5-0
Bramki:
Drumlak
Bania
Bojarski 2
Szczoczarz
-
-
CRACOVIA - PIAST typujemy wynik :))
3-1 dla - to oczywiste :)
P A S Y C H R Z A N Ó W
2-1 -Baster i Makuch , do przerwy 2-0
jak dla mnie wynik się nie liczy liczy się tylko zwycięstwo i gra !! ale żeby to była piękna gra !!!!! !!!!!! !!!
ale jak już wszyscy typują to 3:1 dla nas rzecz prosta !!!
4:0
Myślę, że nie mamy się czego obawiać i zagramy o trzy punkty - mówi piłkarz Cracovii Marcin Bojarski przed czwartkowym meczem z Piastem Gliwice.
Waldemar Kordyl: Jak się czuje piłkarz, który wraca do gry po dwóch tygodniach?
Marcin Bojarski: Dobrze, że cały czas trenowałem. Zagrałem nieźle w sparingu w Świdniku, ale mecz ligowy to coś zupełnie innego. Tak naprawdę sam nie wiem, co prezentuję.
W pierwszych dwóch meczach ligowych strzelił Pan trzy bramki, ale później już żadnej.
- Grałem tak samo, tylko zabrakło bramek. Jest jeszcze sporo meczów do końca sezonu. Są inni zawodnicy do zdobywania goli, nie można opierać się na jednym piłkarzu. Najważniejsze, co już wielokrotnie powtarzałem, by w czerwcu Cracovia była w ekstraklasie. Tak naprawdę, kto się będzie wyróżniał, a kto będzie bramki strzelał, jest nieważne.
Długo nie wychodził Pan po treningu od masażysty.
- Mam drobne stłuczenia, ale to nic groźnego.
Najbliższego przeciwnika zna Pan bardzo dobrze.
- Z Bartłomiejem Wilkiem i Januszem Bodziochem grałem w Rakowie Częstochowa, a z Robertem Sierką w Katowicach. Myślę, że nie mamy się czego obawiać i zagramy o trzy punkty.
Piast znalazł się w strefie barażowej i jest nie mniej umotywowany niż walcząca o awans Cracovia.
- Jeśli chcemy awansować, to gdzie jak nie u siebie mamy szukać punktów? Gramy na swoim boisku, przyjdzie sporo kibiców, którzy bardzo nam pomagają.
Po raz pierwszy zagracie w innym ustawieniu.
- Cieszę się, że tak ofensywnie zagramy. Musimy stwarzać sytuacje bramkowe i je wykorzystywać, bo ostatnio różnie z tym było.
W ostatnim sparingu błysnął formą Paweł Drumlak, ale jest kontuzjowany i może w czwartek nie zagrać.
- Szkoda Pawła. Na szczęście mamy szeroką kadrę.
źródło:gazeta wyborcza
5:0
będzie 5- 0
Drumlak jak zagra to błyśnie formą i strzeli bramkę,
poza tym najleprzy na boisku Bojar strzeli 2 lub 3 bramki, może się odblokuje Bania który jesienią w Gliwicach zagrał ładnie i skutecznie.
jeśli nie strzelimy szybko gola to będzie horror i 1 - 0
Mimo przegranej [oby] Piasta,Zyczę im jak najlepiej [obecnie mieszkam w Gliwicach]
jak dobrze pójdzie to będzie 6-1 :)
a w najgorszym razie wymęczone 1-0...
No to hop...!
Jutro mecz!
Wyniki 7:1 7:2 rozpoczeły naszą drogę do II ligi i wystraszyły naszych konkurentów,może taki wynik 7:1 z Piastem rorpoczołby nasz triumfalny powrót do Ekstraklasy
Wiadomość zmieniona (28-04-04 16:27)
licze na 1-2 dla Piastunek i skromne rewange
GKS PIAST GLIWICE
Wiadomość zmieniona (28-04-04 23:36)
2-0
Fikus
Szaron
Marcin ksc
Tomecki
Go Cha
Rex
Bacik
Kacza
Kludi
Jobczek
Martinez
oto cały peleton , który dojechał na metę ::))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)