fakt bylo ich malo ale byli i to sie liczy i spox ze im ta flage oddali :)
-
-
Kibice Piasta
[b]WIELKIE BRAWA DLA WAS I PRZEPRASZAM ZA TYCH DEBILI BO ONI TEGO NIEPOTRAFIĄ
Gratulowałem Wam zwycięstwa na jesieni, gratuluję i teraz.A co do tych sprawnych umysłowo inaczej to zawsze jest tak że ktoś spiepszy atmosferę na meczu i nie ma się czym przejmować. Dobrze że się w porę opamiętał. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie już się nie spotkamy i to nie dlatego że Piast spadnie ale że Wy awansujecie.
Rozwaliła mnie flaga ostatnio były ekipy których kibice mają na flagach różne kozackie napisy np. hooligans czy jakieś podobne a u nas nie byli (chociażby Zagłębie Lubin )
A kolesie z Piasta przyjechali mimo że wiedzieli że milicja zabroniła przyjmować gości. Szacunek i przeprosiny dle Gliwiczan!!!!!!!
Witam, właśnie wróciłem do gliwic, dzieki za dobre (w większości) słowa, małe sprostowanie, tę flagę która przyniósł koleś w przerwie meczu, to nam nikt nie skroił, prawdopodobnie wasi kibice "pożyczyli" ja sobie z masztu klubowego stadionu jak gościli jesienią u nas, ale w każdym bądź razie bardzo miły gest że ją nam dali, równie dobrze mogli ją spalić, co do wyzwisk, to fakt, szkoda, bo jesienią nikt na was nie bluzgał w gliwicach, ale zawsze paru takich sie znajdzie i było by wszystko oki, gdyby nie kilkanaście kamieni 10 km za krakowem, jeden z naszych samochodów miał tę wątpliwą przyjemność, szkoda bo było nawet sympatycznie ........
Ja też naliczyłem 15 i wreszcie jakos lepiej wyglądał stadion dzięki nim.
A jeśli o flage to ona była nie na tym meczu skrojona.
chlopaki, kur_y nie polecialy raz, a dwa. jeszcze w 2 polowie bylo "gola gola gola, strzelcie kur_om gola..".. szczerze mowiac troche sie zniesmaczylem takim przyjeciem, w kazdej ekipie zdarzaja sie goscie, ktorym cos nie pasuje.. szkoda tylko ze duza czesc stadionu polecialo na te hasla.. rozumiem, ze wsrod nich nie bylo nikogo, kto zawital na mecz do nas do Gliwic..
tak czy owak widze po tych wpisach chlopaki ze nie chcieliscie zle, wiec ten wyjazd zalicze do udanych :)
szkoda mi tylko drugiego auta od nas, ktore ktos obrzucil kamieniami.. pozdrawiam
Witam serdecznie.Jak kolega Zbynio napisał dojechaliśmy do Gliwic lecz jeden z samochdów utkwił po drodze gdzie został poczęstowany kamyczkami..Jest jak jest i nalezy liczyć się z takimi okolicznościami,tylko co było na celu i jaki był cel??..Dzięki za w miarę miłą atmosfere,pozdrawiam prawdziwych kibiców Cracovi i dzięki za flage.Bardzo miły gest..Życzę awansu do ekstraklasy bo należy się..Pozdrowionka..
Jezeli to kamienie to prawda a zrobili to "kibice" pasów to co moge powiedziec niech jak są tacy odwazni to moze pojade do warszawy albo na drugą strone błon i tam sobie kamieniem poladują. Uwazam ze takich debili powinismy sie wyzbyc z ziemi swietej . A swoją drogą przepraszam za "kibiców" pasów tych z piasta którzy dostali tymi kamienami.
no ale nie wiemy czy to byli tzw "nasi" bo tak szczerze pisząc to kibicami Pasów nie odwazyłbym sie ich nazwać
A mi się wydaje, że to nie nasi kibice! Nie było powodu!
Pozdrowienia dla ekipy pikników z Piasta. Wspaniali ludzie.
Pozdrówka dla kibiców Piasta ,tam gdzie ja siedziałem obok młynu po prawej stronie jak poleciały te głupie epitety na Piastunki to wiekszość sie tak obużyła i zaczeli krzyczeć że są pojebani!!!Pozdrowienia dla Was,a czy to nasi kibice obrzucali Wasze samochody?Jest to przykre nara pozdrawiam!!!!
Ja jeszcze raz na chwile ;) .Wydaje mi sie że takie słowo jak "szacunek"nie jest nikomu obce.Rozumiem niektórych kibiców Pasów..Jakim szacunkiem można dażyć przyjezdnych z Gliwic,dodam Pikników..Dla sprostowania do tych którzy nie wiedzą ..My nie jeździmy na mecze po to by umawiać sie na ustawki..nie jeździmy po to by kogoś wyzywać...nie jeździmy po to by zostać obrzucanymi kamieniami...Natomiast jeździmy po to by dopingować naszą druzyne..Nie wiem czy ci którzy poczęstowali kamieniami jeden z naszych samochodów będą mieli sie czym szczycić...Bo to naprawdę nic trudnego stanąć i rzucić kamieniem..Wiem jak jest między wami a kibicami Wisły...Tym co rzucali proponuję by wybrali się na zadyme osiedlową z Białą Gwiazdą..moze wtedy bedą mogli liczyć na szacunek..Niech nikt z was,normalnych kibiców sie nie gniewa,ale ci którzy rzucali..to zwykłe gnojki....Pozdrawiam raz jeszcze i życzę awansu...
nikt z normalnych sie nie gniewa :)
czy ci, którzy rzucali byli w ogóle na meczu??
Ja mam wielki czasunek dla Piasta!!!!
Ps.Nie byłem na meczu, ale jak tak było jak niektórzy piszą, to poprostu wyszedł brak kultury u co poniektórych:(.
no to jest ciekawe zagadnienie z tymi kamieniami, jak czegos sie dowiecie to dajcie znac, chlopaki..
a wiadomo na 100% ze to ktos od nas ??
to co dzisiaj sie stało na stadionie to nie ma na to słów.......jestem tak wkur**ony jak mozna wyejabc flage a później ją oddać,ona powinna zawisnąć na płocie i do spalenia i hu*a nas powinny obchodzic zgody naszych zgód jakbysmy sie tak z kazdym klubem chcieli obchodzic to by mozna było stworzyc lige klubów zaprzyjaznionych z cracovia,moze jeszcze zaczniemy oddawać psom ich szaliki i flagi!!!
NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY CRACOVIA!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)