Całą winę zwalamy na tych, którzy te debilne bluzgi intonowali (a że nie byli to tylko małolaci, świadczy to, że uczestniczył w tym Łysy - z całym szacunkiem dla niego, ale gościowi coś po prostu odp..liło....)
-
-
Doping
a ja do niego niemam żadnego szacunku---koleś jest porażka i tyle !!!!
Nie bylo mnie na meczu bo jestem chory ale jesli to co czytam jest prawda to szkoda gadac,naprawde brak mi slow...Świstak powinien miec godnego siebie zmiennika,ktory bedzie mogl go zastapic,ale czy taki sie znajdzie?
Co do Łysego to zostawie to bez komentarza :-(
Naprawde wstyd,ze kibice Piasta nas pozdrawiali na forum itp a jakies debile zaspiewaly piast! co? wiadomo co...WSTYD. Świstu chyba teraz juz nie potrzebujesz dowodow na to jak wazny jestes na Cracovii.
Idzmy z kwiatami przeprosić Piasta :-))))
Kur.. Panowie doping to szkoda gadac. Rece opadaja. A od strony blon to mialem wrazezenie jak by przedszkole siedzialo. Przynajmniej tak bylo slychac od Focha.
e tam, popatrzcie na to z innej strony, mamy nową przyśpiewke-oleloloblebloleelllealboelborelelebelkoto
dostałem też cynka od Łysego że będziemy to śpiewać na dwie strony
Soltys - masz blad: nie "oleloloblebloleelllealboelborelelebelkoto"
tylko "olelolobleblo[b]ble[/b]elllealboelborelelebelkoto"
nie sluchales uwaznie
.
.
.
.
.
dramat :(
Wiadomość zmieniona (29-04-04 22:08)
koriksc - nie pie**ol, bo to nie czas na żarty......
w ten sposób własnie tracimy honor (przez takich jak ty)
Nie myślałem, że kiedyś to stwierdzę, ale... doping bez Świstaka to pół dopingu niestety.
Co do Łysego - szacunek dla chłopa, bo dopiero gdy wyszedł na gniazdo to doping ruszył JAKO TAKO. Czyli i tak marnie.
Dzisiejszy doping to faktycznie porażka tak jak gra naszego zespołu!!!!
Zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej niestety!!!!!!!!!!
Kiedyś robiliście leprzy doping !!!!
tak chciałem żeby na jagielloni padło " Jagiellonia białystok kur** głupia" !!!! ale nic z tych rzeczy
prawda są race ale i tak znów będzie kara bo nawet rac nie umiecie dobrze wykorzystać po co to na boisko którytś z was wrzucił ???
Ale nawet to race to nie wszystko albo koszulka , najleprze są śpiewy !!!
Trzeba wszystko śpiewać czy hymn czy coś na pieski no wszystko co popadnie a nie 2 połowę siedzieć cicho !!!
Musicie się poprawić !!!! :P
halo halo o co wam chodzi !!!!!!!!!!!!!!!
kibic jak zawsze
ŁYSY zrobił swoje taka prawda !!!!!!!!!!!!!!!
Może ktos z was stanie na mównicy i poprowadzi NAS !!!!!!!!!!!
takie z was chojraki !!!!!!!!!!!!!!!!!
takie z was KIBICE smieszni !!!!!!!!!!!!!!
nie wiem o co chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!
stałem na samej górze z flagą to mieli do mnie problem kibice CRAXY !!!!!!!!!!!
o co tu chodzi !
mo drogi napisz w jednym poście mową wiazaną i gramatyczną
o co ci chodzi...
trudno rozszyfrować :)
B_C - co dzisiaj wąchałeś?
Akurat gówno mnie obchodzi co kovcio sobie mysli ale napisze co do racy że nie była ona wyrzucona na murawe tylko sama wystrzeliła znaczy ładunek a rączka do trzymania została w ręce.
Przyjechała ekipa przyjaznych pikników,
wyglądali w klatce biednie ale można było mieć dla nich SZACUNEK.
Lubią piłkę i swoją drużynę.Drużynie wyrażnie nie szło
A co dostali :
Piast co ..... - Ty Kur...
I nie ma znaczenia że było to tylko jeden raz
Tego nie można nawet porównać z idiotycznym bluzganiem
na Jagiellonię
Może się okazać że za rok zamiast wspólnie wypisz pianę
po meczu ktoś będzie chciał wam mordy poobijać.
BRAWO KMIOTY
ps. koriksc MASZ IDIOTYCZNE POCZUCIE HUMORU
śWistaCZqqqqqq fRcaAj!!!
pOzDrO
nIuNiA_wRoCłAfsKaaaa
W tym temacie krótko: wstyd i żenada! A piszę to na chłodno, kilkanaście godzin po zakończeniu meczu.
Uczcie się starych tekstów, układajcie nowe (pro, a nie anty) a bluzgi wyrzućcie za ogrodzenie stadionowe. Bo się niedobrze robi od tego "dopingu". Śpiewnikami służę!
Oprawa niezła, choć oczywiście daleko nam do ideału.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)