WYSTARCZY MIEC BILET
-
-
Jakim transportem do Lubina?
jedziemy wszyscy CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co w końcu z tym wyjazdem? Jedziemy zorganizowaną grupą? Jest zbiórka pod stadionem? Bedą jakieś wolne miejsca?
Jankes , mamy 4 wolne miejsca w busie. Koszt zależny od kilometrów (przy 700 km to będzie 40 zł). Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się po południu na gg. Powinienem być koło 17... nr gg 2045551
Wiadomość zmieniona (02-05-04 09:15)
Dzięki Baylay, odezwe się... Transport już chyba mam, ale porozmawiamy wieczorem...
Baylay, twoja propozycja jest skierowana tylko do Jankesa, czy może do wszystkich. Krótko pisząc mogę się do Ciebie odezwać jak co :)
całe szczęście że Zagłębie ma takie rozważne kierownictwo że przystało na sprzedaż biletów u siebie dla kibiców przyjezdnych.
ok jedziemy !
JEDZIEMY JAKAS GRUPA SAMOCHODOW ZWARTYM KORDONEM ???
czy kazdy osobno lepiej by bylo jechac razem
moze jakas zbiorka ?
Ja z ekipą z osiedla jedziemy pociągiem, nie ma to jak pkp :)
Jest jedno miejsce w samochodzie do Lubina - kontakt na mail:
klaros@interia.pl
Miejsca już niestety nie ma - znalazł się pierwszy chętny - przepraszam tych, którym nie starczyło - przyczepy campingowej niestety nie mogę doczepić - a szkoda
:))))))
Nie ma ktoś wolnego miejsca w busie, lub samochodzie ? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)