pozdrufka dla was dziewczyny
po wynikach widac ze wasze jak i nasze (tyskie) umiejetnosci rosna.
Od czegos trzeba zaczac a ciezka praca czyni z człowieka mistrza.
Szkoda ze ten pojedynek nierozstzrygnoł sie na wasza korzysc :(
pozostaje mi tylko życzyc powodzenia i spotkan na lodowiskach w extralidze
P.S.
lala1988 3maj sie i szybko wracaj do zdrowia :*
-
-
Hokej kobiet: Cracovia- GKS Tychy 6:14
dziekuje ci serdecznie .. napewno sie przyda ... czekam tylko na to co napisze mis ... dziekuje mu za 2 biale czekoladki ... jesczze raz dziekuje wszystkim ... beda zdiecia w necie ?
Z tym dopingiem to była moja inicjatywa ..poprosilam świstaczka żeby Cie podtrzymali na duchu i ... jush!! chciałam sie czymś zasłużyć jak jush nie grałam :(
o dzieuje .. ale z kad znaliscie moje nzwisko ? buli wam powiedzial >? hehe ... bylam zaszkoczona ../. naprawe .. ale mile .. mysle ze nie bylo widac jak sie do was smialam .. hehe
hehe...chyba nie ja widziałam tylko zacięcie na twojej gębuni...hehe ale czy to nieprawidłowo?!...
oj .. bylam tak mometami zla ... niew iedzialam co robic ... raz byla taka akcja ze mi cala obrona zaslonila krazek i przeszlo im przez kije ( w 2 t) i wpadlo do brami a ja dalej szukam krazka ... hehe . ale dobra .. z obrony jestem bardzo zadowolona i wyruzniam weronike ,... rewelacja naprawde ... tyle poswiecenia .. dobry kapitan no i oczywiscie a nie ktora tez mi bardzo duzo pomogla ! dziekuje
taaak...wronika jest naj...i ania tesh ...zresztą każda w swoim rodzaju...ale jednak weronika to wszystko zaczeła... mam nadzieję że we wrześniu będziemy ja podrzucać ku niebu ...jush my tam wiemy czemu!!
i to tyle na dziś ...czekamy na artykół od misia...z niecierpliwościa!!
bardzo mi sie podobalo to zdiecie co dostalismy od tych ... bardzo bardzo ... jak by to bylo mozliwe prosilabym o kopie albo na emaila .. ja chyba jako jedyna nie mialam kasku . hehe ... wyroznialm sie ... ups .... dozobaczenie jutro papa !
dziekuje ci misiu za gazetke ... jestes boski ... hehe!
lala - to ja Tobie dziękuję za to że świetnie broniłas mimo kontuzji (tym razem tylko jedną bramkę zawaliłaś, więc znowu jest postęp:)
zanim napisze opis - skrót:
Bramki dla Cracovii zdobyly: Karolina, Ewa, Renata, Agnieszka, Aneta i Kaśka
Renata nie wykorzystała karnego (trochę za bardzo sobie wypuściła i ją ściągnęło na prawo)
jestem pod wrażeniem gry Weroniki, Karoliny i Lali (mimo, że kontuzjowana grała i bronila bardzo dobrze). Na slowa uznania zasługują też Renata (szkoda tylko karnego;) Agnieszka i Ania
Sędzia (z Tamtych) stronniczy jak cholera
------
A co do żądania zmian (kilka postów powyżej - dotyczy trenera, Kierownika i mojej skromnej osoby). Do tej listy dołożyłbym jeszcze znanego napinacza internetowego pseudonim "Tacy D.", który na meczu hokeistek nie był, a ma wiele do powiedzenia. Kolego TD, czy Wy przypadkiem nie macie 12 lat?
[do wszystkich objaśnienie - ironia za ironię :PPP]
Wiadomość zmieniona (24-04-04 00:14)
Przepraszam Was wszystkich za niewykorzystanie celnego rzutu karnego ;(((
Coś mnie chyba zżarło i się spaliłam po 2 metrach.
W ostatniej chwili próbowałam ratować krążek i po otarciu o bramkarkę zatrzymał się na linii bramkowej. :(((
Może to zmęczenie, które trwało od początku do samego końca meczu...
Kiedy się gra trzy razy po 20 minut dwiema piątkami, to trudno nie czuć się zmęczonym.
Obiecuję, że do następnego sezonu popracuję trochę nad swoją kondychą tak, ażeby podczas następnych meczów tak łatwo nie polec.
Pozdrawiam wszystkich i oczywiście kochane i dzielne dziewczynki z drużyny! :)
Renata. Nie masz za co przepraszać. Takie cos zdarza się i Hornemu i Stebleckiemu też:). I nawet Gretzky i Lemieux mają w historii przestrzelone karne. Przepraszać to bedziesz wtedy jak przestrzelisz karnego w meczu decydującym o mistrzostwie Polski :))))
Patrząc z boku - trochę za mocno wypuściłaś sobie krążek i Cię ściągnęło w prawo. A ta cała bramkarka z Tych powinna zostać zdyskwalifikowana (za gabaryty). Przeciez ona nie ruszając się nawet zasłaniała sobą 80 procent bramki:)
Dziękuje w imieniu kibiców za ładną bramkę :)
a zgode na przedlużenie meczu uważam za błąd. Gdyby brać pod uwagę bramki, które padły w 15 pierwszych minutach każdej tercji wynik brzmiałby
6:9 (3:3, 2:3, 1:3), a zapewne byłoby jeszcze lepiej, bo to 1:3 w III tercji (która właściwie była czwartą:)))), wzięło się z tego, że musiałyście paść. Gdyby poprzednie dwie tercje trwały po 15 min - w pierwszych 15 minutach III tercji na pewno byłoby wiecej sił niż na 1:3
Dziękuję bardzo za słowa otuchy :)
Jakiegoś doła złapałam po tym meczu ale po Twoim komentarzu Misiu aż mi lepiej :)
Dziękuję raz jeszcze za zrozumienie
Pozdrawiam serdecznie! :)
Renata - za co doła? Widzialewm wszystkie trzy mecze - więc mam porównanie. Nieprawdopodobny postęp. A dzisiaj wynik zupełnie nie odpowiadal grze (z kilku powodów). Z przebiegu meczu powinnyście przegrac 1,2 bramkami najwyżej, a moim zdaniem zasłuzyłyście na remis - bo wcale nie byłyście gorsze
I jeszcze jedno - Natalia i Lena: Będzie dobrze. Ja wójt wam to mówię. A są i tacy (znacznie ważniejsi ode mnie) co uważają tak samo :)
Wiadomość zmieniona (24-04-04 00:38)
[b]Dziewczyny jesteście naprawdę świetne![/b] Pomijając walory sportowe, zaangażowanie, determinację to jesteście [b]najpiękniejszą[/b] drużyną damską jaką znam. No i jak zwykle [i]mam to na taśmie[/i], więc tylko od Redaktora Naczelnego Craca zależy ile zdjęć będzie na teraz.pasy.net Mam nadzieję że w okresie bezmeczowym będzie można was znaleźć i podziwiać w E.
Specjalne pozdrowienia dla kontuzjowanej Eweliny, długowłosej Kasi, walczącej do końca Pauliny, pięknej w złości MagdaLeny, niegrającej w tym meczu Brigidy, oraz wszystkich pozostałych wspaniałych dziewczyn.
Kurcze, czemu człowiek się nie uczyl na fotografa...
Miałby milutką pasiastą żonę, równie milutkie pasiaste dzieci, mogłby sobie siedzieć do 3:30 w miłym lokalu i jeszcze milszym otoczeniu, miałby większy mir u zawodniczek (kontuzjowanych;), nie musiałby pisać "sprawozdania" (za które znowu wszyscy go obsobaczą:), a które musiało być natychmiast, zaś Redaktor Naczelny Crac wrzuci je dopiero wtedy gdy dojdą fotki...
A przede wszystkim nie musiałby o suchym pysku zarywać nocy, aby pisać jakieś wypociny do roboty, a teraz udałby się nie pod prysznic i do pracy, ale do ciepłego łóżeczka z milutką (pasiastą) żonką :)))))
ale na naukę nigdy nie jest za poźno. Wyciągam jakiegoś starego Kijewa z dna szafy i zaczynam przypominac sobie podstawy fotografowania :))))
Sorki Paulinka ze nie przyszedlem.. ale nie mialem zabardzo z kim.. i poszedlem na trening!! Pozdrawiam i zycze samycyh sukcesów! :*
łożeszku... to już teraz na mecze trzeba Z KIMŚ chodzić, a na treningi można bez KOGOŚ. O tempora, o mores :)
Hehe!! Ale na trening Kick-boxingu... obie przyjemnosci byly w Tym samym czasie.. :/
MIs od kiedy ty łacine znasz.. o czasy, o obyczaje .. no popats popats.. ale kto chce cie zmienic to chce ja tam nie chce bo zawsze masz dla mnie krowki i nikt innych o krowkach dla mnie nie pamieta i nikt inny nie kupuje mi moich ulubionych krowek (te co wczoraj były sa moje ulubione) i nikt nie pisze takich fajnych recenzji i nikt inny nie informuje mnie ze strzelilam bramke.. dzieki za info takto bym nie wiedziala :D Popieram natalie pauline lene i wszystkich ze nie chcemy ZIELONEGO..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)