- Edytowany
[quote]#post1653806 Hasic z meczu na mecz co raz gorszy [...]
Do tego słabszy dziś Kallman , tragiczny technicznie Jugas i mamy to co mamy
Najbardziej poza Fabianem podobał mi się Maigaard ale on musi mieć kogoś lepszego obok siebie.
A co do Ravasa to wypie.rdolic w tempie natychmiastowym!
W 3 lidze są lepsi bramkarze[/quote]
Hasić niewątpliwie 'zagrał' najsłabszy swój mecz w Pasach i już rozumiem, dlaczego w dobrych klubach nie zagrzał miejsca. On ma coś z głową, dzisiaj nie tylko nie miał ani jednego konstruktywnego zagrania, a za to fatalne straty, w tym po trampkarskim przyjęciu... po prostu sabotaż. Za późno zmieniony, dla mnie powinien nie wychodzić na 2 połowe.
Wszystko, co złe, stało się już tak naprawde w 1 połowie, zamiast tamtych dobić, kiedy byli w szoku, była gra w chodzonego. Dwóch zawodników wychodzi z szybką kontrą, nikt za nimi nie wychodzi, zieje 30-metrowa dziura między formacjami...!
Kallmann... nie tyle gorszy dzisiaj, co absurdalnie ustawiony przez trenera jak "skrzydłowy", centrujący do... zawodnika z 9? Ale zaraz zaraz... kto ma 9?
Maigaard- fatalne wykończenie 2 akcji, a w polu chyba najlepszy...
Bochnak? mógł przypieczetować nowy kontrakt, a tak, nawet ja wątpię, czy warto...
Ravas? Krótko: Madejski nie wpuszczał takich bramek. Brak refleksu i tyle.
Reszta, poza Fabianem - szkoda gadać.
Muertes: Sokołowskiemu daj spokój, robi co może, ambicji mu nie odmawiam. Ale przecież nie jest liderem drużyny.