22 listopada (piątek):
Zagłębie Lubin - Motor Lublin, godz. 18:00, sędzia: Patryk Gryckiewicz (Toruń)
Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław, godz. 20:30, sędzia: Karol Arys (Szczecin)
23 listopada (sobota):
Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin, godz. 14:45, sędzia: Szymon Marciniak (Płock)
Lech Poznań - GKS Katowice, godz. 17:30, sędzia: Łukasz Kuźma (Białystok)
24 listopada (niedziela):
Radomiak Radom - Stal Mielec, godz. 12:15, sędzia: Sebastian Krasny (Kraków)
Raków Częstochowa - Korona Kielce, godz. 14:45, sędzia: Wojciech Myć (Lublin)
Górnik Zabrze - Piast Gliwice, godz. 17:30, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa)
25 listopada (poniedziałek):
Puszcza Niepołomice - Widzew Łódź, godz. 19:00, sędzia: Marcin Szczerbowicz (Olsztyn)
-
-
Pozostałe mecze 16-tej kolejki ekstraklasy 2024/2025
I pierwszego gola kolejki strzela motorynka z karnego. Oglądam by rozpoznać się w obecnej formie Zagłębia - dla nas informacja dobra, nie zachwyca, daje się zepchnąć głęboko do defensywy, ale motorynka też niczego specjalnego nie gra, a ma już prowadzenie.
- Edytowany
Koneser czy masochista? ;-)
- Edytowany
[quote]#post1652402 Koneser czy masochista? ;-)[/quote]
Dla koneserów raczej lepszym wyborem byłby niedzielny mecz randomiaka z Mielcem.
Pierwsza połowa wystarczyła, miałem godzinne oczekiwanie na wyjazd po żonę, dzieci pochowały się po pokojach, pies zasnął, a że się mecz napatoczył to jakoś zleciało 😉
No i jeszcze piękny doping na trybunach. Poza "Jazda z k..., Zagłębie jazda z k..." nic innego nie słychać
A co masz do Zagłebia, że ich od k..urew wyzywasz?
Makowski najsłabsze ogniwo, przy nim to Sokołowski jest bardzo pewnym ogniwem drużyny😁
Nie lubię ich prawie na równi z Legią
[quote]5. Nie obrażaj klubów, zawodników, oraz innych osób na łamach tego forum, zarówno dotyczy to naszego Klubu jak i innych klubów z Polski i Świata[/quote]
- Edytowany
[quote]#post1652406 A co masz do Zagłebia, że ich od k..urew wyzywasz?
Makowski najsłabsze ogniwo, przy nim to Sokołowski jest bardzo pewnym ogniwem drużyny😁[/quote]
Randomowy no-name o nicku jacula czy tam czallman zupełnie bezczelnie i bezceremonialnie trolluje to forum od dobrych kilku lat. To, że modzi mają na to wywalone, to już taki urok, ale że starzy forumowicze po raz 792048 z rzędu dają się łapać na ten trolling i notorycznie karmią tego pokemona dając mu atencję, nie przestaje mnie zadziwiać :)
- Edytowany
[quote]#post1652406 A co masz do Zagłebia, że ich od k..urew wyzywasz?
Makowski najsłabsze ogniwo, przy nim to Sokołowski jest bardzo pewnym ogniwem drużyny😁[/quote]
Ale tekst "Jazda z k..., Zagłębie jazda z k..." dotyczy motorynki (aktualnego przeciwnika), a nie Zagłębia.
Ja tam nie mam nic ani do jednych ani do drugich, ale tak gwoli ścisłości
Teraz się zorientowałem, że chyba jakiś post wyleciał w kosmos zanim go przeczytałem.
W Białymstoku nieoczekiwany remis, dla nas bardzo dobry wynik.
Jaga traci 2 punkty w meczu z czerwoną latarnią. Nasza liga jest pojebana.
Niby tak. Z drugiej strony remis mistrza z wicemistrzem jakąś sensacją nie jest 😉 . Tak czy inaczej dobry wynik.
Tylko nie spierdolmy kolejnej szansy od losu.
[quote]#post1652428 Jaga traci 2 punkty w meczu z czerwoną latarnią. Nasza liga jest pojebana.[/quote]
Z tym "pojebaniem" to jest mit, nasza liga jest po prostu baardzo wyrównana na tle innych lig w Europie (czy nawet na świecie). Poziom nie ma tu kompletnie nic do rzeczy, liczy się tylko punkt odniesienia.
BTW akurat malinowi mieli farta w zeszłym sezonie, a teraz niefarta. Siła ich gry tak naprawdę jakoś drastycznie nie spadła, poza brakiem Exposito, który był ich "Kallmanem" to prawie nie widać różnicy.
[quote]#post1652437
Z tym "pojebaniem" to jest mit, nasza liga jest po prostu baardzo wyrównana na tle innych lig w Europie (czy nawet na świecie). Poziom nie ma tu kompletnie nic do rzeczy, liczy się tylko punkt odniesienia.
BTW akurat malinowi mieli farta w zeszłym sezonie, a teraz niefarta. Siła ich gry tak naprawdę jakoś drastycznie nie spadła, poza brakiem Exposito, który był ich "Kallmanem" to prawie nie widać różnicy.[/quote]
Był jeszcze w zeszłym sezonie Leiva, strzelił też kilka goli (m.in. nam w listopadzie), poza tym jako pomocnik sporo sytuacji stwarzał. Jeśli chodzi o ofensywę, to może nie w takim stopniu jak Exposito, ale też miał niemały udział swój w zeszłym sezonie
[quote]#post1652437
BTW akurat malinowi mieli farta w zeszłym sezonie, a teraz niefarta. Siła ich gry tak naprawdę jakoś drastycznie nie spadła, poza brakiem Exposito, który był ich "Kallmanem" to prawie nie widać różnicy.[/quote]
Czy ja wiem, czy farta.
Mieli Magierę jako trenera, a to taka młodsza wersja Zielińskiego.
Ogarnął jakoś drużynę, która osiągała wyniki zdecydowanie poniżej swoich możliwości.
No ale na kolejny sezon umiejętności trenerowi brakło, nie pomogły też władze klubu sprowadzając parapiłkarzy zamiast zastępców Exposito czy Leivy - i kłopot gotowy...
[quote]#post1652435 Tylko nie spierdolmy kolejnej szansy od losu.[/quote]
W tym to akurat jesteśmy mistrzami.
Jak każdy w tej lidze. Jaga miała już witać się z liderowaniem i cyk, dwa remisy.
Zaraz będą kolejni.
A jak tam sędziowanie w meczu Jagi wyglądało? Dali jakąś pożywkę dla takich jak ja miłośników teorii spiskowych?
[quote]#post1652474 A jak tam sędziowanie w meczu Jagi wyglądało? Dali jakąś pożywkę dla takich jak ja miłośników teorii spiskowych?[/quote]
Oglądałem spore fragmenty, w tym te dwa monety z nieuznanymi golami dla malinowych i wydaje mi się, że raczej bez żadnych smaczków się tym razem odbyło
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)