Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Pro wrestling (WWE, AEW, TNA i inne)

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 30.01.2025 o 11:23
      Ostatnia aktywność ponad 2 tygodnie temu o 08:17
      416 wyświetleń
    • Norbi

176
      333
    • 30.01.2025 o 11:23
      Post #1659383 30.01.2025 11:23
    • Edytowany
    Witam, Jako że jestem wieloletnim fanem wrestlingu i nie widziałem na forum żadnego wątku dotyczącego tego tematu, postanowiłem tenże założyć. Przypominam też, że od Nowego Roku można legalnie oglądać WWE na platformie Netflix. Gale dostępne na żywo to tygodniówki: RAW- w nocy z poniedziałku na wtorek NXT- w nocy z wtorku na środę SMACKDOWN- w nocy z piątku na sobotę Wszystkie gale Premium Live Events (Wrestlemania, Royal Rumble, Summer Slum itp) również dostępne na Netfliksie na żywo. Zapraszam do dyskusji i zaznaczam, że pro wrestling to reżyserowane show.
    334 dni później
    • Norbi

176
      333
    • ponad miesiąc temu o 15:00
      Post #1704663 30.12.2025 15:00
    Ponieważ zbliża się pierwsza rocznica dealu, Netfliks/WWE, postanowiłem krótko podsumować, z pozycji fana, ten ostatni rok. Streamingowy gigant wywiązał się w miarę dobrze. Na ogromny plus świetna jakość obrazu i płynna transmisja na żywo, nawet na największych galach PLE. Polski komentarz jest, ale dopiero po 48 godzinach, kiedy gala zostaje zmontowana. Cały ubiegły rok, w WWE, był pożegnalnym tourem Johna Ceny, dzięki temu, do rosteru, zostało wprawadzonych i wypromowanych kilka młodych gwiazd. Na minus, wpychanie do segmentów celebrytów i zabieranie spotów zawodnikom. Długie przerwy reklamowe okupione wieloma jobber entrance ( reklama podczas wejściówki zawodnika). Teasowanie (celowe spojlery). Za duża ingerencja TKO, czyli Dwayne'a "Rocka" Johnssona. Gość totalnie nie ogarnia tego biznesu i lepiej by było jakby skupił się na Holywood. Na chwilę obecną daje temu projektowi mocne 6/10. Przyszły rok powinien być lepszy. Na koniec informacja o gali WWE w Polsce. 17 stycznia, Gdańsk "Ergo Arena". Godz 19:30. Nie został jeszcze nikt zapowiedziany ale najprawdopodobniej będzie to roster RAW. Tej gali nie będzie w tv i będzie to dla Polski test czy warto wrócić niebawem z tygodniówką lub PLE. Jeśli event się wyprzeda i będzie hałas to WWE będzie miało Polskę w planach na kolejny tour po Europie.
    • j-no

305
      407
    • ponad miesiąc temu o 20:12
      Post #1704667 30.12.2025 20:12
    Szanuję ! Z ostatnich metrów 2025 spodziewałem się, że Gargamela napiszę na forum iż Stalówka zrywa zgodę z... a tu takie zacne podsumowanie. Za mało żyję forum chociaż i tak staram się być na bieżąco - dla wszystkich pomyślności w nowym 2026 !
    7 dni później
    • SaNtO

31K
      16.2K
    • ponad 2 tygodnie temu o 08:17
      Post #1705040 07.01.2026 08:17
    kochałem wrestling będąc dzieckiem, mam jakieś wrażenie, że cały temat był wtedy prostszy? teraz zupełnie brakuje czasu by śledzić cokolwiek. ale pamiętam, że znało się wszystkie gwiazdy, nie mówiąc o tym, że regularnie odtwarzało się na podwórku ;)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie