Fajnie się to oglada, nie będę ukrywał już kolejny raz. I z ogromną przyjemnością oglądnąłbym do maja jeszcze tylko 20 razy kolejne kulisy. No niech będzie, 19 razy 😉
-
-
Lechia Gdansk 1 - 2 Cracovia, niedziela 3 listopada 2024, 17:30
[quote]#post1650336 [quote]#post1649405 Jak wygramy w Gdańsku to wybiorę się na mecz z Katowicami. Mieszkam od 7 lat w Międzywodziu (wyspa Wolin). Ponad 700 km od Krakowa. Dwie noce w pociągu, ale przyjadę. Choćbym musiał oglądać mecz z sektora H3 😉 Ale liczę, że jeszcze kupię bilety na mój ulubiony sektor G na który chodziłem. [/quote]
Piękne klimaty. Byliśmy z rodzinką w tym roku i miło wspominamy. Dino na każdym kroku😀 Tylko cholernie daleko od Kałuży🤔
[/quote]
No jest daleko. Dobrze mi się tu mieszka, ale brakuje mi chodzenia na mecze. Byłem na partyzanta 2 sezony temu na meczu Pogoń - Cracovia, ale to nie to samo co na Kałuży. Na sobotni mecz startuję jutro koło 18.00, a po meczu do domu dotrę w niedzielę koło 10.00 😁
PS. Dino jest pełno w okolicy, ale w samym Międzywodziu dopiero ten market jest w budowie.
To trzeba do Marketingu Pasów wysłać że dla Cracovii z Wyspy Wolin na K1 jedziesz :)
Życzę i Tobie i sobie i nam aby to był wygrany przez Cracovię mecz :)
Dzięki i nawzajem! Fajnie byłoby mi wracać do domu, wiedząc, że przynajmniej do niedzielnego popołudnia jesteśmy liderami tabeli 🙂
Super filmik! Chciałoby się taki oglądać po każdym meczu!
Miło, że na nasz przyjazd pomalowali nam szatnie w barwy Cracovii.
[quote]#post1650649 [quote]#post1650336 [quote]#post1649405 Jak wygramy w Gdańsku to wybiorę się na mecz z Katowicami. Mieszkam od 7 lat w Międzywodziu (wyspa Wolin). Ponad 700 km od Krakowa. Dwie noce w pociągu, ale przyjadę. Choćbym musiał oglądać mecz z sektora H3 😉 Ale liczę, że jeszcze kupię bilety na mój ulubiony sektor G na który chodziłem. [/quote]
Piękne klimaty. Byliśmy z rodzinką w tym roku i miło wspominamy. Dino na każdym kroku😀 Tylko cholernie daleko od Kałuży🤔
[/quote]
No jest daleko. Dobrze mi się tu mieszka, ale brakuje mi chodzenia na mecze. Byłem na partyzanta 2 sezony temu na meczu Pogoń - Cracovia, ale to nie to samo co na Kałuży. Na sobotni mecz startuję jutro koło 18.00, a po meczu do domu dotrę w niedzielę koło 10.00 😁
PS. Dino jest pełno w okolicy, ale w samym Międzywodziu dopiero ten market jest w budowie.
[/quote]
No patrz a ja latami na wczasy jeździłem do Swiętouścia, (lata 80-90) jak jeszcze było polskie. Teraz jak słyszę wszystko tam germańcy wykupili.
[/quote]
No patrz a ja latami na wczasy jeździłem do Swiętouścia, (lata 80-90) jak jeszcze było polskie. Teraz jak słyszę wszystko tam germańcy wykupili.
[/quote]
Najwyższa latarnia morska w Polsce. Dostęp od strony lądu zakazany przez nasze władze z uwagi na budowę pobliskiego gazoportu i zagrożenia z tym związane. Jedyna firma, która pływa do latarni i pobliskiego fortu jest ... niemiecka. Nie popłynęliśmy...
[quote]#post1650704 [quote]#post1650649 [quote]#post1650336 [quote]#post1649405 Jak wygramy w Gdańsku to wybiorę się na mecz z Katowicami. Mieszkam od 7 lat w Międzywodziu (wyspa Wolin). Ponad 700 km od Krakowa. Dwie noce w pociągu, ale przyjadę. Choćbym musiał oglądać mecz z sektora H3 😉 Ale liczę, że jeszcze kupię bilety na mój ulubiony sektor G na który chodziłem. [/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
W Świętouściu już praktycznie nic nie ma, poza dużym kampingiem i ośrodkiem harcerskim nad jeziorem Koprowo. Dawna jednostka rakietowa zrównana z ziemią. Aktualnie moja ulubiona miejscówka na zbieranie grzybów. Germańców faktycznie dużo, ale bardziej wykupują nadmorskie apartamenty których w okolicy mnóstwo powstaje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)