Faktycznie.
Licznik też ruszył....komplet na trybunach musi być,już prawie 4.000 koła 😁
-
-
Cracovia 0 - 0 Raków Częstochowa, sobota 1 lutego 2025, 17:30
Niech date zmienia na liczniku, bo widnieje 29.11.24......
Godzina też zła 😬
Rocha w Rakowie czyli będzie rywalizacja najlepszych snajperów 😃
[quote]#post1657624 Rocha w Rakowie czyli będzie rywalizacja najlepszych snajperów 😃[/quote]
Może mecz mu minie dokładnie tak samo jak podczas poprzedniego pobytu na Kałuży, 10 lutego 2024 😉
Tylko kto będzie strzelał? Jak pozostał tylko Kalman .Podwojny hatrik, tego jeszcze nie było 😁
Jak myślicie ile dadzą meczy Kroczkowi na wiosnę? Ja myślę że już w 7 będzie inny trener
[quote]#post1657627 Tylko kto będzie strzelał? Jak pozostał tylko Kalman .Podwojny hatrik, tego jeszcze nie było 😁[/quote]
Śmiglewski 💪dziś ambicji w sparingu z puszczą mu nie brakowało,ale ambicje to nie wszystko ....
[quote]#post1657627 Tylko kto będzie strzelał? Jak pozostał tylko Kalman .Podwojny hatrik, tego jeszcze nie było 😁[/quote]
Wtedy były dwa samobóje, a mamy "swoich" ludzi u medalików, dwa gole strzelił Jaroszyński, więc naturalnie teraz Olaffson jego rolę spełni. Benkowi pozostało by dorzucić najwyżej dwa, bo wtedy szóstego bodajże Atanasov strzelił.
Ja bardziej myślałem o "karierze meczowej" samego Rochy, by znów się nie "napracował" na boisku i stworzył trochę więcej przestrzeni dla nas.
- Edytowany
To będzie ciężki mecz , najważniejsze żeby nie przegrać a co do Kroczka to przepracuję cały sezon.Oby dobrze przepracowali okres przygotowawczy i bez urazów rozpoczęli rundę .
[b]Edycja z 10.01.2025 o godz. 20:06 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/img-2420-jpeg-30157633.jpeg[/img] Byłem na tym pięknym widowisku
Kupować bilety,bo może braknąć.
Zaspałem z przedłużeniem karnetu i mi wykupili wszystko w okolicy o.O
PS: dobrze że się mecz zbliża, akurat powinno być metr śniegu.
Trza było od razu na cały sezon kupić. Będziesz miał nauczkę na przyszłość 😁
No wlaśnie zaspałem bo myślałem że wziąłem na cały.
[quote]#post1657730 No wlaśnie zaspałem bo myślałem że wziąłem na cały.[/quote]
A taki przecież mądry jesteś...
[quote]#post1657691 Kupować bilety,bo może braknąć.[/quote] taki jest plan będzie co robić w wekeendzik
A B i D pójdzie, zostanie chu.jo.wizna tylko aaaauuuuuu!
No i wkońcu mecz z kibicami gości : )
Ładnie bileciki schodzą Na A2,A3,B1,B2 moim zdaniem tydzień przed meczem na te sektory biletów nie będzie 💪
Wszyscy chcą WPR oglądać 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)