sedzia mial naprawde udany mecz, takich DRUKARZY zdko sie spotyka na stadionach, "trojka sprawiedliwych" dala popis na calego
-
-
KORONA - wisla 0 - 1
POlscy sedziowie to kur** sprzedawczykowe !!!
W Kielcach muszą jak naszybciej zapomnieć o tej wpadce. Najgorsze jest widzieć przyczynę w sędziowaniu a nie we własnej słabości. Wg relacji niektórych Koroniarzy i relacji on-line, Kielczanie zagrali bardzo nieskutecznie; przy tym Sarnat bronił rewelacyjnie (aż się dziwię, że żaden zespół z II, lub I ligi go nie chciał). Oby tylko nie okazało się, że drużyna "nieco zgranych gwiazd", nie potrafi się uderzyć we własne piersi. Biadolenie to nie najlepsze lekarstwo na zwycięstwa.
opowieści o drukowaniu i kupnie pierwszego meczu w sezonie są trochę śmieszne.Ale w sumie przyjemnie pognębić koronę...
Perry : Koronę a nie koronę
A zgnębisz ich jak na koniec sezonu będziecie wyżej. Oby nie!
Mam nadzieję, że w końcu ktoś w Kielcach pójdzie po rozum do głowy i zwolni geniusza trenerskiego ....
Korono ... wierzę, że jednak pójdziecie w nasze ślady
Korona też...przyjacielem Cracovii jest:))
@!#$ wisle korona druga liga
Jasne , rezerwa psiarni z pewnością kupiła sędziów a ci na 100% z radością wzieli kasę i wydrukowali mecz , wszak była to ostatnia kolejka a wisła II chce koniecznie wejsć do 2 ligi...
Ani sędzia, ani trnerzy.... po prostu Sarnat. Gosć wyciągał takie "setki", ze się w głowie nie mieści. Sędzia - no cóż - to tylko III liga -więc na pokaz kunsztu nie mozna było liczyć - dlatego zostawiam go bez komentarza i jeszcze raz dodam jedno słowo -Sarnat!
Pozdrowienia Dla Cracovii i gratulacje z okazji zwycięstwa !!!
Sarnat mial naprawde swoj dzien, ale jak napastnicy nie wykorzystuja takich sytuacji, po drugie #@&* czemu trener W. zdjal podstawowych graczy a wposcil "nieogranych" ...
Artek Sarnat
wracaj na Kałuży!!!!
Sedzia zabral Koronie punkty??? BZDURA! Prowadzil mecz jak najbardziej prawidlowo, karny byl ewidentny. Po prostu nasi po pokonaniu Lecznej i Chorzowa poczuli sie gwiazdorami i taki zimny prysznic na pewno im nie zaszkodzi. Jak sie nie ma zadnego pomyslu na gre to sie nie wygrywa meczu. Tym bardziej jak w bramce stoi taki fachowiec jak Sarnat...
Cracovia&Korona
Gratulacje za udana inauguracje dla pasiastych braci!!!
Witam
Panowie to nie sedziwie sa winni porazki Korony. Karny ewidentny (nie ma zadnych watpliwosci). Sarnat bronil dobrze - bronil niezle, ale to napastnicy Korony grali slabo, na tle Korony Sarnat wypadl okazale. Panowie ta porazka sprowadzila chyba wszystkich na ziemie. To nie nazwiska graja, co z tego ze w skladzie Korony jest Malocha, Cichon, Nakielski, Kazimierczak i spolka (pierwszoligowcy). Mam nadzieje, ze zimny prysznic na poczatku seoznu poskutkuje w kolejnych meczach.
Pozdrawiam kibicow Cracovii
www.mks-korona-kielce.prv.pl
powiem i ja .... (a widziałam ) :) :(
to niestety, ale świetny Sarnat "pognębił" Koronę, a bardzo mu pomogli grajacy bez pomysłu "gwiazdy" Korony...
nie ma co czepiac się sędziego
ps
to nie tylko moja opinia.....niestety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)