[quote]#post1652690 [quote]#post1652688 Kalman zaserwował Kobylakowi jajecznicę[/quote]
Wolałbym 2:3 od tej jajecznicy[/quote]
Mówisz - masz .
-
-
Legia Warszawa 3 - 2 Cracovia, sobota 23 listopada 2024, 20:15
20 minut grania nie starczyło. Ręka Wszołka ewidentna, szkoda, że nasi jej chyba nie zauważyli, bo na varowców nie ma co liczyć. Generalnie wynik lepszy niż gra. Zastanawiam się po co nam taki gracz jak Janasik. No już lepiej dawać młodego typu Bzdyl. Wygląda na to, że mamy 3 stoperów na L4. Szkoda, ze nie wpuścił Kaki na końcówkę.
[quote]#post1652747
Wolałbym 2:3 od tej jajecznicy[/quote]
Mówisz - masz .[/quote]
Ale w 72 minucie 😉
[quote]#post1652739 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/obraz-png-48644754.png[/img]
Akcję później kolejny karny którego lasyk nie gwizdnął.[/quote]
Było to pokazywane parokrotnie, ja tam faul nie widziałem, stopklatka akurat nic nie mówi
Ja pierdolę, realizator pokazuje powtórkę na której widać ewidentną rękę Wszołka a te dwa komentujące członki palą Jana.
Nie tyle ręką Wszołka ale też jak nasz był już po wyskoku był pchany co uniemożliwiło oddanie strzału.
Na pewno ręki nie sprawdzali bo tak to by przynajmniej czarna pała wstrzymała gre a bramkarz cwksu wznowił bardzo szybko
[quote]#post1652742 Dajcie że spokój z tą ręką. Absolutnie nie do odgwizdania...[/quote]
Co ty kurwa pierdolisz. Jak taka ręką ma nie być do odgwizdania? Przytocz przepis albo się nie odzywaj.
No , kolejny raz /k/ lasyk mnie nie zawiódł , taki syn ! ☹️😠
[quote]#post1652754 [quote]#post1652742 Dajcie że spokój z tą ręką. Absolutnie nie do odgwizdania...[/quote]
Co ty kurwa pierdolisz. Jak taka ręką ma nie być do odgwizdania? Przytocz przepis albo się nie odzywaj.[/quote]
Ewidentny karny błąd techniczny Wszołka w polu karnym ręką wyżej barku czyli nienaturalnie.
[quote]#post1652750 [quote]#post1652739 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/obraz-png-48644754.png[/img]
Było to pokazywane parokrotnie, ja tam faul nie widziałem, stopklatka akurat nic nie mówi[/quote]
Jest to o tyle zabawne, że przepisowo to jest 100% faul. Książkowy karny, ale "z boiska" sędzia pewnie by oczekiwał żeby Skovgaard się wywrócił
- Edytowany
[quote]#post1652750 [quote]#post1652739 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/obraz-png-48644754.png[/img]
Było to pokazywane parokrotnie, ja tam faul nie widziałem, stopklatka akurat nic nie mówi[/quote]
Zawodnik 24 skoczył barkiem w plecy Jugasa uniemożliwiejąc mu zagranie. Szansy dojścia do piłki nie miał, a w każdym razie jej nie dotknął. Ale to było bardziej miękkie od ręki Wszołka, gdzie nie ma jakiejkolwiek przestrzeni na interpretację. A do tego trzymanie za koszulkę Skovgaarda
Normalnie obrońcy uciekają od kontaktu ręki z piłką w polu karnym, a Wszołek tam wymachiwał łapami jakby był niewidomy i jej szukał na oślep. Zero reakcji Varu i komentatorów, tak było najwygodniej. W lidze plus nawet słowem o tym nie wspomną. Podwójne standardy, #fairplay
Gralibyśmy o mistrzostwo też by nas przekręcili żebyśmy przypadkiem nie zdobyli.. jebane kurwy..trzeba jechać z tymi hujami na meczach .
Ale nas przekręcili.
W studio C+ wszyscy mówią że karny.
Kibice to nasz skarb, było ich tak dużo że należał im się remis. Dużo nie brakowało. Trudno czasem trzeba połknąć porażkę.
Ewidentny karny, kurwa niech Prezes Dróżdż zacznie z tym robić porządek bo czarna mafia robi co chce.
Arne kurwy jebane kolejny mecz wypaczony wynik meczu, w jednej akcji dwa faule po których powinien być karny, od kiedy kurwa ciągnięcie za koszulkę nie jest przewinieniem?
Kosowski, wislacki pies mówi, że wyruchali nas z Gieksą i dziś, to znaczy, że naprawdę nas wyruchali. Ale oczywiście nikt za to nie beknie.
No przydałby się jednak komentarz Dróżdża bo pachnie upierdalaniem nas na siłę. Skurwysyny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)