Ważne 3 punkty, ale o meczu trzeba zapomnieć
-
-
Lechia Gdansk 1 - 2 Cracovia, niedziela 3 listopada 2024, 17:30
HEJ,HEJ, CRACOVIA ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️❤️❤️❤️❤️❤️
Tak, po takim meczu hartuje się gen zwycięstwa
Zwycięski paździerz
Musimy takie mecze zamykać bramka na 3-0 ! Mimo takich nerwów i końcówki do zapomnienia, ważne 3 pkt!
Podsumowanie całego meczu:
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/343.png[/img-s] Lechia Gdańsk[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]10[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]12[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]8[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]4[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]9[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]7[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]54%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]46%[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]288[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]238[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]236[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]189[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]82%[/col-r]
[col-c]Celne podania (%)[/col-c]
[col-l]79%[/col-l]
[/row]
[/table]
Brawo Pany, kamień z serca 💪💪💪
260 pompek jedziemy
- Edytowany
Ten ukr wjunyk, czy jak tam temu chujowi na nazwisko, powinien wylecieć z boiska, jebany skur**syn!
3 pkt i dobra jest. Nie ważne jak się wygrywa, takimi meczami zdobywa się trofea.
[quote]#post1650026 Brawo Pany, kamień z serca 💪💪💪
260 pompek jedziemy [/quote]
No, ja w trosce, a jak seryjnie będziemy opierdalać frajerów,?
Ale mamy start sezonu 🤩🤩🤩🤩
[quote]#post1650027 Ten ukr wjunyk, czy jak tam temu chujowi na nazwisko, powinien wylecieć z boiska, jebany ukraiński skurwysyn![/quote]
Przepytać go po meczu solidnie na okoliczność Stepana Bandery.
Alleluja, chwlmy Pana, bardzo mi miło, że mi tak przyjemnie, ha, ha
ZAWAŁ . Nie potrafimy grać jak prowadzimy , musimy chyba wiecznie gonić wynik 😂
Fajnie, że punkty, ale grali żenująco słabo.
- Edytowany
Nasz SKS Cracovia wymęczył to (mówię o 2 połowie) w stylu, kiedy obowiązywał ten skrót, który dzisiaj znaczy "Skandynawski Klub Sportowy".
Niezmiennie jednak powtarzam, że mieliśmy o jednego Szweda na boisku za dużo. Dotknął piłki 2 razy, przy czym raz z korzyścią, bo został przewrócony i był faul. No ja już nie mogę z nim.
Gorzej że przez kontuzje w następnym meczu nie będzie kim grać
- Edytowany
Fatalna druga połowa, ważne 3 punkty.
Dokładnie też się boję tych kontuzji.. ważne 3 pkt ale 2 połowa fatalna..
Dobra ,wyciescow się nie krytykuje, ale strachu się najadlem. Teraz kolejny beniaminek....
- Edytowany
Niefajnie zaczyna wyglądać ten szpital w obronie.
Nic, brawo za 3 pkty, z ogórkami ciężko bywa.
Męczarnie straszliwe od kontaktowej betonów, ale cóż, lepsze 3 pkty w męczarniach od wpierdolu z jakimś Motorem (edit:w sumie skleroza, bo myślałem o Puszczy) jak Lech.
Jedziemy dalej.
[quote]#post1650019 Dowiezione. Ale piłkarskiej Polsce ładnie żeśmy się na otwartym kanale pokazali. Ale nas będą chcieli wszyscy oglądać.[/quote]
Jagoda dostanie zajadów od napierdalania na nas..
[quote]#post1650002 ... Biedrzycki wygląda jakby był w szoku, że wszedł na boisko i musi dotknąć piłkę......[/quote]
Jedyny, który coś wniósł jako zmiennik, choć początkowo nonszalanckie straty. Bochnak... rozczarowanie.
[quote]#post1650035 Nasz SKS Cracovia wymęczył to (mówię o 2 połowie) w stylu, kiedy obowiązywał ten skrót, który dzisiaj znaczy "Skandynawski Klub Sportowy".
Niezmiennie jednak powtarzam, że mieliśmy o jednego Szweda na boisku za dużo. Dotknął piłki 2 razy, przy czym raz z korzyścią, bo został przewrócony i był faul. No ja już nie mogę z nim.[/quote]
Serio, ja trochę z przeszłości bym dał większy pożytek drużnie, przynajmniej bym twardo trzymał się na giczołach
Sranie w banie, jedynym grzechem było niezamknięcie meczu przy 2:0.
Losowy gol po rożnym i zaczęła się nerwówka.
Każdy zespół czy to osłabione betony, czy legia u siebie walczyłyby o remis.
6 punktów na beniaminkach! Za tydzień walka z GKS o komplet.
My zagraliśmy średni mecz i mamy komplet, Lech zagrał paździerz i wyłapał od Puszczy.
Dużo kontuzji, kadra się kurczy. Atanasov zagrał słabo, Bochnak bez historii. Podoba mi się gra Bierzyckiego (wiem ze z Lechem nie dojechał) Brakuje DJa i stabilizacji obrony.
Trzeba umieć wygrywać trudne mecze.
HEJ HEJ CRACOVIA!
Ale nas tu siła 421, git
- Edytowany
Za Zielińskiego prowadząc 2 :0 my byśmy ten mecz co najwyżej zremisowali.
Nie zmienia to faktu że chujnia była straszną.
Ale w tabeli liczą się 3 pkty i jesteśmy coraz bliżej utrzymania.
Aha.
2x beniaminki i 6pktów...
Aha vol2.
Niech Sokołowski nie udziela wywiadów. Po każdym takim wywiadzie gramy xhujnie i padake...
Dobrze ze ta Lechia jest taka słaba, z poważnym zespołem nie było by co po nas zbierać.
Źle nam się ten mecz rozpoczął, szybko strzelona bramka, zamiast dwóch straconych i to chyba dlatego ta nerwowa końcówka. No nic, mam nadzieję że za tydzień będzie już normalnie...
Poważniej nieco to słabo się robi w naszej obronie. Mam nadzieję że uraz Ghity nie okaże się poważny i może wróci Jugas. Teraz wszyscy widzimy się w sobotę na meczu z Katowicami!!!
ufffffffff, trzy punkty po słabym meczu z największymi dziadami tej ligi.
tak się gra o mistrza,
bravo...
- Edytowany
No, tylko zpoważnymi, to często nie ma co po nich co zbierać, ot nasza e klapa
Koszmarna ta druga połowa grając w przewadze 1 zawodnika. Grunt to 3 punkty. Za tydzień Gieksa u siebie, potem ciężki wyjazd na Łazienkowską.
Moja analiza meczu jest następująca: zespół jest przyzwyczajony, że goni wynik. Dziś sami prowadziliśmy, wobec czego z przyzwyczajenia zaczęliśmy w drugiej połowie gonić zespół, który prowadzi. Oznaczało to gonienie własnego ogona. To spowodowało, że Lechia zaczęła grać, bo dostała więcej miejsca. Na szczęście sędzia zakończył mecz.
Gonienie własnego ogona, dobre, no ale ten...
@Mentny#752
Zapomnij o Jugasie
Gra 11 na 10 dramat. Trenerze takie coś też trzeba przetrenować.
[quote]#post1650030 Ale mamy start sezonu 🤩🤩🤩🤩[/quote]
Ludziska, ale to 14 kolejka była, czyli zaraz koniec rundy będzie. No chociaż rozumiem, że przy tych wynikach to szybko mija...
[quote]#post1650052 Koszmarna ta druga połowa grając w przewadze 1 zawodnika. Grunt to 3 punkty. Za tydzień Gieksa u siebie, potem ciężki wyjazd na Łazienkowską. [/quote]
Pamiętam, jak niedawno - i to na własnym boisku - przegrywaliśmy takie mecze. To jest ta różnica.
Ale też nie jest fajnie, kiedy wypada lider ledwie co skleconej obrony, a jego zmiennik (Sokołowski) słusznie, choć cudem uratowany od czerwonej. Że się zrobiło z tyłu nerwowo, to chyba nie takie dziwne. Zwłaszcza, że zmiany tym razem gorsze niż u rywala.
Ten mecz wyglądałby zapewne zupełnie inaczej gdyby do dyspozycji byli Glik, Jugas, Ghita, Rakoczy czy van Buren. Graliśmy częściowo rezerwami a niektórzy na nie swoich pozycjach. Tym większe brawa za przepchnięcie tego paździerza i trzy punkty. Tak się wygrywa mistrzostwo.
Zaczyna brakować jakości w głębi składu, ale to było do przewidzenia. Jeśli mamy grać o poważne rzeczy to trzeba sięgnąć do kieszeni w zimie. Nie ma innego wyjścia.
PS. Już wiecie dlaczego nie gramy dalej w PP?
W sumie to dobrze ze nie gramy w PP...
Wracając do meczu, Ravas lepszy niż ostatnio...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)