No to dobrze, bo martwiłem się , że ktoś sobie taką pozyczył. Była tak samo postrzepiona i też spora - ten gośc zupełnie sobie z nią nie radził, Faktyczie! była jedna prywatna, ale wydawała mi się mniejsza...to pewnie ona. Dziekuje za rozwianie moich obaw.
-
-
Debiut nowych flag!
Flagi bomba! Najlepsze flagi na kijach jakie widziałem w historii na Cracovii. Gdyby faktycznie - jak już pisali niektórzy - dodać do nich około 20 mniejszych różnych biało-czerwonych wzorów, mądrze to wszystko rozlokować i machać wszystkim naraz to nasz młyn by wyglądał na około 4 tysiące luda! Machacze pilnie poszykiwani! A co do nowych flag na płot to porzeczka została zawieszona batrdzo wysoko więc nie robią już takiego wrażenia. Oprawcy gratulacje!!!
A odnośnie antydopingu to niestety obciach! Żaden charakterny chłopak tak się nie zachowuje. Co z tego że nas wyzywają? My jesteśmy Cracovia a nie jakaś banda z bencorki lecząca kompleksy.
Libero ?? Jak to wiesz ktory to ja? Znamy sie? A Jafa z tego co wiem to nie bylo na meczu...
LiPtOoN:
> Jak to wiesz ktory to ja?
Siedzę ja sobie na głównej trybunie przed meczem i czytam nowe "Pasy". Przychodza chłopaki w takich samych czarnych bluzach i rozkładają na krzesełkach kartony (rolują i wkładają do dziury), obliczają gdzie ma kończyć się biały a zaczynać czerwony. Jeden mówi do drugiego: Lipton! daj jeszcze tu bo brakuje, inny za jakiś czas mówi: weź of Jafa, bo on ma za dużo. Jakoś tak obchodzą mnie i żaden nie wręcza mi kartonu (widocznie wyglądam na starego zgrzędę), więc mówię wprost do jednego z nich: daj mi też i pytam, którą stroną mam pokazać i kiedy. No i też dostaję. .... ;-)
Tyle. Nie wiem, czy to ten Lipton, czy to ten Jaf... Słuch mam (jeszcze) raczej dobry, więc tak mi się z forum skojarzyło...
Wiadomość zmieniona (21-04-04 12:27)
Jafa nie bylo na meczu wiec sie przeslyszales=))) Ale sluch masz dobry;-)))
Ja też wiem który to Liptoon ale karton dostał bodajże od Wojtka (podniosłem żeby nie było - mimo że czerwony)
a duże flagi były super...
Karton dostaleś od Pienty , bo serpentyn brakło ;)
To, że byłem na meczu to plotka :)
To musiał być ktoś inny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)