Tak sobie pomyślałem że można podrzucać ciekawe miejsca w sieci do przeglądania treści - napisałem w tytule o Podcastach i YT ale może i coś innego podrzucicie
Na początek zacznę to co ja polecam i gdzie
Słucham Podcastów na Spotify i Apple Podcasts
YT na telefonie albo kompie
Zdecydowanie częściej słucham bo to robię w aucie albo jak gdzieś idę, ewentualnie jak wracam z biegania (bardzo rzadko też e trakcie)
na YT trzeba mieć czas a z tym różnie
Podrzucę Wam to co ja słucham albo przynajmniej znam bo nie na wszystko mam czas
Sportowe:
Podcasty:
Locked on Red Wings - podcast o Detroit Red Wings - ale cała seria Locked on dotyczy sportów amerykańskich - każda drużyna NHL, NBA, NFL i MLB ma swój podcast Locked on plus są ogólnoligowe jak Locked on NHL itp. jak lubicie amerykański sport to szczerze polecam!
Winged Wheel Podcast też o Red Wings ale i o całej NHL
Kanały na YT:
Hockey Psychology - bardzo fajny kanał o wielu niuansach hokeja, bardzo profesjonalny
The Hockey Guy - człowiek instytucja jeśli chodzi o YT o NHL
Michael MacKelvie - guru analiz sportowych (głownie koszykówka)
Basketball Time Machine - jak ktoś lubi kosza z lat 80tych i 90tych to koniecznie
Niesportowe:
Podcasty:
Bunkier Nauki - prowadzony przez ludzi z AGH - super tematy - naprawdę warto!
Podcast Historyczny - długie ale bardzo ciekawe i często nieoczywiste tematy historyczne
YT:
tvfilmy, tvgry - polskie kałay o filmach i grach
CinemaSins - dość wredne analizy głupot w filmach
Blooms - niesamowicie dokładne analizy SouthParku
Drwal Rębajło - koleś który mocno jedzie po PC w filmach
i jak coś mi się przypomni to podrzucę jeszcze :)
-
-
Podcasty, Kanały na YT i inne internety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)