Dzięki, że byliście. Było mi bardzo przykro jak usłyszałem antydoping skierowany do Was. Miałem nadzieję że to będzie sympatyczny mecz, z przyjazną atmosferą. Niestety zawsze znajdzie się jakiś zakompleksiony gnój, który nie potrafi rozróżnić przeciwnika. Nie przepraszam, bo nie śpiewałem na Was. Niech zrobią to Ci kretyni, którzy to robili, jeśli oczywiście oprócz kurwowania potrafią jeszcze pisać. Zrobiłem Wam natomiast pamiątkową fotkę - wkrótce w relacji z meczu na [url]http://www.teraz.pasy.net[/url]
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/piast/images/piast24.jpg[/img]
Pozdrawiam Pikników z Gliwic
Wiadomość zmieniona (01-05-04 00:48)
-
-
Kibice Piasta
Ty słuchaj no lowca psów komu ty tą wlage zaj..... moze jak pojdzie staruszak i zapi... jej parasol bo był w barawach gts to tez bedzie zdobycz . słuchaj ci ludzie przyjechali na mecz swojej druzyn i ich nie intersują zadne potyczki kibiców , Jednym slowem idz się lecz a nie mow o zajeby... barw ludzią ktorzy nie są tym zaineresowani
lowca psow po tej twojej wypowiedzi juz wiem kim jestes - kroisz piknikow i dziadkow - no comments czlowieku - jestes skonczony....
Co do tych aut to wątpię by to byli nasi kibice ,poza Krakowem to raczej zwisła.Jak by to byli nasi to należy za debili kibiców Piasta przeprosić .Prawdziwi kibice pasów nie mają z tym nic wspólnego .Życzymy utrzymania bez baraży .Pozdrowienia od wszystkich kibiców pasów (wyłączając tych debili za których musimy się wstydzić).
Po pierwsze....
Jak długo chodzę na mecze (rok) tak długo nie słyszałem, by młyn śpiewał pokonamy (na Arce nie byłem)
Po drugie
Dziś słyszałem - a głuchy nie jestem - Piasta pokonamy
Ogólnie było git. Super fajno, że przyjechali.
A te kamienie? To nie mógł być prawdziwy kibic Cracovii. Bo prawdziwy kibic Cracovii wie kogo należy szanować.
łowca psów zastanów się co mówisz...brawo dla kibiców Piasta.... nie można bluzgać na wszystkich tylko i wyłącznie dla samej ideii pt. nap....ć wszystkich, i tak się teraz zastanawiam czym bardziej jestem rozczarowany, naszą postawą czy postawą naszych piłkarzy?
prawde mowiac bylem bardzo zniesmaczony bluzgami na Piasta, moim zdaniem to bez sensu, Lysy sie w ogole juz calkowicie w moich oczach po Gdyni (kto byl ten wie) skompromitowal
Swistak bez Ciebie doping nie istnieje, zaluje ze Ciebie nie bylo
kibicom Piasta nalezy sie WIELKI SZACUNEK za przybycie
dzieki!
Łowca psów- swym prymitywnym wpisem dałeś świadectwo kim jesteś.
A jesteś chory i czas byś się zaczął leczyć u psychijatry.
Łysy wyskoczył tylko raz z bluzgiem, choć dla mnie o ten raz za dużo. Należy podkreślić, że spotkało się to z natychmiastową reakcją wielu kibiców, którzy uciszyli Łysego i młyn!
Szacunek dla PIKNIKÓW z GLIWIC za przyjazd do Krakowa! Życzę utrzymania Piastunek w II lidze. To się wam należy!!!
He he tak sobie myślę teraz Łowco Psów, o jakich to zgodach zgód mówisz?
Jestem piknikiem, ale chyba bardziej kumam od Ciebie
ZERO SZACUNKU DLA CIEBIE
Wie ktoś dokładniej gdzie ta kamionka miała miejsce?
poprawka, za bramkami na autostradzie, ok 5 samochodow atakowalo piknikow... co to za nowa moda z najazdami na piknikowcow? :(
piknikowcem nie jest sie dla przyjemnosci z walki, piknikowcem jest sie z milosci do druzyny pojmowanej nieco inaczej..
pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (30-04-04 00:20)
EEEEEE TYYYY "ŁOWCA PSÓW",TY SOBIE CHYBA NIE ZDAJESZ SPRAWY CO PISZESZ WOGÓLE TY BŁAŹNIE.TY DZIECIAAAAKU W MOICH OCZACH JESTES SKOŃCZNONY I BRON CIE PANIE BOŻE NIE POKAZUJ MI SIE NA OCZY NA MECZU,BO CIE ZABIJE PRZY WSZYSTKICH!!!!!CO TYM TEKSTEM CHCIAŁEŚ UDOWODNIC??????POWIESZ MI??????TAKI JESTEŚ HOOLIGAN?????TO MOŻE PODAM CI NUMER MOJEGO KOMA I ZADZWONISZ DO MNIE,TO SIE UGADAMY JAKOŚ I CI WYTŁUMACZE----KTO TO SA KIBICE----PIKNIKI.BO TY CHYBA NIE JESTES ZORIENTOWANY,TY PUSTY DUURNIU.WIESZ CO--PIERD...NIJ SOBIE BARANKA,TO MOŻE CI PRZEJDZIE,TY ZASRAŃCU JEDEN.ACHA,JESZCZE JEDNO.ZMIEN LEPIEJ SWOJĄ KSYWKE,PO OBRAZASZ LUDZI Z "ŁOWCY PSÓW"!!!!!MÓWIE CI SERIO.I NIE POKAZUJ SIE NA MECZU,BO JESLI CIE ZNAJDE,A JEST TO NIEMOZLIWE:)),ALE JAKBY MI SIE UDAŁO CIEBIE ZNALEZC ,TO BEDZIESZ SAM WISIAŁ NA TYM PŁOCIE I SAM BEDZIESZ PŁONĄŁ!!!!!TRZYMAJ SIE TY KUR..----BURAKU ZE WSI NIE KUMATY.NARA PEDALE!!!!!
POZDRO DA KUMATYCH---------PIASTUNKI POWODZENIA W 2 LIDZE:)))3MAJCIE SIE
Szacunek dla kibiców Piasta za przyjazd. Byłem na meczu od 30 minuty i bluzgi poszły dwa razy , choć mocno wyciszone bo wiekszość jednak protestowała. A kamienie (przynajmniej te , o których wiem) to nie sprawka naszych kibiców...
no to pochwal sie swoja wiedza przed nami.. prosimy Cie.. ktoz poluje na piknikowca?
ptysiu_smoku
taka mała prośba - idź już spać
uwierz mi. 95% forumowiczów, tak jak ja, w życiu nie widziała akcji. Więc daj już spokuj i idź już spać.
Ja powiem jedno - jeśli to byli nasi to muszę zrewidować swoje życie - oby nie.
oke pojde juz, ale ta sprawa spac mi nie daje..
dzieki i pozdrowienia raz jeszcze.
mimo wszystko nie chce mi sie wierzc ze ten atak na piknikow na autostradzie to sprawa Craxy,hmmmm brak mocy na debili
powodzenia w walce o extraklase!!!
p.s. niepotrzebne byly te epitety do pilkarzy, wydaje mi sie ze bramkarza Piasta juz odpowiednio ten pojeb..... sedzia podyktował (co to było????)paranoja.Dzieki sedziemu caly mecz zjeba...y hmmmm .....brak słow.
A KTO PIASTA NIE SZANUJE NIECH NAS W DUPE POCAŁUJE .
paulostan
przeczytaj sobie pomeczową wypowiedź waszego trenera [url]www.teraz.pasy.net[/url]
Coś mi linki nie wchodzą więca zacytuje:
...Do pierwszej czerwonej kartki nie mam żadnych pretensji, bramkarz złapał piłkę poza polem karnym. Natomiast przy drugiej kartce myślę, że sędzia mógł dać zawodnikowi szansę rehabilitacji.
"lowca psow" nie wiem jak udalo Ci sie zalogowac na to forum ale moglbys juz nie zaszczycac Nas swoja obecnoscia.......???!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)