Szkoda, że nie ustalili z marketingiem na którym meczu planują mieć siły. Skoro nie gramy o medale to był najważniejszy mecz w sezonie.
-
-
(37) Cracovia - EC Będzin Zagłębie Sosnowiec 12.01.2025 g.18:00 "Teddy Bear Toss"
Beznadzieja. Ja to przełknę napiję się piwa, zapomnę i chu....
Ale, niestety WYŚMIENITA okazja na promocję poszła się jebać. 2 mecz przy świetnej frekwencji, świetna inicjatywa, jacyś celebryci a tu..... Szkoda gadać.
Najbardziej żal tych wszystkich osób, która przyszły z dziećmi
Ale Wy jojczycie. Taki jest sport, że raz się wygrywa, a raz przegrywa. Ograli Jastrzębie i Unię, dostali łomot od Tychów, a teraz nie dostali oklepu, tylko przegrali tylko i aż 0:2. Szkoda, że do zera, szkoda, że te miśki nie poleciały po golu. Ważne, że my wygraliśmy jako kibice, że była super atmosfera. To też jest promocja dla dyscypliny, że cała hala potrafiła się włączyć do dopingu, że po przegranym meczu większa część została na lokomotywę z zawodnikami. CHT zrobili swoje, Grzanka swoje, obecność Chylińskiej też. A Wy już myślicie, że ludzie się obrażą bo czekali na wywalenie miśka długo.
Gratulacje dla naszego kolegi z forum, z okazji debiutu syna :)
Który to? Przyznać się! ;)
[quote]#post1657920 Gratulacje dla naszego kolegi z forum, z okazji debiutu syna :)[/quote]
Oooo! To znaczy, że miałem przyjemność poznać osobiście! Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!
[quote]#post1657909 Ale Wy jojczycie. Taki jest sport, że raz się wygrywa, a raz przegrywa. Ograli Jastrzębie i Unię, dostali łomot od Tychów, a teraz nie dostali oklepu, tylko przegrali tylko i aż 0:2. Szkoda, że do zera, szkoda, że te miśki nie poleciały po golu. Ważne, że my wygraliśmy jako kibice, że była super atmosfera. To też jest promocja dla dyscypliny, że cała hala potrafiła się włączyć do dopingu, że po przegranym meczu większa część została na lokomotywę z zawodnikami. CHT zrobili swoje, Grzanka swoje, obecność Chylińskiej też. A Wy już myślicie, że ludzie się obrażą bo czekali na wywalenie miśka długo.[/quote]
Zaraz będziesz sam jojczyć jak ludzie się zniechęcą i przestaną chodzić na mecze, nie będzie dopingu itd. Dla większości osób (a szczególnie dzieci) nie ma znaczenie co było w Jastrzębiu czy w Oświęcimiu. Ważne, że przyszli z pluszakami (czasem 1 naz na mecz) i nie mieli okazji cieszyć się z tego co im opiekunowie obiecali.
Daj ludziom wyrazić niezadowolenie.
Chodziłem na mecze jak było po 100 osób, stałem na schodach bo trybunami tego nazwać nie można było, pamiętam ściepy do kapelusza, sektor blacha, musztardowe odrapane ściany i nie jojczałem. Także spokojna Twoja. 😉
[quote]#post1658180 Chodziłem na mecze jak było po 100 osób, stałem na schodach bo trybunami tego nazwać nie można było, pamiętam ściepy do kapelusza, sektor blacha, musztardowe odrapane ściany i nie jojczałem. Także spokojna Twoja. 😉[/quote]
Moje gratulacje i PEŁEN SZACUN, FLASZKA PIWKO itd.
Naprawdę doceniam to
Ale to nie oznacza recepty na zAWsze jedynie słuszną opinię w każdej sprawie
Ale to nie jest żadna opinia tylko stwierdzenie, że osobiście nie będę jojczył jak zaraz nie będzie tych co przyszli na jeden mecz w sezonie. Tak było, jest i będzie. Jak się wybiera taką rozrywkę jak sport, to trzeba mieć świadomość, że żadna seria nie trwa wiecznie, tytuły nie są przyznawane na zawsze, a faworyci nie zawsze wygrywają. Ja bym nigdy nie obiecał dziecku, że wezmę je na mecz zobaczyć zwycięstwo.
- Edytowany
Ale tu nie o to chodzi czy ktoś komuś obiecał czy nie… desperacko potrzebujemy frekwencji i zainteresowania żeby ta sekcja przetrwała. Ten dzień to miało być święto, pełna hala, super armosfera po meczu w Jastrzębiu (i po wygranej z Unia przed świętami). Dlatego szkoda straconej szansy, było sporo nowych osób i ludzi którzy dawno nie byli. Na końcu jednak to była trochę stypa i nie za bardzo się da na tym budować zainteresowania.
Oczywiście stali bywalcy byli są i będą. Chwała im za to.
Podpisuje się
[quote]#post1658180 Chodziłem na mecze jak było po 100 osób, stałem na schodach bo trybunami tego nazwać nie można było, pamiętam ściepy do kapelusza, sektor blacha, musztardowe odrapane ściany i nie jojczałem. Także spokojna Twoja. 😉[/quote]
Słynne 0:19 z Unią i Zielone lub Żółte bluzy ... ważne że w ogóle były. Mimo to nie wyobrażałem sobie że mógłbym na hokej nie iść. Miałem trzy kolejne sezony bez opuszczonego meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)