo oprocz tego ze nie bylo wyzwisk...:-/
taa przerzuty, z Prokocimia jezdzi teraz 5 razy wiecej ludzi niz 2 lata temu a nie przypominam sobie zeby na wisle jezdzili... ehhhh
no... wlasnie i tu dales odpowiedz... ze jestescie sezonowymi kibicami jesli CRACOVIA dalej by byla w 3 lidze jezdzylo by 5 razy mniej
no cóż craxa1906 wiem że ,,najlepszą obroną jest atak'' ale niestety racji Ci tu nie przyznam a teksty w stylu ,,gdzie byliscie jak Cracovia grala w 3 lidze '' to sobie daruj bo to ja moge sie Ciebie zapytac gdzie Ty wtedy byłeś kilka osób które wypowiedziały sie w tym temacie to kolego pamietaja czasy I ligii , II ,III ....... zresztą jak napisałem NAJLEPSZĄ OBRONA JEST ATAK
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)