od dzisiaj w Kokosance na os.Zielonym 22 są do nabycia bilety na czwartkowy mecz z Piastem Gliwice w godz od 11 do 23 Zapraszamy.................
Wiadomość zmieniona (23-04-04 18:29)
-
-
BILETY NA MECZ Z PIASTEM W NH JUZ DO NABYCIA!!!!!!
wow!!!! no taki pospiech to ja rozumiem :)
Nie dziekuje ja niestety nie skorzystam kupie wczesniej tak jak na mecz z jagielonia i nie dojade i co wał :( kupie sobie przed samym meczem :)
A może chce ktos kupić bilet na mecz CRACOVIA - Jagielonia ??
Tanio Sprzedam :)
Wiadomość zmieniona (23-04-04 20:28)
heh ja tez raczej nie skorzystam (bo po co byc 12zl w plecy:/)ale jak bede jechal samochodem to odwiedze koko i zakupie bilecika:))))
se kupie :)
Ja też raczej kupie bilet na stadionie (jak dojade) :)
panowie co wy pierdo.......... to tylko wasza głupota a pieniadz idzie na Cracovie ....... szukaliscie przygód to znależliście
radar ty mieszkasz nazielonym jak sie mozna skontaktowac o te bileciki
idz do Kokosanki na os.Zielonym 22 i nie musisz sie z nikim kontaktowac poprostu kupisz bilet przy barze
hop..............
hop...........
>>>>>>>>>>> hop>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
hop hop? jak w lesie? ;-)))
hip...
hop-dzisiaj uderzam do kokosanki po bilet-hop :-P
hop - zmieniłem zdanie i kupiłem :) niestety to było za piekne i bilety na następny mecz nie bedą już rozprowadzane w sklepie na Dyw-303 :/
ale bedą za to rozprowadzane w godz od 11 do 23 w Kokosance ([b]ZIELONE 22)a to tez niedaleko ( przy okazji ) pifko mozna bedzie strzelic hehe
Wiadomość zmieniona (28-04-04 15:08)
Hehe .. a ja na meczyk dojechalam mimo ze jechalam pechowym 128 autobusem.. no ale panienki puscili.. ja jednak wole tradycyjnie chwile przed meczem (ladna mi chwile jak bede tam jush kolo 3)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)